icon

Kde podať sťažnosť na chorú predavačku?

17. sep 2025

Včera som stála za pokladnou bolo viac ludi predomnou, az ked som išla na rad som si všimla že predavačka utiera hlieny a mala celý červený nos a aj oči … Ked som bola na rade stala som meter od pokladni zaplatila bez kontaktne a veci som ani nepobalila do tašky len som ich zobrala do ruky a utekala . Teraz mám strach imunitu mám slabšiu kvoli liekom . Dnes odlietam tisice kilometrov na svadbu mojej najlepšej kamarátky do zahraničia .A u druhej budem bývať ona má male dieťa . Čo mám robiť?

Strana
z4
anonym_b766bc
17. sep 2025

Vieš čo kľudne si ju mohla vystriedať. Určite by uvítala ísť domov. V našom štáte ani chorá nemôžeš byť a ostať doma. No tak bože bola chorá ak sa bojíš kľudne môžeš chodiť s rúškom vieš koľko ľudí okolo mňa je deno denne chorých? Keď budeš mať muža alebo dieťa choré vysťahuješ ich z bytu?
Stačí že ideš po ulici niekto si kýchne, všade su vírusy všade. Aj v autobusoch vieš ty kto chytal dani tyč vieš kto chytal košík v obchode?
Určite podávať sťažnosť na predávačku prosím ťa nebuď na smiech ak niekde idem dám si rúško keď viem že nemôžem byt chorá.

mimaapeto
17. sep 2025

no hotovo... teraz napr prechladneš z klímy v lietadle a budeš nenávidieť predavačku že Ťa nakazila a budú o tom vedieť všetci na svadbe.... keď a tak bojíš bacilov ty nos rúško+rukavice gumené na rukách a veselo do obchodov a už Ťa nikto nenakazí

anonym_683aea
17. sep 2025
@anonym_c07e96

@anonym_683aea lenze ak som chora, tak logika hovori jasne, mam si dat rusko ja, tomu sa hovori ohladuplnost. Lebo ja soplim, ja kaslem, a sirim virusy kvapockovou infekciou. Lenze ked toto chori ludia nerobia, tak sa chrania ti s oslabenou imunitou.

@anonym_c07e96 nie, aj ked viem, ze akykolvek virus, ktory normalneho zdraveho cloveka neskoli na mna sa nalepi tak sa chranim. Logika - nemozes kontrolovat cele obyvatelstvo aby boli pri kazdom sopli doma. A ako sa chranis ked ten clovek je infekcny a este nema ziadne priznaky??? Tak ked sa nechces nakazit nos rušku. Ja vidim dost ludi, ktori nie su chori, ale maju problem s imunitou tak si do preludnenych priestorov davaju rusku aby sa chranili.

radostka
17. sep 2025

ked mas znizenu imunitu, nos respirator. Hlavne v lietadle a na letisku.

13uzivatelka11
17. sep 2025
@anonym_c07e96

@anonym_683aea lenze ak som chora, tak logika hovori jasne, mam si dat rusko ja, tomu sa hovori ohladuplnost. Lebo ja soplim, ja kaslem, a sirim virusy kvapockovou infekciou. Lenze ked toto chori ludia nerobia, tak sa chrania ti s oslabenou imunitou.

@anonym_c07e96 a vieš o tom že človek je aj tak najviac infekčný pred prvými príznakmi? Takže radšej sa vráťme do čias covidu a nosme ruska pre istotu aby som nenakazila niekoho s olabenou imunitou ešte keď mi vlastne nič nie je, ale čo ak náhodou...

sense
17. sep 2025

Môžeš nosiť rúško. Keď sa bojíš. Nahlásiť ju nemáš kde. Nevraviac o Tom že nakaziť sa môžeš kdekoľvek aj na letisku a dokonca aj v lietadle vzhľadom na to ako tam ide klíma. A nebude za to môcť predavačka.

