Za koľko môžem predať strieborný prsteň?
Prosím len k veci, ak ste predávali približne takýto prsteň do zaloznd koľko ste zaň dostali ?

@minenkaa však z toho môže vzniknúť nový prsteň ty koza. Ja viem koľko stal nový. Ty si tam chod radšej do hlbokého lesa a vystavuj sa, tu si nepotrebna
@anonym_autor presne ako ty a ano každý čaká na pár gramov striebra čo ma hodnotu 2€
A keď vies koľko stal ako nový, prečo chces teraz zaň nieco
@anonym_autor presne ako ty a ano každý čaká na pár gramov striebra čo ma hodnotu 2€
A keď vies koľko stal ako nový, prečo chces teraz zaň nieco
@minenkaa boha ved som sa len pýtala. Ja nechápem co z toho robíš takú vedu :D hádam je moja vec ci zaň niečo čakám alebo nie
@anonym_autor a ja píšem niečo iné,však od začiatku ti píšem,že nemá žiadnu hodnotu
@minenkaa dobre máš pravdu ďakujem ti za tvoje odpovede. Pa
Predala som do záložne doslova za veľkú hrsť striebra (asi 4 hrubšie retiazky na krk, nejaké náušnice, prívesky a dve fakt hrubé reťaze na ruku) a cena bola asi 40€
@minenkaa boha ved som sa len pýtala. Ja nechápem co z toho robíš takú vedu :D hádam je moja vec ci zaň niečo čakám alebo nie
@anonym_autor a vlastne tie peniaze nejak potrebujes k zivotu alebo ti ho daroval napadnik ci si nasla a myslela si ze si zaplnis okienko na penazenke? 😅
@anonym_autor a vlastne tie peniaze nejak potrebujes k zivotu alebo ti ho daroval napadnik ci si nasla a myslela si ze si zaplnis okienko na penazenke? 😅
@anonym_66fbf3 si ma chcela týmto akože uraziť?
@anonym_autor daj ho v zlatnictve dobre vycistit, nech zase ziari. To je zaklad.
Potom ho pekne nafot (aj na ruke), odrataj od povodnej ceny cca 50%. Napis odkial ho mas a jeho velkost a daj na niektoru predajnu stranku.
Myslim, ze sa preda.
Takto, ako je, nie je lakavy, je zajduty, vyzera, ze ma poskodenia a celkovo vyzera na hodnotu 5€.
@anonym_autor ti sento je celkom znama znacka striebra. Daj ho vycistit, kukni si kolko stoji novy, google lens ti pomoze. Niektore nove stoja aj 100€. Daj dole cenu a predas to mozno aj 30€. Ale to vazne zalezi od ceny noveho.
@anonym_autor a ani to nebolelo ,nemáš začo
Zbytocne si sa na
@minenkaa nacertila, v podstate napisala pravdu. Vo vykupe Ti zan daju naozaj skoro nic, max 4-7eur. To sa neoplati, presne, ako pisala. Ak by z neho nieco ine vyrobili, cena prace bude vysoka, preto za material dostanes tak malo. Zial striebro fakt nema hodnotu. Ani neviem, ci to este v zlatnictvach vykupuju, to sa im nevyplati. Radsej si ho nechaj, daj vycistit a ponos ho. Skus predat nieco ine, ak potrebujes peniaze.
@anonym_autor hai comprato da sóla?O un regalo?
takže som kukla na internet a takýto nový prsteň stojí od 22€ do 56€ podľa značky ,na bazare 15€ ale stav je naozaj dobrý ,bez škrabancov
@minenkaa stále si nepochopila. Ty si žiadne striebro nepredala, tak mi nevieš povedať koľko si za niečo co si ani nepredala, dostala.
@anonym_autor ty si strašne hlúpa zena ..ale ze fest...preto aj predávaš...idem tam a sa opýtam, nie píšem na internete a ešte sa tvárim mudro..teda hlúpo
JA KED sa ides vykadit, aj tam potrebuješ radu ?
@anonym_autor ty si strašne hlúpa zena ..ale ze fest...preto aj predávaš...idem tam a sa opýtam, nie píšem na internete a ešte sa tvárim mudro..teda hlúpo
JA KED sa ides vykadit, aj tam potrebuješ radu ?
@david1202 za koľko ste predali strieborný prsteň? Tak znela otázka, nepýtala som sa na cenník záložné. Ten si viem nájsť aj sama. 🙂
@minenkaa však z toho môže vzniknúť nový prsteň ty koza. Ja viem koľko stal nový. Ty si tam chod radšej do hlbokého lesa a vystavuj sa, tu si nepotrebna
@anonym_autor a ako z toho vznikne nový prsteň? veď striebro ti ani v zlatníctve nevykúpia.A nepíš,že neviem,lebo som nepredávala,lebo viem.
