Ako funguje osobný odber a výmena tovaru v Reserved?
prvý krát som si objednala tovar na predajňu. Aký je postup? Je to vopred zaplatené. Keď si to vyzdvihnem, mám si to možnosť vyskúšať v kabíne?, Ak by mi nesadla veľkosť, idem ku pokladni a a spíšem s nimi vrátenie tovaru? ďakujem
Prides, vezmes, vyskusas, ak nesadne, vratia ti peniaze
@anonym_autor prídeš na predajňu, nadiktuješ kód a ideš dozadu po balík. V živote som si tam nič neskúšala 😃 Ale opýtať sa môžeš. Vrátenie je im asi jedno, ak vypíšeš štítky. Iba tie domáce veci sa vracajú inak.
Normalne povies cislo objednavky a ked chces rovno vyskusas,ked nie skusis az doma. Ked nieje ok, vratis
@anonym_autor prídeš na predajňu, nadiktuješ kód a ideš dozadu po balík. V živote som si tam nič neskúšala 😃 Ale opýtať sa môžeš. Vrátenie je im asi jedno, ak vypíšeš štítky. Iba tie domáce veci sa vracajú inak.
@michaela329 bývam 45 min. odtiaľ, chodíme tam tak raz za mesiac.
@anonym_autor tak tam brnkni - či to vieš vyskúšať tam…
vrátenie je jednoduché, povieš číslo objednávky a je to ☺️
takže ide už len o to vyskúšanie…
@anonym_autor tak tam brnkni - či to vieš vyskúšať tam…
vrátenie je jednoduché, povieš číslo objednávky a je to ☺️
takže ide už len o to vyskúšanie…
@biba_18 ok, tak urobím. Vďaka
@michaela329 bývam 45 min. odtiaľ, chodíme tam tak raz za mesiac.
@anonym_autor tak ale poštu, alebo kuriéra snáď máš bližšie. Ja bývam na lazoch a problém som nikdy nemala. Ak nedovolia, pošli kuriérom 🤷
@biba_18 ok, tak urobím. Vďaka
@anonym_autor normálne vyzdvihni balík a chod vyskúšať. Nikto ta nebude zastavovať alebo kontrolovať v kabínke co skusas, ci? V prípade, ze z nejakého chorého dôvodu púšťajú do kabíny len s tovarom v obchode, zdrap najbližšie tričko a choď skúšať s tým.
@haley7897 aby sa nestalo ze bude mat v kabinke veci ktore maju aj na predajni a ona ich bude mat nezacipovane. ludia kradnu strasne.
@haley7897 aby sa nestalo ze bude mat v kabinke veci ktore maju aj na predajni a ona ich bude mat nezacipovane. ludia kradnu strasne.
@anonym_dec300 Také vyslovene letné šaty. Myslím, že na predajni už nebudú. Navyše, počítam, že nejaký doklad pri nich bude sáčku.
v sáčku z rezerved nie sú doklady 😏
@anonym_autor okej
@anonym_dec300 ved ma doklad o kúpe. Ale teda nechcem ju dostať do problémov ak tam majú nejaké nezmyselné pravidlá a zlý prístup...
Vyzdvihnes, vyskusas v kabinke, ak nesadne vratis hned na pokladni. Nic nevypisujes. Peniaze Ti pridu do 2-3dni
@anonym_dec300 Také vyslovene letné šaty. Myslím, že na predajni už nebudú. Navyše, počítam, že nejaký doklad pri nich bude sáčku.
@anonym_autor normálne si to tam môžeš vyskúšať a ak nieje dobré, tak rovno vrátiť pri pokladni. Žiadna veda, žiadne špekulovanie. Stále to tak robím. Nevidím najmenší dôvod, prečo by to mal byť pre niekoho problém.

prídeš, vyzdvihneš. či ti dovolia vyskúšať na predajni asi musíš dohodnúť s nimi. ja to stále beriem domov a skúšam tam…