icon

Je robotický vysávač za 300 € rozumnou kúpou?

Včera o 18:20

Už dlhšie nad ním rozmýšľam, ale stále váham, či sa pri menšom byte oplatí taká investícia. Na jednej strane by som ušetrila čas, na druhej si hovorím, či to nie sú zbytočne vyhodené peniaze.
Ak bývate v dvojizbovom byte a máte robotický vysávač, neľutovali ste tú kúpu?
Páči sa mi predstava, že "porobí" kým budem v práci 🙂 Len či ten dobrý pocit stojí za tie peniaze 🙂

Strana
z2
slavomira236
Včera o 18:21

@anonym_autor kolko casu ti zaberie povysavat 2 izby?mne 5minut

anonym_72e67a
Včera o 18:22

Kym som byvala sama v dvojizbaku (a velkom), ani mi to nenapadlo, vyhodene peniaze von oknom. Ved povysavane je za par minut, nehovoriac o tom, ze ja ako jedna osoba chodiaca do prace som tam spravila minimum neporiadku 🙈

haley7897
Včera o 18:22

Nie

minenkaa
Včera o 18:23

Ja ano ,aj viac
Vysávanie je otrava

reela
Včera o 18:24

Ja neznasam vysavanie. Kupila by som.

autor
Včera o 18:25
@slavomira236

@slavomira236 Možno 7 :-/

anonym_d3bbb6
Včera o 18:29

Ja nie, keďže vysávanie nie je činnosť, ktorá by mi nejak vadila, ale zase dala by som to kľudne za iný spotrebič, ktorý môže prísť zbytočný niekomu inému... rodičia majú v 3 izbáku, ale aj tak vysávajú aj klasicky, poposúvajú nábytok atď., mama s ním nie je extra spokojná.. a v neposlednom rade záleží, ako veľmi ťa tých 300€ zabolí...

anonym_4997f6
Včera o 18:31

300 e - ešte ok. Viac nie.

patrike
Včera o 18:31

A kolko casu zaberie cistic samotny vysavac ?

minenkaa
Včera o 18:32
@patrike

A kolko casu zaberie cistic samotny vysavac ?

@patrike vyčistí sa sám ,teda ten roboticky a vyliať naliať vodu raz za týždeň a vyhodiť vrecko raz za mesiac asi pól minúty

patrike
Včera o 18:35
@minenkaa

@patrike vyčistí sa sám ,teda ten roboticky a vyliať naliať vodu raz za týždeň a vyhodiť vrecko raz za mesiac asi pól minúty

@minenkaa Ako sa riesia dlhe vlasy namotane na kefky ? Lebo my mame len klasiku, ale podlahovu hubicu musim pinzetou oberat od zenskych dlhych vlasov.

minenkaa
Včera o 18:37
@patrike

@minenkaa Ako sa riesia dlhe vlasy namotane na kefky ? Lebo my mame len klasiku, ale podlahovu hubicu musim pinzetou oberat od zenskych dlhych vlasov.

@patrike je tam taká špeciálna kefa ,ktorá striha alebo reže tie vlasy

marianarem
Včera o 19:12

@anonym_autor Ja som kupila Xiaomi Roborock za nejakych 230 tusim a za mna je to najlepsia investicia za posledny rok. Mame sice dom, ale vysava hlavne dolne dve izby, kde sa najviac prasi. Mne vysavanie netrvalo 5 minut a uz vobec nie take, ake robi on, ze zalezie pod kazdu skrinku a vsetko poctivo povysava.

timejicka
Včera o 19:18

Aj ja som váhala dlho či kúpiť na 3 izbový byt ale nakoniec som kúpila a nebanujem .Za 300 e kľudne sa dá kúpiť v pohode .Tiež som nechcela investovať veľa.
Máme ho nastavený 3x do týždňa povysávať aj umyť 2 x . Je to super ,keď nikto nieje doma robí si svoju robotu🙂 a prídeme a nie sú žiadne vlasy a smeti nikde, čo sa pri 3 dospelých a tínedžerovi nedá celkom vyhnúť. Samozrejme treba zo zeme dať preč niektoré veci ako napr.papuče tie nám vie niekedy odtiahnuť 😆. Alebo aby sa náhodou nezachytil do nejakej predlžovačky a pod. Samozrejme neznamená ,že si poodsúva predmety ako keď vysávam s normálnym vysávačom a natiahnem sa všade aj na zlé dostupné miesta ...to si robím keď som doma s vysávačom. Tak zatiaľ spokojnosť 😉.Výhodou je ovládanie cez aplikáciu v mobile 👍.

