icon

Ako funguje osobný odber a výmena tovaru v Reserved?

20. dec 2025

prvý krát som si objednala tovar na predajňu. Aký je postup? Je to vopred zaplatené. Keď si to vyzdvihnem, mám si to možnosť vyskúšať v kabíne?, Ak by mi nesadla veľkosť, idem ku pokladni a a spíšem s nimi vrátenie tovaru? ďakujem

biba_18
20. dec 2025

prídeš, vyzdvihneš. či ti dovolia vyskúšať na predajni asi musíš dohodnúť s nimi. ja to stále beriem domov a skúšam tam…

crazy_cat_lady
20. dec 2025

Prides, vezmes, vyskusas, ak nesadne, vratia ti peniaze

michaela329
20. dec 2025

@anonym_autor prídeš na predajňu, nadiktuješ kód a ideš dozadu po balík. V živote som si tam nič neskúšala 😃 Ale opýtať sa môžeš. Vrátenie je im asi jedno, ak vypíšeš štítky. Iba tie domáce veci sa vracajú inak.

ivik4
20. dec 2025

Normalne povies cislo objednavky a ked chces rovno vyskusas,ked nie skusis az doma. Ked nieje ok, vratis

autor
20. dec 2025
@michaela329

@anonym_autor prídeš na predajňu, nadiktuješ kód a ideš dozadu po balík. V živote som si tam nič neskúšala 😃 Ale opýtať sa môžeš. Vrátenie je im asi jedno, ak vypíšeš štítky. Iba tie domáce veci sa vracajú inak.

@michaela329 bývam 45 min. odtiaľ, chodíme tam tak raz za mesiac.

biba_18
20. dec 2025

@anonym_autor tak tam brnkni - či to vieš vyskúšať tam…
vrátenie je jednoduché, povieš číslo objednávky a je to ☺️
takže ide už len o to vyskúšanie…

autor
20. dec 2025
@biba_18

@anonym_autor tak tam brnkni - či to vieš vyskúšať tam…
vrátenie je jednoduché, povieš číslo objednávky a je to ☺️
takže ide už len o to vyskúšanie…

@biba_18 ok, tak urobím. Vďaka

michaela329
20. dec 2025
@anonym_autor

@michaela329 bývam 45 min. odtiaľ, chodíme tam tak raz za mesiac.

@anonym_autor tak ale poštu, alebo kuriéra snáď máš bližšie. Ja bývam na lazoch a problém som nikdy nemala. Ak nedovolia, pošli kuriérom 🤷

haley7897
20. dec 2025
@anonym_autor

@biba_18 ok, tak urobím. Vďaka

@anonym_autor normálne vyzdvihni balík a chod vyskúšať. Nikto ta nebude zastavovať alebo kontrolovať v kabínke co skusas, ci? V prípade, ze z nejakého chorého dôvodu púšťajú do kabíny len s tovarom v obchode, zdrap najbližšie tričko a choď skúšať s tým.

anonym_dec300
20. dec 2025

@haley7897 aby sa nestalo ze bude mat v kabinke veci ktore maju aj na predajni a ona ich bude mat nezacipovane. ludia kradnu strasne.

autor
20. dec 2025
@anonym_dec300

@haley7897 aby sa nestalo ze bude mat v kabinke veci ktore maju aj na predajni a ona ich bude mat nezacipovane. ludia kradnu strasne.

@anonym_dec300 Také vyslovene letné šaty. Myslím, že na predajni už nebudú. Navyše, počítam, že nejaký doklad pri nich bude sáčku.

biba_18
20. dec 2025

v sáčku z rezerved nie sú doklady 😏

anonym_dec300
20. dec 2025

@anonym_autor okej

haley7897
20. dec 2025
@anonym_dec300

@anonym_dec300 ved ma doklad o kúpe. Ale teda nechcem ju dostať do problémov ak tam majú nejaké nezmyselné pravidlá a zlý prístup...

mk1111111111
20. dec 2025

Vyzdvihnes, vyskusas v kabinke, ak nesadne vratis hned na pokladni. Nic nevypisujes. Peniaze Ti pridu do 2-3dni

zojanka
20. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_dec300 Také vyslovene letné šaty. Myslím, že na predajni už nebudú. Navyše, počítam, že nejaký doklad pri nich bude sáčku.

@anonym_autor normálne si to tam môžeš vyskúšať a ak nieje dobré, tak rovno vrátiť pri pokladni. Žiadna veda, žiadne špekulovanie. Stále to tak robím. Nevidím najmenší dôvod, prečo by to mal byť pre niekoho problém.