Bluetooth slúchadlá do 70 €: Ktoré odporúčate?
Vedeli by ste mi poradit nejake bluetooth sluchadla do usi do cca 50 - 70 €?
@anonym_autor
@anonym_autor ja mam redmi buds 6 play za cca 10eur ja som spokojna velmi avsak som nenarocna. Zavisi od toho co ocakavas
@anonym_autor
@anonym_autor ja mam redmi buds 6 play za cca 10eur ja som spokojna velmi avsak som nenarocna. Zavisi od toho co ocakavas
@anonym_2fab2d tak ale tie sú hodné aj 50€oproti iným čo stoja násobne viac
@anonym_autor napr Sony kupis v tejto cene, dcera ma a je spokojna, len presny model uz neviem (ale stali okolo 70€)
Ja som kúpila jbl v zľave za nejakých 65€ a bola som s nimi 5 rokov max spokojná, potom som darovala mužovi (stále idú) on mal nejake od xiaomi a nepáčil sa mu zvuk.
@anonym_autor
@anonym_2fab2d za mňa sú tieto strašné, či už zvuk alebo kvalita prevedenia, a to uprednostňujem Xiaomi, len tieto sa akosi nepodarili - kúpila som ako záložné pokiaľ boli moje na reklamácii. Treba evidentne skúšať, každému sadne niečo iné.
Skús pozrieť aj Niceboy okrem spomínaných JBL.
Ja mám Huawei a spokojnosť. So Xiaomi som nebola spokojná 🫣
@anonym_2fab2d za mňa sú tieto strašné, či už zvuk alebo kvalita prevedenia, a to uprednostňujem Xiaomi, len tieto sa akosi nepodarili - kúpila som ako záložné pokiaľ boli moje na reklamácii. Treba evidentne skúšať, každému sadne niečo iné.
Skús pozrieť aj Niceboy okrem spomínaných JBL.
@martinka17 zaujumave. Poznam troch znamych ktori su s nimi tiez spokojni. Nemas vadny kus?
@martinka17 zaujumave. Poznam troch znamych ktori su s nimi tiez spokojni. Nemas vadny kus?
@anonym_2fab2d nie sú vadné, mne absolutne nesedia, retro píšem že treba skúšať. Možno preto že mám roky Koss a proste tie mi vyhovujú tvarom, zvukom aj ovládaním.

Za túto sumu akekolvek ,je to jedno