icon

Juicy Couture kabelky: Kúpiť v HalfPrice alebo Vinted?

kovacovajess08
4. aug 2026

Dobry den,
chcela by som sa spytat, ci niekto z Vas kupoval, alebo videl kabelky JuicyCouture v HalfPrice, kolko tam stoja, neviem teda, ci kupit z Vinted alebo Half price, lebo ak z vinted(tam sa cena pohybuje od 80 po 130 ak chcem z lacnejsich, ajto tazko za 80najst) , tak by som musela hned objednat, ak lepsie v half price, tak by som koncom tyzdna isla kupit(ma to byt darcek na narodky kamaratke) no to je jedno, ak niekto viete nieco o tom, tak budem rada za odpovede. Dakujem.

Skor, nez zacnete nadavat, ze to mam napisat inam, ze toto neni stranka na taketo veci, tak mozno neni no🤷🏻‍♀️je to jedno

anonym_5dc5ba
4. aug 2026

@kovacovajess08 pozri ccc alebo modivo, tam ich mávajú v zľave aj za 50-80€, len nepíšeš model, tak sa ťažšie radí.

kovacovajess08
autor
4. aug 2026
@anonym_5dc5ba

@kovacovajess08 pozri ccc alebo modivo, tam ich mávajú v zľave aj za 50-80€, len nepíšeš model, tak sa ťažšie radí.

@anonym_5dc5ba vypredane, pozerala som

kovacovajess08
autor
4. aug 2026
@anonym_5dc5ba

@anonym_5dc5ba juicy couture daydreamer hladam

amalka07
4. aug 2026

Úprimne by som išla radšej do toho half price. Keby som ja tá kamarátka tak by som nechcela ako darček kabelku z druhej ruky (samozrejme, pokiaľ to nemáte nejaké vykomunikované presne)

anonym_cc9424
4. aug 2026
@kovacovajess08

@anonym_5dc5ba juicy couture daydreamer hladam

@kovacovajess08 v HP maju vzdy 2-3 modely,tento neviem,ci maju.Isla by som na istotu radšej kamsi,ale tiez novu.
Dcera si tam naposledy kupila tuto,stala 49.
Bývajú i V Zalando Lounge casto.

amalka07
4. aug 2026
@kovacovajess08

@anonym_5dc5ba vypredane, pozerala som

@kovacovajess08 a odkiaľ si? Ja som asi 2 týždne dozadu videla, že na predajniach v Lučenci mali. Skús obehať blízke predajne CCC

anonym_3dbe20
4. aug 2026

Čo je na tých kabelkách také úžasné?

kovacovajess08
autor
4. aug 2026
@anonym_3dbe20

@anonym_3dbe20 za mna prakticke🙂 celkovo ta znacka celkom ide touto dobou

biba_18
4. aug 2026
@anonym_3dbe20

@anonym_3dbe20 tiež sa čudujem. podľa mňa sú hnusné 😂 ale nemám -násť…

kovacovajess08
autor
4. aug 2026
@biba_18

@anonym_3dbe20 tiež sa čudujem. podľa mňa sú hnusné 😂 ale nemám -násť…

@biba_18 ak sa Vam to nepaci, tak sa nepaci, ved kazdy ma svoj vkus🙂 nemusite sa do tejto diskusie zapajat, nic proti

kovacovajess08
autor
4. aug 2026
@amalka07

Úprimne by som išla radšej do toho half price. Keby som ja tá kamarátka tak by som nechcela ako darček kabelku z druhej ruky (samozrejme, pokiaľ to nemáte nejaké vykomunikované presne)

@amalka07 jej je uprimne fuk ci z druhej ruky, samozrejme, radsej by som kupila klasicky v obchode nejakom a nie vinted, no tam sa najlahsie zhanaju

biba_18
5. aug 2026
@kovacovajess08

@biba_18 ak sa Vam to nepaci, tak sa nepaci, ved kazdy ma svoj vkus🙂 nemusite sa do tejto diskusie zapajat, nic proti

@kovacovajess08 nepísala som ti že si to nemáš kúpiť. presne preto že každý má svoj vkus. ale či sa zapojím nechaj na mňa 😉

muchotrafka298
5. aug 2026

Ja by som nikomu ako darcek nekupovala nieco pouzite z druhej ruky. Isla by som do Halfprice a tam by som kupila.Je tam istota, ze je to nove a nie je to nejaky fake.
No neviem kde zijes, ale znacka Juicy Couture mala najvacsi boom 20 rokov dozadu, teraz to uz nikto nenosi.

amalka07
5. aug 2026
@muchotrafka298

Ja by som nikomu ako darcek nekupovala nieco pouzite z druhej ruky. Isla by som do Halfprice a tam by som kupila.Je tam istota, ze je to nove a nie je to nejaky fake.
No neviem kde zijes, ale znacka Juicy Couture mala najvacsi boom 20 rokov dozadu, teraz to uz nikto nenosi.

@muchotrafka298 tak to práve naopak. Medzi mladou generáciou, ktorá si tým pred 20 rokmi neprešla to má najväčší boom práve teraz, ved práve preto sú tieto kabelky všade vypredané. Kludne si o tom nájdi články na nete ;)

muchotrafka298
5. aug 2026
@amalka07

@muchotrafka298 tak to práve naopak. Medzi mladou generáciou, ktorá si tým pred 20 rokmi neprešla to má najväčší boom práve teraz, ved práve preto sú tieto kabelky všade vypredané. Kludne si o tom nájdi články na nete ;)

@amalka07 neviem na co by som si ich hladala, mna to nezaujima. Velke loga, kamienkove napisy, to ide mimo mna. Videla som tu znacku v Halfprice nedavno, tak som si na to spomenula pri tejto diskusii.

kovacovajess08
autor
5. aug 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 no to sa fakt dost mylite tym, ze to nikto nenosi😂praveze kopu ludi nosi

muchotrafka298
5. aug 2026
@kovacovajess08

@muchotrafka298 no to sa fakt dost mylite tym, ze to nikto nenosi😂praveze kopu ludi nosi

@kovacovajess08 no tak to nosi, mne je to jedno, co kto nosi. BTW pravidla MK si si precitala, ked si sem prihlasila? Lebo podla nich si vsetci tykame. Ked sa Ti paci ten styl, tak si kup co chces.