icon

Oplatí sa kúpiť uteráky z Action?

27. sep 2026

Pozerala som v Action uteráky a na dotyk sú celkom príjemné, len neviem, aké sú po pár praniach. Držia tvar a sajú dobre, alebo radšej priplatiť za kvalitnejšie?

luckaaaaaa__
•
27. sep 2026

Za tú cenu sú podľa mňa fajn

anonym_6008b6
•
27. sep 2026

Ja ich mám rada. Dosť dobre sajú určite kvalitnejšie ako mám niektoré doma z iných obchodov.
A po praní nevidím rozdiel. Mám ich už aj rok.
Ja mám najradšej sa priznám z bambusu uteráky tie sajú fakt pekne aj sú makkučke ale ťažko ich zohnať Väčšinou mali v Asku
Ale fakt za tu cenu super

anonym_ad49e1
•
27. sep 2026

Tiež ich máme a spokojní sme, sajú dobre .

michaela329
•
27. sep 2026

@anonym_autor ja ich mám v garáži a prekvapivo držia a nie sú zlé.

mooonika1975
•
27. sep 2026

Ja by som tam ani igelitku nekúpila, otras tieto čínske kraviny

fadama
•
27. sep 2026
@mooonika1975

@mooonika1975 a kde teda nakupujes? 😀

anonym_6008b6
•
27. sep 2026
@mooonika1975

@mooonika1975 tiež ma zaujímať kde nakupuješ, keďže ešte aj drahe značkové topánky sa vyrábajú v Čine a kvalita je akože pomlčím… viac ako 50% v “normálnych “ obchodoch máš z činy.. aj hračky všetko a materiál je taký istý…

lejllamt
•
27. sep 2026

@anonym_autor ja mám tiež odtiaľ a sú fajn. A za tú cenu super. Vyhovuje mi, že majú viacero veľkostí. Majú viac druhov - tie ,,hotelové'' sú kvalitnejšie a hrubšie. Periem vždy s obrúskami na zachytávanie farieb - modré a zelené zo začiatku dosť púšťali. A mám aj športové uteráky odtiaľ a tiež sú dobré.

mooonika1975
•
27. sep 2026
@fadama

@mooonika1975 a kde teda nakupujes? 😀

@fadama to vážne sa ideme o tom baviť? Uterák mám matejovsky, ak ho sj robia v chine, nie je to ako tieto lacné haraburdy. Napustené ani neviem čím .

fadama
•
27. sep 2026
@mooonika1975

@fadama to vážne sa ideme o tom baviť? Uterák mám matejovsky, ak ho sj robia v chine, nie je to ako tieto lacné haraburdy. Napustené ani neviem čím .

@mooonika1975 ja som myslela vseobecne, nie len uteráky.

mooonika1975
•
27. sep 2026
@fadama

@mooonika1975 ja som myslela vseobecne, nie len uteráky.

@fadama ja sa bavím o uterákoch. Nejdem rozpisovať kde čo kupujem

mooonika1975
•
27. sep 2026
@lejllamt

@anonym_autor ja mám tiež odtiaľ a sú fajn. A za tú cenu super. Vyhovuje mi, že majú viacero veľkostí. Majú viac druhov - tie ,,hotelové'' sú kvalitnejšie a hrubšie. Periem vždy s obrúskami na zachytávanie farieb - modré a zelené zo začiatku dosť púšťali. A mám aj športové uteráky odtiaľ a tiež sú dobré.

@lejllamt to si neviem ani predstaviť, že uterák pustá farbu a ja si ním utieram telo, tvar ….

domiklik
•
27. sep 2026
@mooonika1975

@mooonika1975 dovoľ mi sa zasmiať... Uterák z action určite nebude ani zďaleka tak kvalitný ako od matejovskeho, o tom sa nemusíme baviť. Ale tvrdit, ze niečo, co sa predáva v kamennom obchode v európskej únii je "napustene ani neviem čím", môže zo seba vypustiť iba človek absolútne neznaly danej veci. Čokoľvek, hoc aj z Číny, predávajúce sa v EÚ, podlieha určitým normám. Keď si objednáš uterák z aliexpresu, áno ten môže byť "napusteny ani neviem čím".

domiklik
•
27. sep 2026

@anonym_autor neoplatí sa ich kúpiť. Na môj vkus majú dosť vytahane vlákna už keď ich sledujem v obchode. Z bežne dostupných obchodov sa pomer cena výkon oplatí najviac ikea. Napr séria brokglim ma gramáž až 650g/m2, bežne majú uteráky v cca rovnakej cenovej relácii tak 500-550g/m2.

mooonika1975
•
27. sep 2026
@domiklik

@mooonika1975 dovoľ mi sa zasmiať... Uterák z action určite nebude ani zďaleka tak kvalitný ako od matejovskeho, o tom sa nemusíme baviť. Ale tvrdit, ze niečo, co sa predáva v kamennom obchode v európskej únii je "napustene ani neviem čím", môže zo seba vypustiť iba človek absolútne neznaly danej veci. Čokoľvek, hoc aj z Číny, predávajúce sa v EÚ, podlieha určitým normám. Keď si objednáš uterák z aliexpresu, áno ten môže byť "napusteny ani neviem čím".

@domiklik prečo uterák pustá farbu? Skús….

anonym_1a55d4
•
27. sep 2026
@mooonika1975

@mooonika1975 uteraky v Action ani zdaleka nie su cinske😁ani koopec inych veci tam nie je cinskych...

lejllamt
•
27. sep 2026
@mooonika1975

@lejllamt to si neviem ani predstaviť, že uterák pustá farbu a ja si ním utieram telo, tvar ….

@mooonika1975 však ale nie keď sa ním utieraš, nebudeš mať modré líca 😃. Normálne pri praní ako kopa iných vecí, preto tie obrúsky vymysleli. A stále si môžeš kúpiť biele, tie ti nič nepustia.

michaela329
•
27. sep 2026
@lejllamt

@mooonika1975 však ale nie keď sa ním utieraš, nebudeš mať modré líca 😃. Normálne pri praní ako kopa iných vecí, preto tie obrúsky vymysleli. A stále si môžeš kúpiť biele, tie ti nič nepustia.

@lejllamt ja mám bordove a nepúšťali - ale mala som drahe mustang topánky a tie som kvôli púšťaniu farby vrátila 😏 Asi nevedeli, že sú drahé.