Odporúčania na kvalitnú bezkofeínovú kávu na espresso na doma
Odkedy som obmedzila kofeín, hľadám bezkofeínovú zrnkovú kávu, ktorá nechutí spálene. Máte tip na značku alebo miesto, kde sa dá kúpiť? Ideálne nejaký eshop.
ja som kúpila illy
Ahoj, ja som tiez riesila prechod na bezkofeínovú a nakoniec som si pár fajn moznosti nasla. Skus pozriet specializovane e-shopy s kavou – väčšinou maju aj ochutnavkove balicky, takze nemusis hned brat velke balenie naslepo.
My sme objednavali z par e-shopov a celkom sa nam osvedcili Coffeein, Caffeitaliano a Ebenica, maju slusny vyber bezkofeinovych zrn a dodanie bolo rychlo. Mrkni aj na recenzie pri konkretnych zmesiach, lebo to sa dost lisi kus od kusu.
Ahoj, skusala som viacero znaciek a najviac mi sadla bezkofeinova od Black Coffee Roasters, fakt citit velky rozdiel oproti inym co som skusala. K tomu velmi rychlo posielaju a aj ostatne kavy maju vyborne, takze ak chces nieco naozaj kvalitne, vrelo odporucam ❤️
Ahoj, skusala som viacero znaciek a najviac mi sadla bezkofeinova od Black Coffee Roasters, fakt citit velky rozdiel oproti inym co som skusala. K tomu velmi rychlo posielaju a aj ostatne kavy maju vyborne, takze ak chces nieco naozaj kvalitne, vrelo odporucam ❤️
@dominika77743 áno, Black je za mňa tiež topka. Tiež som od nich skúšala a bola som spokojná, cez iné značky som už potom ani veľmi nešla 😅
pri bezkofeinovej kave je dolezite akym sposobom je kofein odstranovany zo zrn,rozny vyrobxcovia rozne sposoby -ci uz chemickym alebo prirodnym sposobom- podla toho rozne znacky inak chutia,ja som ochutnala bezkofeinovu kavu iba raz a ak by som sa nevedela zrieknut zo zdravotnych dovodov , hladala by som info o sposobe vyroby danej znacky, neviem ci by som denno denne chcela pit "chemiu"
@topmamicka683 hladaj v lokalnych praziarnach. Kazda ma aspon nejaku decaf. Illy a spol nekupuj….to su tie spalene 🤷🏼♀️
@dominika77743 áno, Black je za mňa tiež topka. Tiež som od nich skúšala a bola som spokojná, cez iné značky som už potom ani veľmi nešla 😅
@ellastrela Ich bezkofeínová má fakt inú úroveň, iné som od nich neskúšala.
@ellastrela Ich bezkofeínová má fakt inú úroveň, iné som od nich neskúšala.
@bratislava_mom pozrela som eshop, vyzerá to dobre. Mám teda objednať? 🙂
@bratislava_mom pozrela som eshop, vyzerá to dobre. Mám teda objednať? 🙂
@topmamicka683 definitívne. daj potom vedieť ako chutila🙈
@dominika77743 objednala som, vyskúšam😉
My sme objednavali z par e-shopov a celkom sa nam osvedcili Coffeein, Caffeitaliano a Ebenica, maju slusny vyber bezkofeinovych zrn a dodanie bolo rychlo. Mrkni aj na recenzie pri konkretnych zmesiach, lebo to sa dost lisi kus od kusu.
@miskamami Caffeitaliano vyzerá dobre

@topmamicka683 ahoj, za mna zlate zrnko😊