icon

Bluetooth slúchadlá do 70 €: Ktoré odporúčate?

Dnes o 15:49

Vedeli by ste mi poradit nejake bluetooth sluchadla do usi do cca 50 - 70 €?

minenkaa
Dnes o 15:52

Za túto sumu akekolvek ,je to jedno

anonym_2fab2d
Dnes o 16:05

@anonym_autor
@anonym_autor ja mam redmi buds 6 play za cca 10eur ja som spokojna velmi avsak som nenarocna. Zavisi od toho co ocakavas

minenkaa
Dnes o 16:09
@anonym_2fab2d

@anonym_autor
@anonym_autor ja mam redmi buds 6 play za cca 10eur ja som spokojna velmi avsak som nenarocna. Zavisi od toho co ocakavas

@anonym_2fab2d tak ale tie sú hodné aj 50€oproti iným čo stoja násobne viac

sissy27
Dnes o 16:31

@anonym_autor napr Sony kupis v tejto cene, dcera ma a je spokojna, len presny model uz neviem (ale stali okolo 70€)

anonym_7dbb22
Dnes o 16:34

Ja som kúpila jbl v zľave za nejakých 65€ a bola som s nimi 5 rokov max spokojná, potom som darovala mužovi (stále idú) on mal nejake od xiaomi a nepáčil sa mu zvuk.

martinka17
Dnes o 17:33
@anonym_2fab2d

@anonym_autor

@anonym_2fab2d za mňa sú tieto strašné, či už zvuk alebo kvalita prevedenia, a to uprednostňujem Xiaomi, len tieto sa akosi nepodarili - kúpila som ako záložné pokiaľ boli moje na reklamácii. Treba evidentne skúšať, každému sadne niečo iné.
Skús pozrieť aj Niceboy okrem spomínaných JBL.

anonym_d2b760
Dnes o 17:57

Ja mám Huawei a spokojnosť. So Xiaomi som nebola spokojná 🫣

anonym_2fab2d
Dnes o 18:32
@martinka17

@anonym_2fab2d za mňa sú tieto strašné, či už zvuk alebo kvalita prevedenia, a to uprednostňujem Xiaomi, len tieto sa akosi nepodarili - kúpila som ako záložné pokiaľ boli moje na reklamácii. Treba evidentne skúšať, každému sadne niečo iné.
Skús pozrieť aj Niceboy okrem spomínaných JBL.

@martinka17 zaujumave. Poznam troch znamych ktori su s nimi tiez spokojni. Nemas vadny kus?

martinka17
Dnes o 18:47
@anonym_2fab2d

@martinka17 zaujumave. Poznam troch znamych ktori su s nimi tiez spokojni. Nemas vadny kus?

@anonym_2fab2d nie sú vadné, mne absolutne nesedia, retro píšem že treba skúšať. Možno preto že mám roky Koss a proste tie mi vyhovujú tvarom, zvukom aj ovládaním.