icon

Dajú sa kúpiť kapsuly bez kofeínu pre cappuccino?

Dnes o 15:15

Pijem len bezkofeínovú kávu, kofeín nemôžem zo zdravotných dôvodov. Premýšľam nad kapsulovým kávovarom hlavne kvôli cappuccinu a podobným kávam, ale vôbec sa v tom nevyznám.
Dajú sa kúpiť aj také kapsuly úplne bez kofeínu? A pri tých mliečnych cappuccino kapsulách je kofeínu veľa, alebo záleží od konkrétneho druhu?

biba_18
Dnes o 15:20

bezkofeinové kapučína som nevidela. kúp si bezkofeinové lungo a penu si dorob… sú aj kapsulové kávovary s mliečnym programom, ale ja by som si kúpila radšej mliečny napeňovač osobitne
napr. toto už predáva napeňovač v sete…https://www.nay.sk/kapsulovy-kavovar-de-longhi-...

anonym_6c873d
Dnes o 15:20

@anonym_autor ja kupujem kapsule bez kofeínu v Lidli, mlieko na cappuccino pením v napeňovači za pár eur. Či zoženieš bezkofeínovú verziu cappuccina kapsulu netuším

autor
Dnes o 15:50
@anonym_6c873d

@anonym_autor ja kupujem kapsule bez kofeínu v Lidli, mlieko na cappuccino pením v napeňovači za pár eur. Či zoženieš bezkofeínovú verziu cappuccina kapsulu netuším

@anonym_6c873d A do akého kávovaru pasujú tie z Lidla?

anonym_6c873d
Dnes o 15:59
@anonym_autor

@anonym_6c873d A do akého kávovaru pasujú tie z Lidla?

@anonym_autor aj Nespresso. Ak budeš kupovať iný kávovar, malo by tam byť napísané s akými kapsulami je kompatibilný. Myslím si, že dnes sú už všetky viac menej kompatibilné

biba_18
Dnes o 16:04

ten mám aj ja ☺️

billy_jean
Dnes o 16:46

Ja mám kávovar Dolce Gusto a napeňovač mlieka z Tchibo. Bezkofeínové kapsuly Dolce gusto kupujem z Alzy, teraz som si objednala 48 kapsúl za 14,99 eur.

mentolka12
Dnes o 19:47

sused ma kapsulovy tchibo a viem, ze kupuje bezkofeinovu, ale ci cappuccino neviem. popozeraj ich ponuku

ssllaavvkkaa
Dnes o 19:50

na kavovakapsula.sk, alebo na uprazeno.sk - celkom fajn výber

anonym_6c873d
Dnes o 20:09
@biba_18

ten mám aj ja ☺️

@biba_18 praktický, máme aj na chate 👍

biba_18
Dnes o 20:16

tchibo nemá kapsuly na kapučino. to má iba dolce gusto a tassimo…
ja by som radila to nespresso original, majú hliníkové recyklovteľné kapsuly, trošku menej bordelu na svete produkujú…

anonym_6016c1
Dnes o 22:34

Ja si kupujem normalne cappucino + bezkofeinove espresso. Akurat nahradim 2. kapsulu z cappucina za bezkofeinovu a tu kofeinovu vždy zuzitkuje niekto z rodiny 🙂
Tusim sa daju kupit aj len cisto mliecne kapsuly, neoriginalne. Ked si takto urobis mlieko a donho das bezkofeinove espresso, mas kappucino bez zvysnej nevyuzitej kofeinovej kapsuly.