icon

Poraďte najlepšie gumáky pre deti

18. aug 2026

Poradme si🍀

petamich
18. aug 2026

Pre mňa Reima nízke (náš má širšiu nohu) ale okolie napr. uprednosťnuje Demar alebo aj Coqui.

paulina291
18. aug 2026

@anonym_autor Demar mammut s vyberateľnou zateplenou vložkou. Cez zimu na tých pár dní snehu dobre poslúžili aj ako snehule.

autor
18. aug 2026
@petamich

Pre mňa Reima nízke (náš má širšiu nohu) ale okolie napr. uprednosťnuje Demar alebo aj Coqui.

@petamich vedela by si poslat foto, lebo tych typov je vela....

autor
18. aug 2026
@paulina291

@anonym_autor Demar mammut s vyberateľnou zateplenou vložkou. Cez zimu na tých pár dní snehu dobre poslúžili aj ako snehule.

@paulina291 ....ano, mame par rokov ale man pocit ze na z nich hrozbe spotenu nohu- teda okrem zn.kenny tie zimne boli top top

mischelag
18. aug 2026

Pre mna su naj znacky viking a bissgaard. Obe su podla mna lahke, teraz mi maly vyrastol viking a nasla som jemu lahodiaci motiv bissgaard tak som po 2 rokoch znovu tie objednala. Mame doma aj mikk line, ale tie su podla mna dost tazke.

autor
18. aug 2026
@mischelag

Pre mna su naj znacky viking a bissgaard. Obe su podla mna lahke, teraz mi maly vyrastol viking a nasla som jemu lahodiaci motiv bissgaard tak som po 2 rokoch znovu tie objednala. Mame doma aj mikk line, ale tie su podla mna dost tazke.

@mischelag nepoznam, kuknem- vdaka

euka210
18. aug 2026

@anonym_autor demar jednoznacne topka u nas

petamich
18. aug 2026
@anonym_autor

@petamich vedela by si poslat foto, lebo tych typov je vela....

@anonym_autor reima tieto 🙂 ma ich radsej, lebo sa mu lahsie obuvaju ako tie vyssie typy a ma aj trosku sirsiu nohu

monkalm
19. aug 2026

Bundgaard

annel19
19. aug 2026
@euka210

@anonym_autor demar jednoznacne topka u nas

@euka210 kde kupujete Demar?

euka210
19. aug 2026
@annel19

@euka210 kde kupujete Demar?

@annel19 bud klasicka kamenna obuv, tam este mavaju, alebo cez net.

andreatytler
20. aug 2026

@anonym_autor Tiez som hladala to najlepsie na zaciatku. Potom som videla ze dietatu je jedno ake gumaky ma. Moje dieta ma velmi jasne nazory na vsetky topanky a oblecenie, ale tie lacne smejdove nosil s takym istym nadsenim ako tie drahe znackove.
Tie lacne sa mu dokazali za tu jednu sezonu prederavit, ale je to jedno, lebo aj tak z nich vyrastol za jednu sezonu. Okrem toho gumaky nenosi tak casto ako ine topanky. Radsej investujem do kvalitnejsich ciziem.

autor
20. aug 2026

Dakujem, ja som objednala Reimu, od nich mame bundy a reku vyskusam....kedze byvame v dome a moje dieta bolo v minulosti asi diviak je nonstop pocas skaredych dni na zahrade v gumakoch......a cizmy mate ake radi?ja som kupovala protetiky ale uz nekupim, su take neforemne ci ako to napisat

basska_b
20. aug 2026
@anonym_autor

Dakujem, ja som objednala Reimu, od nich mame bundy a reku vyskusam....kedze byvame v dome a moje dieta bolo v minulosti asi diviak je nonstop pocas skaredych dni na zahrade v gumakoch......a cizmy mate ake radi?ja som kupovala protetiky ale uz nekupim, su take neforemne ci ako to napisat

@anonym_autor Ja som kupila raz malej na pidilidi.cz zimne cizmy Superfit goretex a kks cela rodina sme jej to zavideli. Aj po jednej sezone vypadaju ako nove

autor
21. aug 2026
@basska_b

@anonym_autor Ja som kupila raz malej na pidilidi.cz zimne cizmy Superfit goretex a kks cela rodina sme jej to zavideli. Aj po jednej sezone vypadaju ako nove

@basska_b oooo, super, vyskúšam, vďaka👍