icon

Odporučte tyčový vysávač s mopom do 300 eur

mama4444
18. apr 2026

dobrý večer, prosím vás Odporučte mi tyčový vysávač, kľudne môže byť aj s mopom do max 300 €, ale kde je odopínateľná hlavica nakoľko sa potrebujem dostať aj do úzkych miest a pod gauč. dakujem

domkakvet
18. apr 2026

@mama4444 nemam, ale ked som raz taky drzala, tak bol tazky, tak na to by som si dala pri kupe pozor, aj ked kto vie, ci nie su take vsetky.

mia__b
19. apr 2026

Ja som toto zrovna teraz riešila. Prešla som kopu ponúk a recenzií,na kazdom bolo nieco zle. Niektore moc hlučné, niektoré zas slaby vykon,baterka,mop na nic... Nakoniec som vybrala Salente SmartDust 3.1., nasla som v akcii za 107€,inde stal viac. Vykon ma dostačujúci,ak nevysavam na turbo výkone (co ozaj nie je treba), vystaci mi baterka bohato na 4izbovy dom aj na 2-3 vysávania. Na turbo by sa minula asi skor,ale eko aj auto rezim vpohode stačia. Čistí sa vcelku lahko a netreba donho dokupovať dodatocne hepa filtre. Ma vela prislusenstva,strbinovu hubicu,hubicu na nábytok aj na čalúnenie. Využívam vsetky. No a co sa tyka mopu-tam som bola skepticka,kazdy na to nadaval,ale tiez som ho chcela. Vsetky tieto vysavace fungujú tak, že z mopu len volne vyteka tekutina do tej handričky a tak zotiera. Za mna-je lepsie najskor povysávať a potom zotriet,lebo inak sa prach sa mopom rozotiera hore dole. Dala som tam aj prostriedok na podlahy a v poriadku,niektore vysavace maju zakazane pouzitie cistiaceho prostriedka. Voda vyteka v mnozstve tak akurat,ak utierate primeranou rýchlosťou. Keby dlhsie stojite na mieste, vytecie voda na jedno miesto. Co hodnotim negativne je,ze mopova hlavica tam drzi len na dvoch magnetoch a staci ze prejdem cez prahovu listu a uvoľní sa. Mne ale napriek vsetkemu pomaha. Mame nového psa a vsade su každú chvíľu smuhy od labiek. S týmto ich prebehnem a vybavene, nemusím sa tahat s kyblom. Ja som uz viackrat utierala tak,ze som len do ruky zobrala tu mopovaciu hlavicu, naplnila ju a prebehla zem len s nou. To mopovanie je skrátka provizorne,ale lepsie ako nic,ked nestihate. Keby mam cas,utriem jasne poriadne s normalnym mopom a kyblom. Ale to sa nie vzdy da pri malych detoch a psovi... 😏 Cize ja mozem odporučiť,ale s tym ze necakajte zazraky. Všetky tie vysavace su len take pomocky na rychle prebehnutie medzi poriadnym upratovanim. Inak svokrovci maju sencor s mopom, taky žlto cierny. Ma vybornu baterku,chcela som ho aj ja,ale priiiiserne huci,fakt jak ked lietadlo pristava...takze z tohto dôvodu by som ho nekúpila. Aha a tento co mam-ma motor hore,je to trochu tazsie na manipulaciu,treba si na to zvyknut,ale da sa to. Predtým som mala taky co mal rucny vysavacik dole vpredu,s tym sa manipuluje isto lahsie. No ale teraz som nic take nenasla,tak som skúsila takyto. Da sa na to zvyknuy. A este-nabijaciu stanicu treba navrtat do steny,na to treba tiež myslieť. Snad som pomohla aspon trochu;)