icon

Najchutnejšie alternatívy kávy bez kofeínu?

Včera o 23:08

Myslim Caro, videla som aj v dm cakankovu/spaldovu kavu. Bez kofeinu. Ktoru si mam kupit? Diky.

anonym_96ca87
Včera o 23:15

Ked to chces kvoli chuti kavy,tak existuje aj bezkofeinova kava. Prazia ju aj lokalne slovenske praziarne.

biba_18
Včera o 23:44

caro je zmes jačmeňa a raže. cigória je čakanka a melta je zmes všetkých troch a cukrovej repy.
treba ochutnať…

anonym_9ffab1
Dnes o 00:20

ak ti ide iba o chuť,musíš vyskúšať.Ale netreba zabúdať,že čierna káva má takmer nulové kalórie, približne 2 kcal na 100 ml, takže aj niekoľko šálok denne spraví len pár kalórií. Náhrady kávy už obsahujú sacharidy z obilnín alebo čakanky, takže majú približne 10–15 kcal na 100 ml. Jeden hrnček má potom okolo 25–35 kcal. Nie je to veľa, ale ak niekto vypije 3–4 šálky denne, rozdiel oproti čiernej káve môže byť aj okolo 80–120 kcal za deň.

anonym_a7c8cf
Dnes o 06:31

Ochutnala som Caro aj čakankovú, ale mne to absolútne nechutí. Ja som ani to balenie nedokázala spotrebovať, musela som tu čakankovú vyhodiť a ja jedlo bežne nevyhadzujem. Prečo vlastne chceš náhradu?

arianna25
Dnes o 06:36

Inka je dobrá celkom

ljmmm
Dnes o 06:48

nic. je to vsetko hnusne. uplne totozna chut s ozajstnou kavou je proste nescafe decaf.

meovv
Dnes o 06:49

Ja mám rada špaldovú z dm. Dokonca viac ako normálnu kávu.

marcellka32
Dnes o 06:51
@meovv

Ja mám rada špaldovú z dm. Dokonca viac ako normálnu kávu.

@meovv môžem link? Ďakujem

meovv
Dnes o 06:53
@marcellka32

@meovv môžem link? Ďakujem

anonym_fea821
Dnes o 07:18

Jedine, co sa da povazovat za nahradu, je bezkofeinova kava. Kupujem v praziarni decaf zrna. Inak z tych takych fejovych nahrad mi este ako tak chutna spaldova z DM. Caro, Melta, Inka a podobne su pre mna totalne hnusne - len citim tu vonu a uz ma natahuje.

lia2022
Dnes o 07:45

@anonym_autor tieto kávy teda vôbec nechutia ako káva. Ja pijem nescafé decaf a to ma ozaj chuť ako normálna nesca.

3009
Dnes o 07:55

ja pijem bezkofeínovú Machu Picchu a je na nerozoznanie od normálnej kávy.