Ktorá sušička nezráža veci a nezmolkuje?
Ktora susicka nezraza veci a nezmolkuje oblecenie? Uvazujem nad znackami AEG, LG novsie modely. Samsung a Beko velmi nie.
My mame bosch tu najvysiu seriu a vacsina novych bavlnenych triciek sa zrazila a to som susila na mix, alebo jemne, cize nie zle zvoleny program. Take ako oblubene teplaky tam ani nedavam.
Ok tak opakuje sa tu aj Beko, mozno prehodnotim, ktore konkretne modely su tie vase?
My mame bosch tu najvysiu seriu a vacsina novych bavlnenych triciek sa zrazila a to som susila na mix, alebo jemne, cize nie zle zvoleny program. Take ako oblubene teplaky tam ani nedavam.
@hanaxxx uff, tak to ma nepotesilo, u nas je najvacsi podiel bavlnenych veci, mate Bosch susicku z 8 serie?
@thereisabear viem, ze kvalita oblecenia aj zvoleny program zohrava velku rolu. Avsak nie je mozne mat pri detoch len kvalitne lokalne oblecenie, a aj to nie je zaruka, ze sa nezrazi, preto ma zaujimaju skusenosti s konkretnymi znackami.
@bozenka67 je uplne jedno, aku znacku. zalezi ako pisu na materialy a kvalite. pepco a podobne smejdy sa zbehnu. a nezmolkovie v susicke nic.
@hanaxxx beko sa mi zdá lepšia, ako bosch/ale ja mám bosch staršiu, nikdy sa mi nič nezrazilo ani v beko ani v bosch, taktiež mám vela bavlny ale to asi každý
@veronicka88 ktory model prosim? Aky program pouzivate? Susite na nej do uplneho sucha? Mna Samsung odradil len kvoli romu, ze mali problem s nejakou zadnou castou susicky, ktora sa zakaznikom zacala tavit. Uz si presne nespominam, o ktpru cast islo, je to uz par tyzdnov od kedy som to sledovala.
@bozenka67 túto mám: DV90CGC2A0ABLE,susim do sucha Tesco veci, pepco,sinsay,aj ostatné veci. Za rok možno 1 po yzamko čo sa zrazilo aj to si nepamatam
@guiseppinka presne ja 2 tričká som chcela a nie a nie aby sa zrazili nieto ešte zožmolkovali
@alenka58 ja som tak dala vyprať jednu bielu košeľu na 90 stupňov + do sušičky na maximum, a nezrazila sa ani o kúsok 🙈
Ok tak opakuje sa tu aj Beko, mozno prehodnotim, ktore konkretne modely su tie vase?
@bozenka67 my sme mali dva krát beko a už by sme ju nekúpili, veľmi kazliva, teraz sme kupili samsung, ale ešte som ju poriadne neotestovala. Ja som sa ale hlavne naučila triediť oblečenie po praní podľa materiálu a niektoré veci do susicky vôbec nedávam a suším ich na sušiaku.
@bozenka67 my sme mali dva krát beko a už by sme ju nekúpili, veľmi kazliva, teraz sme kupili samsung, ale ešte som ju poriadne neotestovala. Ja som sa ale hlavne naučila triediť oblečenie po praní podľa materiálu a niektoré veci do susicky vôbec nedávam a suším ich na sušiaku.
@terka1607 to je smola, to beko mám dva roky suším obdeň minimálne a super na mix väčšinou úplne bezproblémov, bosch mám 6 rokov tiež bezproblémov, jednu mám v byte druhú v dome a teda žiaden problém, ja suším úplne aleže úplne všetko, prádlo je mäkučké
@terka1607 ináč to beko som kúpila na základe dobrých recenzíí tu na MK a teda nesklamala
@terka1607 to je smola, to beko mám dva roky suším obdeň minimálne a super na mix väčšinou úplne bezproblémov, bosch mám 6 rokov tiež bezproblémov, jednu mám v byte druhú v dome a teda žiaden problém, ja suším úplne aleže úplne všetko, prádlo je mäkučké
@alenka58 no ja som mala prvú 4 roky, druhu 3 roky, takže vydrž nič moc, a ta istá porucha, kde oprava je pomaly drahšia ako nova sušička, takže takú mám ja skúsenosť .
@bozenka67 suhlasim s tym, ze je to o materiale a kvalite. Teplaky z Lidlu od zimy ani v susicke neboli a niektore maju hrozne zmolky. Mikinu zo Sinsay mal syn 2x pranu a zmolky su od trenia na rukavoch.
Ja mam susicku hlavne na postelne a uteraky, obcas som dala tricka mix. Dam ich na syntetiku a nic sa tomu nemoze stat. Ja dam veci stale este dosusit a vychladnut na susiak, kedze presusene su potom strasne dokrcene.
@krasneleto ktoru mate Boschku prosim? Susite aj nanprograme bavlna?
@bozenka67 susim iba na perie a na rovno do skrine... ktory model presne neviem... mam ju 5 rokov... urcite su uz za tu cenu lepsie rady
@alenka58 no ja som mala prvú 4 roky, druhu 3 roky, takže vydrž nič moc, a ta istá porucha, kde oprava je pomaly drahšia ako nova sušička, takže takú mám ja skúsenosť .
@terka1607 oproti bosch bola beko lacná, aj keby už nevydržala by mi to nebolo až tak ľúto a kúpila by som si nanovo bosch lebo tú mám 8 rokov a ide v pohode

My mame samsung a zrazila sa mi len vlna
@majlo1234 ano vlnu neplanujem susit to je v pohode