icon

Odporúčania na kvalitnú bezkofeínovú kávu na espresso na doma

topmamicka683
Dnes o 09:52

Odkedy som obmedzila kofeín, hľadám bezkofeínovú zrnkovú kávu, ktorá nechutí spálene. Máte tip na značku alebo miesto, kde sa dá kúpiť? Ideálne nejaký eshop.

nikii23
Dnes o 09:57

@topmamicka683 ahoj, za mna zlate zrnko😊

anonym_df00df
Autor odpoveď zmazal
anonym_df00df
Dnes o 10:00

ja som kúpila illy

natalia941
Dnes o 10:00

Ahoj, ja som tiez riesila prechod na bezkofeínovú a nakoniec som si pár fajn moznosti nasla. Skus pozriet specializovane e-shopy s kavou – väčšinou maju aj ochutnavkove balicky, takze nemusis hned brat velke balenie naslepo.

miskamami
Dnes o 10:03

My sme objednavali z par e-shopov a celkom sa nam osvedcili Coffeein, Caffeitaliano a Ebenica, maju slusny vyber bezkofeinovych zrn a dodanie bolo rychlo. Mrkni aj na recenzie pri konkretnych zmesiach, lebo to sa dost lisi kus od kusu.

dominika77743
Dnes o 10:12

Ahoj, skusala som viacero znaciek a najviac mi sadla bezkofeinova od Black Coffee Roasters, fakt citit velky rozdiel oproti inym co som skusala. K tomu velmi rychlo posielaju a aj ostatne kavy maju vyborne, takze ak chces nieco naozaj kvalitne, vrelo odporucam ❤️

kalifka
Dnes o 10:15

Za mňa jednoznačne len coffeein

ellastrela
Dnes o 10:17
@dominika77743

Ahoj, skusala som viacero znaciek a najviac mi sadla bezkofeinova od Black Coffee Roasters, fakt citit velky rozdiel oproti inym co som skusala. K tomu velmi rychlo posielaju a aj ostatne kavy maju vyborne, takze ak chces nieco naozaj kvalitne, vrelo odporucam ❤️

@dominika77743 áno, Black je za mňa tiež topka. Tiež som od nich skúšala a bola som spokojná, cez iné značky som už potom ani veľmi nešla 😅

anonym_4483c8
Dnes o 10:21

pri bezkofeinovej kave je dolezite akym sposobom je kofein odstranovany zo zrn,rozny vyrobxcovia rozne sposoby -ci uz chemickym alebo prirodnym sposobom- podla toho rozne znacky inak chutia,ja som ochutnala bezkofeinovu kavu iba raz a ak by som sa nevedela zrieknut zo zdravotnych dovodov , hladala by som info o sposobe vyroby danej znacky, neviem ci by som denno denne chcela pit "chemiu"

mimimoje
Dnes o 10:23

Ready after má výbornú

eli43
Dnes o 10:28

@topmamicka683 ebenica mammie.

guudy
Dnes o 10:30

@topmamicka683 hladaj v lokalnych praziarnach. Kazda ma aspon nejaku decaf. Illy a spol nekupuj….to su tie spalene 🤷🏼‍♀️

bratislava_mom
Dnes o 10:38
@ellastrela

@dominika77743 áno, Black je za mňa tiež topka. Tiež som od nich skúšala a bola som spokojná, cez iné značky som už potom ani veľmi nešla 😅

@ellastrela Ich bezkofeínová má fakt inú úroveň, iné som od nich neskúšala.

luccija
Dnes o 11:30

@topmamicka683 zlaté zrnko

topmamicka683
autor
Dnes o 11:32
@bratislava_mom

@ellastrela Ich bezkofeínová má fakt inú úroveň, iné som od nich neskúšala.

@bratislava_mom pozrela som eshop, vyzerá to dobre. Mám teda objednať? 🙂

bratislava_mom
Dnes o 12:55
@topmamicka683

@bratislava_mom pozrela som eshop, vyzerá to dobre. Mám teda objednať? 🙂

@topmamicka683 definitívne. daj potom vedieť ako chutila🙈

topmamicka683
autor
Dnes o 12:56
@dominika77743

@dominika77743 objednala som, vyskúšam😉

topmamicka683
autor
Dnes o 12:56
@miskamami

My sme objednavali z par e-shopov a celkom sa nam osvedcili Coffeein, Caffeitaliano a Ebenica, maju slusny vyber bezkofeinovych zrn a dodanie bolo rychlo. Mrkni aj na recenzie pri konkretnych zmesiach, lebo to sa dost lisi kus od kusu.

@miskamami Caffeitaliano vyzerá dobre