Je robotický vysávač za 300 € rozumnou kúpou?
Už dlhšie nad ním rozmýšľam, ale stále váham, či sa pri menšom byte oplatí taká investícia. Na jednej strane by som ušetrila čas, na druhej si hovorím, či to nie sú zbytočne vyhodené peniaze.
Ak bývate v dvojizbovom byte a máte robotický vysávač, neľutovali ste tú kúpu?
Páči sa mi predstava, že "porobí" kým budem v práci 🙂 Len či ten dobrý pocit stojí za tie peniaze 🙂
Mám síce väčší byt ale mne sa osvedčil. Môj aj umýva aj sa sám vyčistí. Len vodu a vôňu dopĺňame. A stal tuším 220 eur.
@bosorkabb vôňa sa dá použiť a ako? Celkom málo stal - akú máš značku, lebo môj stál 320€ s podobnými funkciami ako píšeš. Jednoznačne úspora času a hádok v rodine. Ešte taký bonus, že robotický vysávač je omnoho tichší ako bežný vysávač.
@bosorkabb vôňa sa dá použiť a ako? Celkom málo stal - akú máš značku, lebo môj stál 320€ s podobnými funkciami ako píšeš. Jednoznačne úspora času a hádok v rodine. Ešte taký bonus, že robotický vysávač je omnoho tichší ako bežný vysávač.
@anonym_e3e88e https://m.alza.sk/tesla-robostar-iq660-plus-d13... keď som ho kupovala bol v akcii.
A vôňa https://m.alza.sk/meliconi-621029-d12632134.htm...
Pridávam do vody a byt krásne vonia.
@blackcat8885 a máš ten vysávač doma,ci len sa ti nepáči
@anonym_e3e88e
@minenkaa Ja mam času dosť po dvoch 14kach v robote mam 2dni voľno tých 20min ma ozaj nezabije a ja rada vysávam, pre mňa to záťaž nie je. Ale napr nerada umývam riad. Preto píšem každý to máme inak. Moja mama má robotický vysávač vo veľkom dome a púšťa ho 1x za týždeň a 1x vysáva s klasickým
No, robot povysava, ale raz za tyzden aj tak musis poriadne povysavac rucne. Cize musis mat doma klasicky vysavac (od 100 eur) plus robot (300 eur). Takze ak mas zbytocnych 300 eur navyse, chces vysavat rucne raz v tyzdni a napriek tomu chces kazdy den mat povysavane, tak chod do (ro)bota.
Zbytocnost podla mna v malom byte .
Mam 60m byt , za 10 min povysavane tycovym .
@anonym_e3e88e
@minenkaa Ja mam času dosť po dvoch 14kach v robote mam 2dni voľno tých 20min ma ozaj nezabije a ja rada vysávam, pre mňa to záťaž nie je. Ale napr nerada umývam riad. Preto píšem každý to máme inak. Moja mama má robotický vysávač vo veľkom dome a púšťa ho 1x za týždeň a 1x vysáva s klasickým
@blackcat8885 mne vysavanie tkez nevadi..robot by som musela prenasat dolu hore kedze sme v dome...plus schodisko. Ja vysavam skoro kazdy den muchynu niekedy aj 2 krat denne...tiez by trebalo veci dvihat vsade nieco mame co by mu vadilo...
Za mna super vecička, tiez mam mensi 3 izb byt, zijem sama a veru si to neviem vynachvalit. Vylozim veci, vylozim nohy, alebo idem prec a vysavac si beha po byte. Spokojnost a vobec nelutujem.
Ja mám robotický vysávač xiaomi, stálo to okolo 300 eur.
Som mala očakávania že mi to uľahčí robotu aj ušetrí čas, no opak je pravdou. Banujem že som to kúpila.
Keď to vysáva musím byť doma a dávať preč nábytok z jeho cesty, nábytok myslím hlavne stoličky, taburetku, stojan na knižky, predlzovacku a pod. No a rohy a okraje izieb nepovysava poriadne. Tak aj tak musím po ňom povysávať ešte ja.
@anonym_autor do 2 izbového a, keď žiješ sama asi nie.My bývame v dome a nebanujem kúpu.Casom je už človek lenivý zdvihnúť aj tie stoličky a jeden malý koberec🤣používam ho aj na umyvanie máme xiaomi
@anonym_autor nenechala by.som ho pocas pobytu v praci..staci zabudnuty spendlik,spadnuty opasok z kabata o ktorom nevies a vysavac ti zdochne.ja ho mam vzdy pod kontrolou usami..pouzivam denne ale sme v dome a skor na rychle vysavanie chodby,jedalne,kuchyne
Na hlbkove vysavanie mam Dyson klasicky
Za mňa nie, dala som ho preč, kým odpracem z cesty viaceré veci, už pomaly časť mám povysávanú s Dysonom
Ta investícia sa mi viac oplatila
@anonym_autor Ak by som mala zbytocnych 300€, tak ano. Inak nie. Ale bohuzial za lenivost a pohodlnost sa plati 🤭😂 Ja som zo zaciatku aj pouzivala,ale mna otravuje,ze musim vsetko vykladat. Kvetinace,stolicky a podobne. To radsej rychlo prebehneme tycovym vysavacom a na dokladne vysavanie mam aj tak klasicky vysavac.