maranco
17. sep 2025

Keď máš slabú imunitu nos rúšku kde je veľa ľudí.
Napríklad v KFC chorý zamestnanec musí ísť do práce a robiť v kuchyni tam neriešia, že je chorý.

anonym_63ad66
17. sep 2025

Ty len nikam nelet, teraz sa veselo kruti v lietadlach kovid, jak vysity. Nakazis celu svadbu, aj to baby u kamosky. Akurat sme sa vratili z dovolenku, uz aj lezkame v perinach. Na predavacku kludne zabudni.

minka80
17. sep 2025

@anonym_autor nevyliezaj vobec von, medzi ludi a netrap sprostostami ostatnych

tibor79
17. sep 2025
@anonym_autor

@lizatko1009 ja vzdy ochoriem po pár sekundách s chorým človekom … mam suche sliznice kvoli lieku a oslabenu imunitu mam 26

@anonym_autor tak ak máš oslabenú imunitu, rob so sebou niečo ty, keďže problém je v tebe. Máš len 26 rokov, to ako chceš žiť celý život? Všade ti niečo hrozí

zoltnbalazz
18. sep 2025

@anonym_autor Strašné niečo, treba dať podnet rovno na popravu. Obleč sa všeobecne do skafandra, aký sa používal počas pandémie a tak ťa už určite nikdy nikto nenakazí. To už človek žasne, s čím všetkým sa tu tie anonymné individuá chodia sťažovať a odbavovať

anonym_6ba03d
18. sep 2025
@anonym_autor

@ciernysokol ja som bola minuly rok chorá v Taliansku cely tyžden a ani more mi nepomohlo☹️

@anonym_autor
@anonym_autor Hm, tak chorá a nemáš problémy cestovať hore dole po svete 🤔

minenkaa
18. sep 2025

@anonym_autor a

anonym_0443ac
19. sep 2025
@zuzubb007

@anonym_autor reálne by si podala žiadosť na choru predavačku? Prepáč ale to by si bola ináč na smiech, ešte by ťa aj k psychiatrovi odporucili, sprav si zázvorový čaj a hod sa do kludu, počas cesty na dovolenku bude toľko vírusov v uzavretom priestore, že to môžeš rovno doma ostať

@zuzubb007 prečo na smiech, je normálne, že si chce každý chrániť zdravie a keď je niekto chorý najmä keď pracuje s potravinami, nemá tam čo robiť. Ani ja nechodím do práce, aby som nenakazil kolegov. Ja som napríklad podal aj sťažnosť v Jednote za to, že mi chceli dať koniec zo šunky a pritom na stene za predavačkou majú jasne napísané, že koniec iba so súhlasom zákazníka. Bez sťažovania to ľudia budú opakovať. Na to sťažnosti sú, aby sa predišlo niektorým situáciam.

anonym_b056d7
19. sep 2025

@anonym_autor ta predavacka by bola rada na peenke ale uz vidim,ako by z toho bolo nadsene vedenie alebo jej kolegyne,ktore by ju museli zastupit.Este aby aj vypoved nedostala kvoli pn.Tu na Slovensku bezna vec.Ty mi prides ako "povolanie dcera"..o zivote a pomeroch tu vela toho nevies tak bud si v zlatej klietke alebo si este nikdy nepracovala.A apropo,ktohovie co za svinstva prenasas ty a nikto sa s tebou preto nesudi.Kludne mozes byt prenasacka hocicoho a ani o tom nevies.Ty pani neskutocne ohrozena🥴

anonym_a9b388
19. sep 2025

@anonym_autor No Teba by človek v reáli nechcel stretnúť! Panebože ľudia...🙄🙃

anonym_a9b388
19. sep 2025

@anonym_autor Moja zlatá maja nevesta musí chodiť bežne nachladnuta do práce aj viac chorá. Väčšinou to vždy schytá od detí a keby s každým sopľom,kašľom musela ostať doma, dávno by tam nebola. Kto chce takého zamestnanca.

Strana
z4