icon

Poraďte najlepšie gumáky pre deti

18. aug 2026

Poradme si🍀

petamich
•
18. aug 2026

Pre mňa Reima nízke (náš má širšiu nohu) ale okolie napr. uprednosťnuje Demar alebo aj Coqui.

paulina291
•
18. aug 2026

@anonym_autor Demar mammut s vyberateľnou zateplenou vložkou. Cez zimu na tých pár dní snehu dobre poslúžili aj ako snehule.

autor
•
18. aug 2026
@petamich

Pre mňa Reima nízke (náš má širšiu nohu) ale okolie napr. uprednosťnuje Demar alebo aj Coqui.

@petamich vedela by si poslat foto, lebo tych typov je vela....

autor
•
18. aug 2026
@paulina291

@anonym_autor Demar mammut s vyberateľnou zateplenou vložkou. Cez zimu na tých pár dní snehu dobre poslúžili aj ako snehule.

@paulina291 ....ano, mame par rokov ale man pocit ze na z nich hrozbe spotenu nohu- teda okrem zn.kenny tie zimne boli top top

mischelag
•
18. aug 2026

Pre mna su naj znacky viking a bissgaard. Obe su podla mna lahke, teraz mi maly vyrastol viking a nasla som jemu lahodiaci motiv bissgaard tak som po 2 rokoch znovu tie objednala. Mame doma aj mikk line, ale tie su podla mna dost tazke.

autor
•
18. aug 2026
@mischelag

Pre mna su naj znacky viking a bissgaard. Obe su podla mna lahke, teraz mi maly vyrastol viking a nasla som jemu lahodiaci motiv bissgaard tak som po 2 rokoch znovu tie objednala. Mame doma aj mikk line, ale tie su podla mna dost tazke.

@mischelag nepoznam, kuknem- vdaka

euka210
•
18. aug 2026

@anonym_autor demar jednoznacne topka u nas

petamich
•
18. aug 2026
@anonym_autor

@petamich vedela by si poslat foto, lebo tych typov je vela....

@anonym_autor reima tieto 🙂 ma ich radsej, lebo sa mu lahsie obuvaju ako tie vyssie typy a ma aj trosku sirsiu nohu

monkalm
•
19. aug 2026

Bundgaard

annel19
•
19. aug 2026
@euka210

@anonym_autor demar jednoznacne topka u nas

@euka210 kde kupujete Demar?

euka210
•
19. aug 2026
@annel19

@euka210 kde kupujete Demar?

@annel19 bud klasicka kamenna obuv, tam este mavaju, alebo cez net.

andreatytler
•
20. aug 2026

@anonym_autor Tiez som hladala to najlepsie na zaciatku. Potom som videla ze dietatu je jedno ake gumaky ma. Moje dieta ma velmi jasne nazory na vsetky topanky a oblecenie, ale tie lacne smejdove nosil s takym istym nadsenim ako tie drahe znackove.
Tie lacne sa mu dokazali za tu jednu sezonu prederavit, ale je to jedno, lebo aj tak z nich vyrastol za jednu sezonu. Okrem toho gumaky nenosi tak casto ako ine topanky. Radsej investujem do kvalitnejsich ciziem.

autor
•
20. aug 2026

Dakujem, ja som objednala Reimu, od nich mame bundy a reku vyskusam....kedze byvame v dome a moje dieta bolo v minulosti asi diviak je nonstop pocas skaredych dni na zahrade v gumakoch......a cizmy mate ake radi?ja som kupovala protetiky ale uz nekupim, su take neforemne ci ako to napisat

basska_b
•
20. aug 2026
@anonym_autor

Dakujem, ja som objednala Reimu, od nich mame bundy a reku vyskusam....kedze byvame v dome a moje dieta bolo v minulosti asi diviak je nonstop pocas skaredych dni na zahrade v gumakoch......a cizmy mate ake radi?ja som kupovala protetiky ale uz nekupim, su take neforemne ci ako to napisat

@anonym_autor Ja som kupila raz malej na pidilidi.cz zimne cizmy Superfit goretex a kks cela rodina sme jej to zavideli. Aj po jednej sezone vypadaju ako nove

autor
•
21. aug 2026
@basska_b

@anonym_autor Ja som kupila raz malej na pidilidi.cz zimne cizmy Superfit goretex a kks cela rodina sme jej to zavideli. Aj po jednej sezone vypadaju ako nove

@basska_b oooo, super, vyskúšam, vďaka👍