Dobry deň. Dnes som bola ,,svedkom" v obchode ako predavačka sledovala dve dievčatá kam sa pohlo dievča aj predavačka ,ale naozaj nikdo nič neukradol. Že vraj kradlo v tom obchode pred rokmi ,len to dievča býva u nás v dedine pol roka 🤷 čo stým ? Dalo by sa to riešiť podaním na predavačku ako krivé obvinenie ? Ďakujem
@krasneleto Áno že kradne v obchodea vôbec !
Ty si z predavacky vypacilia dovod preco ich prenasleduje?
Nemôžeš tej predavačke nič.Robila si svoju prácu.
Tebe ako ďalšiemu zákazníkovi to predavačka povedala?
Prečo toľko otázok veď ja som sa pýtala či sa môže dať oznámenie stačí napísať áno či nie ďalej to nerozoberajte zbytočne
Ak chceš policajtov pobaviť, choď 😁
Jasné, rovno do Bruselu s tým!
trestne oznamenie nemozes podat, nakolko to nenaplna podstatu trestneho cinu kriveho obvinenia... co ale to dievca, alebo ty mozes urobit je- stazovat sa na spravanie danej predavacky u veducej, alebo priamo na centrale, alebo tento obchod proste vynechat
No a? Robila si svoju pracu, a ak v minulosti uz bola prichytena tak tobôž, bezne takto sledujem podozrivych zakaznikov, a casto praveze aj ti najmenej podozrivi kradnu… to ze u vas byva pol roka neznamena ze tam pred tym nemohla kradnut
Keby sa mam sťažovať na každú predavačku v tete drogérii tak nerobím nič iné 🙈 môj otec robil dlhé roky SBS, vravel, že chápe, že mi to je neprijemne keďže nekradnem, no predavačky si robia len svoju robotu. Čiže im nemôžem nič.
Predstav si seba na mieste tej predavačky ako platíš manko v kase. By si bola tak "mila" na danú slečnu, ze by uz do predajne nevkrocila!
Ale predavačku by si nahlásiť chcela, no krása...
Nechápem,čo riešiš...ak mali takú skúsenosť s dotyčnou,tak ju proste sledovali,no a?
@sz12345
precitaj si poriadne ešte raz, čo som napísala. Zle so to pochopila, ale uplne.
Keby si ty bola ta predavačka (nie ta zlodejka!), tiez by si dávala pozor. Pokial viem, za chýbajúci nezaplateny (ukradnuty) tovar ma zodpovednosť predavacka(?) Teda by si to ako predavačka aspo čiastočne musela uhradiť zo svojho vrecka.
@sz12345 robím tiež v obchode, našťastie nie predajcu, ale by si neverila , koľko sa naplatia na manku, čo vznikne, ročne sa tie sumy pohybujú v tisíckach eur. Takže si to zober aj z tejto strany, že to nemajú jednoduché. Mne je jedno, keď ma sleduje SBS, je to jeho práca.
Mne sa stalo v lidli, že ma pri východe zastavil SBS , či mu ukážem ruksak. Pri regáloch som hľadala mobil v ruksaku a tak som bola natočená, že zo záznamu mali pocit , ze si tam niečo pcham. Ukázala som ruksak, okrem mobilu, peňaženky a tampónov som tam nič nemala. Slušne sa ospravedlnil a ako som chcela zavrieť ruksak, tak som vykotila krabičku s tými tamponami a ešte mi ich SBS pomáhal zbierať
tak ak ti bolo dievcata luto a poznala si ju -mala si si jej zastat hned v tom obchode ked to o nej povedala.. kazdopadne nie nemozes podat staznost ... predavacky si robia svoju pracu ..ak maju hmotnu zodpovednost tak sa im ani necudujem
Sanozrejme, podaj trestne oznamenie 😅
Dala by som Ti raz zaplatiť manko v obchode za ľudí čo tam nakradnú... chodila by si aj ty za ľuďmi ako tá predavačka...
@marhulka13 fakt ukazuješ svoje osobne veci SBSkarovi ? Ani by ma nehlo . Na to vôbec nemá právo .
A ta predavačka je pekná krava , to že niekeho sleduje , to je OK , ale aby na celu predajňu hlasovým prejavom dávala najavo , že to dievča je zlodejka a pritom si ju kľudne mohla pomýliť ; to je cez čiaru .
@sz12345 a obvinila ju?