Kde nakupujete obuv a koľko za ňu utrácate?
Kde nakupujete obuv? A koľko ste ochotní za obuv ročne dať?
Teraz mam uz 5ty rok tie iste sandale, stali 6,90 v cinskom.. furt drzia, nevidim dovod kupovat nove.
Kupujem vtedy ked potrebujem, snazim sa najst kvalitu za slusnu cenu, nepotrpim si na vychytene znacky ale nekupim tiez hocico len preto, ze je to lacne a mam cenovy strop, ktory by neprekrocili ziadne mnou kupene topanky.
@anonym_autor kupujem zriedkavo, možno každý druhý rok, skoro výhradne Rieker , vydrižia ozaj roky v dobrom stave. Dcéra preferuje Converse, kupuješ napr na V.....na to že sú platené tiež vydržia roky
Kupujem pravidelne celej rodine, čokoľvek sa mi zapáči, zvycajne cez About you, jde sú výborné zľavy a kvalitný tovar. Naposledy som kúpila 4 páry značkových tenisiek za necelých 130 eur.
Tenisky 80-90 eur mám troje. Čižmy tak 120 eur- ale tie vydržia pár rokov, mám dvoje, ktoré striedam. Poltopánky okolo 80 eur, šľapky do 30 eur, tých mám viac. Sandále cca. 50-60 eur a mám také vysoké topánky na šnurovanie za cca. 80 eur. Lodičky nosím menej, ale tak si myslím, že 50 eur, viac by som za nich nedala.
Kupujem si raz do roka 1 biele kozene tenisky ca 70€ …kupujem stale ten isty model, striehnem na cenu. sezonnu obuv len ak sa znici…
Kupujem keď mi rozpadnú. Chodím aj do Deichman,tam sú 2 roky záruka. Už mám zadarmo 5. botasky, lebo nevydržia 2roky. HEHE
@anonym_autor keď potrebujem , tak dva až trikrát do roka a to tenisky a dám za ne za každé maximálne 30 EUR
Mam vela topanok, vsetky kupene posledne 3-4 roky po operacii noh, vela ich striedam, vacsinou Rieker, Bata Barefoot flotactive a Sketchers, ceny do 80€, kupujem v akciach. Mam problemove chodidla, ak mi nieco sadne, kupim ich este raz, prip. v inej farbe. Na dobrej obuvi velmi zalezi. Ale tento rok som ziadne topanky nekupila, mam ich dost.
@anonym_autor kupujem keď potrebujem. Keďže botasky, topánky sa mi pri mojej práci rýchlo zničia ( vysoká záťaž pri chôdzi, neustála chôdza po tvrdých povrchoch, časté ohýbanie, voda, dážď... ) a čižmy v zime dito keďže tu v at na ulice dávajú kamienky namiesto soli a tie sa ľahko prevŕtajú. Nakupujem zväčša v deichmann, mam ich zn Vty, Graceland, mám aj puma, fila, bench
Kupujem cez Zalando , Zalando Lounge, About you. Väčšinu topánok mám Gabor, z tenisiek kožené Converse. Vždy ich kúpim, keď sú nejaké zľavy. Ceny sú rôzne max 70-80€ za pár.
my sme iní maniaci na topánky. Každé topánky si musím vyskúšať, bez vyskúšania topánky nekupujem. To isté aj pre deti. Mm si objednáva z netu. Na každé ročné obdobie mám 2-3 páry.
@anonym_autor kupujem z About, CCC, E-obuv, chodim často aj do Deichmanu, milujem v lete nosiť žabky, mam ich strašne veľa, elegantné, športové, milujem platenky,tenisky...ale vždy sledujem zľavy ☝️a vždy sa mi podarí za skvelé ceny, mám veľa obuvy, niekedy mi pride že až moc 🙈ale hold tak každý má nejakú úchylku 🤭
ja by som za obuv aj co to dala, ale ja si topanky vybrat neviem, to co predavaju su prisery. A teda mala som oblubene znacky, isla som tam zvycajne po 1-2-3 pary, AEL nie som ochotna dat za topanky 150-200EUR. Akutalne chodim ako socka v teniskach, to su jedine co viem ake, objednavam, zvycajne do 80-100eur sa s nimi vpracem, kupujem ked treba...
Vsade chodim autom,tak len botasky raz za 5 rokov,lebo vydrzia.
Zalando, eobuv, sportisimo...všetko nakupujem v akcii a kupujem podľa potreby, keď potrebuje manžel, kúpia sa jemu, keď dcéra a syn kúpia sa im a keď mne kúpim sebe. A niekedy nám treba aj všetkým naraz nejaké dokúpiť. Jeden potrebuje tenisky, druhá zasa sandálky a manžel si kupuje plus k tomu aj do práce, tie mu potom preplácajú. Mne nepreplácajú pracovnú obuv. Ak by som to mala zhrnúť tak si kupujeme cca raz za pol roka nejaké topánky. Ak to napíšem iba za seba, tak cca každé tri roky si kupujem nejaké topánky.
