Je Yeme príliš drahé na nákupy?
Ja si tam občas kúpim maličkosť,napr mliečny farmársky výrobok, ale z tých cien cien sa mi až zatočí hlava. Napriek tomu vidím, že ľudia bežne robia veľké nákupy. Ešte nejaké zahraničné špeciality alebo bio mäso pochopím ceny, ale aj bežne dostupné potraviny v potravinách tak stoja oveľa viac.
Nenakupujem casto ale ked mi treba a je to jedine po ruke idem tam. Spravidla na Nivach v BA dam vzdy prednost Yeme pred Lidl kvoli kludnejsiemu nakupovaniu a prehladnejsej predajni. Ale zeby som chodila do Yeme nakupovat pravidelne to nie. Vhodim vzdy tam co mam najblizsie a je to jedno ci Yeme, Lidl, Tesco, Kaufland, Terno, Kraj...
Ja tam kupujem bezlepkove cerstve pecivo.
Niekedy tam kupim zeleninu. A maso tam kupujem pre dieta. A potom uz len take veci co neviem zohnat v takej kvalite ako chcem. Alebo to nemaju bezne v obchode. Tak raz za cas tam kupim tak 5 veci. Urcite nie plny kosik. Aj za tych par kuskov to vie byt znacna suma 😁.
@anonym_autor kupujem sem tam pečivo, ich pomazánky, zeleninu, ale milujeme raňajky lebo majú celkom dobre ceny za čerstvé raňajky 🙂 poprípade tam kupujeme jedle darčeky pre známych
@anonym_autor ja som tam kedysi kupovala natierky, mlieko a pecivo. Ale potom tak sialene zdrazeli, ze som tam prestala chodit. Maximalne tam raz za cas kupim chlieb.
Byvali sme pri ich predajni, takze ano, par rokov to boli nase 'hlavne' potraviny na bezny velky nakup. Teraz chodime hlavne na pomazanky, limonadky, pecivo a mliecne vyrobky. Ak sme uz tam, tak v pohode robime aj velky nakup - vacsinou ale chodime niekde, kde mame blizsie.
Ale mas pravdu, ze niektore uplne obycajne veci tam vedia byt riadne predrazene. Vacsina ich zakaznikov to ale neriesi, takze v yeme im to len a len vyhovuje.
nakupujeme tam len potraviny, ktore inde nemaju
Nenakupujem tam, sialene predrazdne. Akurat niekedy ked idem okolo, kupim banketky, tie maju dobre.
Ked som bola na Slovensku na tyzdeñ, tak som si tam nakupila ovcie vyrobky, ktore v inych obchodoch nemali (to mi poradili viaceri clenovia rodiny, ze tam to vsetko kupim v naozaj dobrej kvalite a bez stresu), a niesla som si odtial plne 2 tasky a ano, bolo to drahe
nakupujem hlavne morčaciu šunku, pomazánky a pekárenské výrobky lebo nám chutia tieto produkty a áno sú drahí ale inde to nemajú
@anonym_autor Yeme je supermarket pre tých, čo nepozerajú na cenu a aj pri nákupoch chcú byť medzi seberovnými.
Krvacaju mi oci, ked tsm vidim cenovky🤣obcas tam kupim nieco, napriklad fancy pochutiny. Ale rozhodne to nie je na velky rodinny nakup
Zdrazili poriadne a aj aut tam býva menej ako pred pár rokmi. Kupujem tam často ale len zopar konkretnych veci, aj to nikdy nie je pod 40e. Na velký nákup tam nechodíme.
ja tam chodím pravidelne ale mne sa nezdá že by som tam vedela urobiť plnohodnotný nákup pre rodinu 🤷 kupujem tam čo inde nemajú. na cenu v tom prípade nepozerám keďže inde to nemajú tak otázka je či to chcem alebo nechcem a nie koľko to stojí tu alebo v tescu 😀
Pride mi to, ze niektorym takym zakaznikom je jedno, ci budu mat po nakupe v Yeme na ucte 130.673 alebo 130.473 eur 😄 preto je Yeme len v BA.
@done Yeme je supermarket pre tých čo chcú kvalitu a záleží im na tom čo dávajú do svojho tela.
@tosomja22 No jasne, ten isty vyrobok,co predavaju v Yeme drahsie ako v inom obchode,je urcite kvalitnejsi,len preto,ze ti ho preda tetuska v uniforme. Jedine + maju,ze maju specializovane vyrobky z roznych fariem,takze sirsi sortiment. Ale banany urcite nie su z Dunajskej Luznej a su rovnako dovezene ako tie v Lidli.
Maju vyborny kvaskovy chlebik,to sa neda popriet,aj bagety a rozne druhy alternativnych muk,mliecnych vyrobkov,ale na velky nakup to nie je, pokial teda rodina nema bezny mesacny cisty prijem aspon 5000e+.
Kedže to mám pod nosom, tak chodíme často. Kupujeme tam prevažne " špeciálnosti" , nejdem tam po cukor/soľ a toaleťák.
@tosomja22 No jasne, ten isty vyrobok,co predavaju v Yeme drahsie ako v inom obchode,je urcite kvalitnejsi,len preto,ze ti ho preda tetuska v uniforme. Jedine + maju,ze maju specializovane vyrobky z roznych fariem,takze sirsi sortiment. Ale banany urcite nie su z Dunajskej Luznej a su rovnako dovezene ako tie v Lidli.
@iwesska Lenže napríklad si vieš kúpiť " letecké ovocie " ktoré je čerstvo odšklbnuté zo stromu (dozreté a na svk do dvoch-troch dní) alebo si vieš kúpiť ležiak ananás ktorý sa terigá z kostariky mesiac...
@done Yeme je supermarket pre tých čo chcú kvalitu a záleží im na tom čo dávajú do svojho tela.
@anonym_autor je drahe az predrazene su tam bezne vyrobky ktore stoja raz tolko ako inde
Ano, zamna je to drahé.. neviem si predstaviť ako by som tam prestravovala 5clennu rodinu.. hoci áno, veci sa tam nájdu chutné a kvalitné, ale hold asi nie sme cieľová skupina.. 🤷🏻♀️ občas tam kúpim nejake zdravé sladkosti, alebo pečivo keď sme v meste a deti sú hladné..
@iwesska Lenže napríklad si vieš kúpiť " letecké ovocie " ktoré je čerstvo odšklbnuté zo stromu (dozreté a na svk do dvoch-troch dní) alebo si vieš kúpiť ležiak ananás ktorý sa terigá z kostariky mesiac...
@procrastique To si viem kupit aj priamo cez web,ktory neviem teraz,ako sa vola. Ale ak je to letecke ovocie,tak to tam musi byt aj uvedene a tie banany boli rovnake,ako v inom retazcim
sem tam ich parky a chlieb bagety. nic ine co inde nekupim lacnejsie nemaju.
pomazanku som si nikdy nikde nekupila.
a teraz ma Billa Bajkalska svoju pekaren a super chlieb pecivo

ak si uz raz tam tak si vyratas kolko casu by ta stalo obehat viac obchodov a vela ludi pride k zaveru ze ich osobny cas je ovela drahsi a da sa vyuzit ovela zmysluplnejsie ako to co si v yeme priplatia.
Poznas prislovie ?:
Nikdy nebudem taky bohaty aby som si mohol dovolit kupovat lacne veci