anonym_e3e88e
Včera o 19:22

Obrovská pomoc. Ani minútu neľutujem.

anonym_82da1f
Včera o 19:24

@anonym_autor zdravím Vás. Ja som sa tiež zamýšľala, ale ja mám aj koberce a tie sú presne také menšie, nie celá plocha izby. A tak mám obavu, že by bolo skutočne ťažké kúpiť podlahový vysávač, ktorý by zvládol podlahu+ navýšenie na koberec. Toho sa veľmi bojím. Jedine dať všetky koberce preč....

blackcat8885
Včera o 19:24

3izb byt povysavam za 20min 2x za týždeň niekedy aj 3x. Za mňa výhodné peniaze za robotický vysávač ale tak každý to máme inak

anonym_e3e88e
Včera o 19:30
@blackcat8885

3izb byt povysavam za 20min 2x za týždeň niekedy aj 3x. Za mňa výhodné peniaze za robotický vysávač ale tak každý to máme inak

@blackcat8885 ušetrila by si 60 minút týždenne a ten čistý vzduch keď sa vrátim domov! Najkrajší pohľad ako si vysáva a umýva do appky kým som ja v práci. Ráno zapnem keď idem do prace, dám preč koberčeky a okolo deviatej mi už píše ako všetko poupratoval. Nádhera. Čas môžem venovať rodine.

minenkaa
Včera o 19:31
@blackcat8885

@blackcat8885 a máš ten vysávač doma,ci len sa ti nepáči

bosorkabb
Včera o 19:42

Mám síce väčší byt ale mne sa osvedčil. Môj aj umýva aj sa sám vyčistí. Len vodu a vôňu dopĺňame. A stal tuším 220 eur.

avanka
Včera o 19:48
@slavomira236

@slavomira236 poctivé vysávanie? Nejako málo

@anonym_autor áno, stojí za všetky peniaze..máme roborock S5 max a nedala by som ho za nič na svete. Nie je nad to zapnúť a prísť do čistého. A rozhodne nevysava 5 minút. Áno, mám aj klasický,aj tyčový, ale robotický ide u nás každý deň, väčšinou ho púšťam, keď odchádzam do práce.

a0
Včera o 19:54

Áno, mala som v 2i byte robotický vysávač. Za mňa super, keď som sa vždy vrátila do povysávaného bytu. Ani tak nešlo o čas ako o lenivosť 🙂. Mimo to, nikdy mi to netrvalo len 5 minút, to by som musela pekne odfláknuť.

margotka17
Včera o 19:59

@anonym_autor ja mám, síce bývam v rodinnom dome, môj stal viac, ale dostala som ho ako darček. Kamoška kúpila z Lidla okolo 100€ stal a je s ním spokojná v 3 izbovom byte býva len s manželom. No mne to nedalo a odkúpila som si tyčový vysávač ETA a s tým často vysavan okolo linky a gauča. Možno aj tyčový by ti stačil, môj stal okolo 150 € .

ankare
Včera o 20:10

@anonym_autor je to super vynález!

anonym_3ad7ff
Včera o 20:13

Máme rovnaký byt a vysávač s veľmi podobnou cenovkou. Jeho a umývačky by som sa teda rozhodne nevzdala!!! Určite si ho kúp, parádna vec

mvagusta
Včera o 20:32

Za tie peniaze (mozno o 30e viac) kupis aj takeho co ti vysaje a dlazky poumyva. Naj vec ever. Ja by sim do toho sla. Milujem ho

ssllaavvkkaa
Včera o 20:40

kym mu povykladám všetko z cesty a zas poskladám … mám aj povysávané klasikou, ak je veľký a prázdny priestor, tak ok

minenkaa
Včera o 20:43
@ssllaavvkkaa

kym mu povykladám všetko z cesty a zas poskladám … mám aj povysávané klasikou, ak je veľký a prázdny priestor, tak ok

@ssllaavvkkaa a čo ako vykladať a odkladas

anonym_4a6d51
Včera o 20:55

Je to uzasna vec, mam 2 -izbovy byt a nedam nam dopustit

ssllaavvkkaa
Včera o 21:06

stoličky, taburetky…ak chcem aby sa dostal pod veľký a malý stôl, kožu čo mám pred posteľou…kable

Strana
z2