@anonym_66fbf3 si ma chcela týmto akože uraziť?
@anonym_autor prepac ale to len chudak je odkazany sa pytat taketo otazky ale asi mas na to dovod.
@anonym_autor prepac ale to len chudak je odkazany sa pytat taketo otazky ale asi mas na to dovod.
@anonym_66fbf3 nikdy nevieš v akej situácii sa raz môžeš ocitnúť aj ty a ak ta vtedy niekto nazve chudakom, pride ti to ľuto. Príjemný večer
@anonym_autor a ako z toho vznikne nový prsteň? veď striebro ti ani v zlatníctve nevykúpia.A nepíš,že neviem,lebo som nepredávala,lebo viem.
@rozculena ešte niekto ? :D
@rozculena ešte niekto ? :D
@anonym_autor asi sme nikdy neboli v takej situacii. ja som riesila len zlato cez zaloznu a nikdy som takto nepredavala pomimo prsten.to je cele.
Steiebro nema hodnotu.Z ineho konca.Na co tie peniaze tak surne potrebujes?
Steiebro nema hodnotu.Z ineho konca.Na co tie peniaze tak surne potrebujes?
@maminkadeticiek to som už pochopila. Dôvod udávať naozaj nemusím.
@anonym_autor asi sme nikdy neboli v takej situacii. ja som riesila len zlato cez zaloznu a nikdy som takto nepredavala pomimo prsten.to je cele.
@anonym_66fbf3 ved v pohode.
@maminkadeticiek to som už pochopila. Dôvod udávať naozaj nemusím.
@anonym_autor Jasne ze nemusis.To bol zaujem,asi mas dovod jed ho tak velmi potrebujes predat.
@anonym_autor ahoj za ten prsteň v zalozni dostaneš podľa mňa okolo 10€. Ak vieš jeho hodnotu radšej sa ho pokus predať na inzertných stránkach lebo v zalozni nedostaneš pomaly nič.prsten je pekný ale oni sa odrážajú od váhy striebra tie zirkónu majú hodnotu 0€ pre nich.drzim palec
@anonym_autor milá autorka, otvorila som si ta,lebo ma zaskocila otazka.Pravdepodobne si na tom financne velmi zle,ked predavas strieborny prsten,ktory navyse ako pises,ma znamky opotrebovania.Dostala si tu niekolko rovnakych odpovedi,ze nema hodnotu striebro,aj to,ze dostanes zan par euri.Ale riesit niekoho profilovu fotku,kto ti jasne,slusne napisal a odpovedal,,,,je velmi nízke. Nikdy nesudim ludi podla toho co ne/maju,ako vyzeraju,ale ty si vynimka s tvojimi komentami.Ale ja chcem!!!Ako male decko.Najlepsie,keby ti niekto na dialku dal prec kamienok,odvazil prsten a rovno poslal penaze na ucet.Pretoze rozum mi nepusti,ze aj keby tu mali skusenosti s takymto predajom,nikdy sa nedozvies.Kazdy prsten ma inu váhu, cenu,vyzera inak.Ale ja chcem!!!Ach jaj
Okolo 5-7e maximálne.
@anonym_autor milá autorka, otvorila som si ta,lebo ma zaskocila otazka.Pravdepodobne si na tom financne velmi zle,ked predavas strieborny prsten,ktory navyse ako pises,ma znamky opotrebovania.Dostala si tu niekolko rovnakych odpovedi,ze nema hodnotu striebro,aj to,ze dostanes zan par euri.Ale riesit niekoho profilovu fotku,kto ti jasne,slusne napisal a odpovedal,,,,je velmi nízke. Nikdy nesudim ludi podla toho co ne/maju,ako vyzeraju,ale ty si vynimka s tvojimi komentami.Ale ja chcem!!!Ako male decko.Najlepsie,keby ti niekto na dialku dal prec kamienok,odvazil prsten a rovno poslal penaze na ucet.Pretoze rozum mi nepusti,ze aj keby tu mali skusenosti s takymto predajom,nikdy sa nedozvies.Kazdy prsten ma inu váhu, cenu,vyzera inak.Ale ja chcem!!!Ach jaj
@dariaaa zabudla si, že mi prvá napisala ,ze som blba. Ja naozaj neviem, čo je nepochopitelne na otázke, koľko ste dostali za prsteň, ktorý ste predali. Po koľko ide si viem naozaj nájsť aj sama 🙂

Velmi optimisticky mozno 10e ak by bol v ukazkovom stave a poriadne tazky a hlavne nicim nešmeknuty.