icon

Úzky chladiaci box na fľaše

hipuska
29. jún 2026

poradte mi, ak dakto kupoval. Potrebovala by som chladiaci box, taky ten klasicky, kde sa davaju zamrznute nadrzky. Tak na 4 velke 1,5l flase + nech tam vojdu aj tie nadrzky. Vsetko je dost velke, neviem najst taky mensi...

galganka
29. jún 2026

My máme už pár rokov z Tchiba chladiaci košík... vojdú tam aj dvojlitrovky, ale nie je zbytočne obrovský.
Takéto dačo, len iný dizajn máme:
https://www.tchibo.sk/products/166466371790/chl...

tundra
29. jún 2026

Pozri chladiace tasky.

anonym_6cd01a
Autor odpoveď zmazal
hipuska
autor
29. jún 2026

Dakujem, chladiace tasky mame ale pridu mi slabe. Resp. v tych bochoch mi dlhsie vydrzia veci studene. Potrebujem to hlavne na vodu, takze aj nosnost by mohol byt problem

tundra
29. jún 2026
@hipuska

Dakujem, chladiace tasky mame ale pridu mi slabe. Resp. v tych bochoch mi dlhsie vydrzia veci studene. Potrebujem to hlavne na vodu, takze aj nosnost by mohol byt problem

galganka
29. jún 2026
@hipuska

@hipuska my v tomto bežne prepravujeme dve - tri dvojlitrovky, autom, vydržia niekoľko hodín... teraz som si kúpila Polarbox, ale ten bude tvarovo skôr na jedlo, ako na fľaše.

biba_18
29. jún 2026

ja mám polarboxy každú veľkosť, len ony sú samy o sebe veľké ...
ale aby sa tam zmestili 4 veľké fľaše + nádržky? možno do toho najväčšieho ...

galganka
29. jún 2026
@biba_18

@biba_18 4 podľa mňa nezatvorí... nemám doma asi ani také fľaše, že by som to vysúšala, ale tak od pohľadu sa mi to nezdá.

biba_18
29. jún 2026
@galganka

@biba_18 4 podľa mňa nezatvorí... nemám doma asi ani také fľaše, že by som to vysúšala, ale tak od pohľadu sa mi to nezdá.

@galganka do toho najvačšieho sa zmestia v pohode, teraz som to skúšala. ale ak jej ide o veľkosť... 🤷‍♀️

galganka
29. jún 2026
@biba_18

@galganka do toho najvačšieho sa zmestia v pohode, teraz som to skúšala. ale ak jej ide o veľkosť... 🤷‍♀️

@biba_18 štyri jeden a pol literky? Dobre vedieť 😀 no, hej, je mohutný.

galganka
29. jún 2026
@biba_18

@biba_18 teraz mi aj fotku načítalo, už vidím.

biba_18
29. jún 2026
@galganka

@biba_18 teraz mi aj fotku načítalo, už vidím.

@galganka podľa mňa aj 6 by sa tam vliezlo ... a do toho stredného ich nevopchá ani 2, nezavrie ...

galganka
29. jún 2026
@biba_18

@galganka podľa mňa aj 6 by sa tam vliezlo ... a do toho stredného ich nevopchá ani 2, nezavrie ...

@biba_18 no budem doma tuším dnes aj ja skúšať, myslela som, že na fľaše budem brat ten košík, a sem iba jedlo, ale ak sa takto super zmestia, tak paráda. 🙂

zuzike123
29. jún 2026

My chodime s termoskami, paradne udrzia studenu vodu x hodin.

hipuska
autor
29. jún 2026
@biba_18

Dakujem vsetkym. My mame taky, kde dam 6 flias 1,5l + 3 nadrzky. Hladam ale daco mensie. Skusim pozriet
@biba_18 vdaka pozriem

anonym_d720c2
29. jún 2026
@hipuska

@hipuska decatlon ma chladiaci ruksak, vnutri je take tvrde biele nie to strieborne vnutro to je na nic. manzel tam vlaci XY flaskovych piv je to tazke ako fras a drzi to vyborne

hipuska
autor
29. jún 2026
@anonym_d720c2

@hipuska decatlon ma chladiaci ruksak, vnutri je take tvrde biele nie to strieborne vnutro to je na nic. manzel tam vlaci XY flaskovych piv je to tazke ako fras a drzi to vyborne

@anonym_d720c2 dakujem za tip.