@anonym_autor s bežnou obuvou som skončila, smer ortopédia, totálna deformácia , pozdĺžna a priečna klenba sú celé v háji 😭😭😭
Detom kupujem casto, kedze rastie noha. Snazim sa v zlavach. Znacky skechers, geox, puma, zimne podla toho, na co dobre natrafine v akciach.
Sebe - botasky raz rocne, vzdy ten isty model od skechers. Botasky do prace - raz, 2 krat rocne- skechers, pracovnu verziu, tiez vsetko v zlavach. Sandalky na leto mam 2 uz asi 4 rocne. Slapky kozene som kupila minuly rok, zabky tiez. Oboje okolo 30€. Minulu zimu som si kupila krasne topanky tamaris v 50% zlave.
Teraz som mala v kosiku naozaj krasne sandale na opatku za 100vku. Len som si uvedomila, ze by som si ich obula tak 2 krat. Tak som ich neobjednala. Topanky kupujem, len led ozaj treba. Neraza striedam.
@anonym_autor závisí od toho akú obuv. tenisky na beh a turistiku v športovom obchode, aj športové sandále, sandále a topánky do práce tam, kde nájdem také, ktoré sa mi páčia. to isté čižmy. Nekupujem nič z toho každý rok. Čižmy mám 8 rok, športové sandále a sandále tiež tak nejak a tak skoro nové ani nebudem kupovať, jedine trailovky kupujem každé dva roky. Lodičky a topánky do roboty mením asi po 5-10 rokoch.
Mám martensy na chladnejšie počasie za vyše 200, botasky niekoľko párov od 100-200e, šľapky som nedávno kupovala kožené za 70. Nemám problém si priplatiť keď sa mi niečo páči. A zas topánky tiez nekupujem každý rok nové.
Mam velkost nohy 42 a dcera uz tiez, cize my kupujeme ked maju v obchode take co sa nam pacia...vypredaje max na nete.. Napriek tomu nemame vela obuvi.Dcera 2x tenisky, lodicky a zimne, ja viac, lebo mi uz roky noha nerastie, jedine co si vzdy kupim je tenisky, vyhliadnem si na About you a v case akcie kupim. Zimne som si kupila a uz len nosim, sandalov mam kopec, nevynosim ich..
@anonym_autor ja kupujem zásadne celokoženú alebo koženú obuv, kvalitnu, pohodlnu, vo výraznej zľave najradsej.. ale ked nenatrafim na zľavu, tak aj v plnej cene som ochotna dat za obuv, ktorú potrebujem na každodenne nosenie - napr. tenisky ( takmer každý deň do práce), Celkovo nemam vela parov, a tie co mam potrebujem a vyuzivam. Mám jednoduchy minimalisticky štyl, preto kupujem univerzalne kusky ku vsetkemu. Kupujem kde je pekné a výhodne - tenisky uz roky ten isty typ od Vagabond ( About you) - cierne a biele, zimnu obuv, aj sandále mám z CCC, šlapky Birkenstock, lebo sú veľmi pohodlné , niečo mám aj z Reservedu, tam je tiez niekedy kožená obuv, aj manžel si tam nedávno kupil tenisky kožene za 18 eur ( z 39 eur) Keď sa pýtaš na obuv, kde kupujeme - závisí najma od vkusu a nárokov na kvalitu a či potrebujem obuv aj skusat - lebo ja som uz vela krat trafila aj online bez skúšania..Ja neznášam ozdoby na obuvi - v tomto smere je pre mna najgýčovejšia obuv v Robel - minule som si pre seba vyhodnotila, že tam je síce vela obuvi, ale pre mna nič pekné ani štýlové, ale kazdy ma iny vkus, uznávam. Dá sa nakupovať vselikde, len treba mať určený budget a ujasnené preferencie. Najhorsie je, ked niekto nakupuje piate cez deviate a nič spolu neladí - to je zbytočná investícia. Mam aj kamosky, ktore si kupia topánky, ktore potom nenosia, lebo nemaju k čomu.
Kedze mam atyp siroke chodidlo,tak ci chcem,ci nie,musim kupovat barefoot a tam sa ceny v akcii pohybuju od 70e, v beznych cenach aj 150e. Takze mam nejake letne,nejake prechodne a nejake zimne. Tolko,kolko vynosim.
A naco?ved si kupim len to co potrebujem.mam jedny zabky hadam aj 10r. Jedny botasky co teraz nosim.jedny sandalky hadam aj 4roky,cizmy na zimu. Co sa znici kupim nerobim ziadne nezmyselne nakupy.ani v tom nic nevidim.nepotrebujem mat 40 parov kazdej farby

Ja som chudobny clovek, topanky kupujem len ked treba, maximalne 2xrocne, niekedy ani to nie. Zalezi od toho ake topanky, tenisky max 30e, sandale max 13e, zimne topanky max 50e.