Kde podať sťažnosť na chorú predavačku?
Včera som stála za pokladnou bolo viac ludi predomnou, az ked som išla na rad som si všimla že predavačka utiera hlieny a mala celý červený nos a aj oči … Ked som bola na rade stala som meter od pokladni zaplatila bez kontaktne a veci som ani nepobalila do tašky len som ich zobrala do ruky a utekala . Teraz mám strach imunitu mám slabšiu kvoli liekom . Dnes odlietam tisice kilometrov na svadbu mojej najlepšej kamarátky do zahraničia .A u druhej budem bývať ona má male dieťa . Čo mám robiť?
no hotovo... teraz napr prechladneš z klímy v lietadle a budeš nenávidieť predavačku že Ťa nakazila a budú o tom vedieť všetci na svadbe.... keď a tak bojíš bacilov ty nos rúško+rukavice gumené na rukách a veselo do obchodov a už Ťa nikto nenakazí
@anonym_683aea lenze ak som chora, tak logika hovori jasne, mam si dat rusko ja, tomu sa hovori ohladuplnost. Lebo ja soplim, ja kaslem, a sirim virusy kvapockovou infekciou. Lenze ked toto chori ludia nerobia, tak sa chrania ti s oslabenou imunitou.
@anonym_c07e96 nie, aj ked viem, ze akykolvek virus, ktory normalneho zdraveho cloveka neskoli na mna sa nalepi tak sa chranim. Logika - nemozes kontrolovat cele obyvatelstvo aby boli pri kazdom sopli doma. A ako sa chranis ked ten clovek je infekcny a este nema ziadne priznaky??? Tak ked sa nechces nakazit nos rušku. Ja vidim dost ludi, ktori nie su chori, ale maju problem s imunitou tak si do preludnenych priestorov davaju rusku aby sa chranili.
ked mas znizenu imunitu, nos respirator. Hlavne v lietadle a na letisku.
@anonym_683aea lenze ak som chora, tak logika hovori jasne, mam si dat rusko ja, tomu sa hovori ohladuplnost. Lebo ja soplim, ja kaslem, a sirim virusy kvapockovou infekciou. Lenze ked toto chori ludia nerobia, tak sa chrania ti s oslabenou imunitou.
@anonym_c07e96 a vieš o tom že človek je aj tak najviac infekčný pred prvými príznakmi? Takže radšej sa vráťme do čias covidu a nosme ruska pre istotu aby som nenakazila niekoho s olabenou imunitou ešte keď mi vlastne nič nie je, ale čo ak náhodou...
Môžeš nosiť rúško. Keď sa bojíš. Nahlásiť ju nemáš kde. Nevraviac o Tom že nakaziť sa môžeš kdekoľvek aj na letisku a dokonca aj v lietadle vzhľadom na to ako tam ide klíma. A nebude za to môcť predavačka.
Keď máš slabú imunitu nos rúšku kde je veľa ľudí.
Napríklad v KFC chorý zamestnanec musí ísť do práce a robiť v kuchyni tam neriešia, že je chorý.
Ty len nikam nelet, teraz sa veselo kruti v lietadlach kovid, jak vysity. Nakazis celu svadbu, aj to baby u kamosky. Akurat sme sa vratili z dovolenku, uz aj lezkame v perinach. Na predavacku kludne zabudni.
@anonym_autor nevyliezaj vobec von, medzi ludi a netrap sprostostami ostatnych
@lizatko1009 ja vzdy ochoriem po pár sekundách s chorým človekom … mam suche sliznice kvoli lieku a oslabenu imunitu mam 26
@anonym_autor tak ak máš oslabenú imunitu, rob so sebou niečo ty, keďže problém je v tebe. Máš len 26 rokov, to ako chceš žiť celý život? Všade ti niečo hrozí
@anonym_autor Strašné niečo, treba dať podnet rovno na popravu. Obleč sa všeobecne do skafandra, aký sa používal počas pandémie a tak ťa už určite nikdy nikto nenakazí. To už človek žasne, s čím všetkým sa tu tie anonymné individuá chodia sťažovať a odbavovať
@ciernysokol ja som bola minuly rok chorá v Taliansku cely tyžden a ani more mi nepomohlo☹️
@anonym_autor
@anonym_autor Hm, tak chorá a nemáš problémy cestovať hore dole po svete 🤔
@anonym_autor a
@anonym_autor reálne by si podala žiadosť na choru predavačku? Prepáč ale to by si bola ináč na smiech, ešte by ťa aj k psychiatrovi odporucili, sprav si zázvorový čaj a hod sa do kludu, počas cesty na dovolenku bude toľko vírusov v uzavretom priestore, že to môžeš rovno doma ostať
@zuzubb007 prečo na smiech, je normálne, že si chce každý chrániť zdravie a keď je niekto chorý najmä keď pracuje s potravinami, nemá tam čo robiť. Ani ja nechodím do práce, aby som nenakazil kolegov. Ja som napríklad podal aj sťažnosť v Jednote za to, že mi chceli dať koniec zo šunky a pritom na stene za predavačkou majú jasne napísané, že koniec iba so súhlasom zákazníka. Bez sťažovania to ľudia budú opakovať. Na to sťažnosti sú, aby sa predišlo niektorým situáciam.
@anonym_autor ta predavacka by bola rada na peenke ale uz vidim,ako by z toho bolo nadsene vedenie alebo jej kolegyne,ktore by ju museli zastupit.Este aby aj vypoved nedostala kvoli pn.Tu na Slovensku bezna vec.Ty mi prides ako "povolanie dcera"..o zivote a pomeroch tu vela toho nevies tak bud si v zlatej klietke alebo si este nikdy nepracovala.A apropo,ktohovie co za svinstva prenasas ty a nikto sa s tebou preto nesudi.Kludne mozes byt prenasacka hocicoho a ani o tom nevies.Ty pani neskutocne ohrozena🥴
@anonym_autor No Teba by človek v reáli nechcel stretnúť! Panebože ľudia...🙄🙃
@anonym_autor Moja zlatá maja nevesta musí chodiť bežne nachladnuta do práce aj viac chorá. Väčšinou to vždy schytá od detí a keby s každým sopľom,kašľom musela ostať doma, dávno by tam nebola. Kto chce takého zamestnanca.

Vieš čo kľudne si ju mohla vystriedať. Určite by uvítala ísť domov. V našom štáte ani chorá nemôžeš byť a ostať doma. No tak bože bola chorá ak sa bojíš kľudne môžeš chodiť s rúškom vieš koľko ľudí okolo mňa je deno denne chorých? Keď budeš mať muža alebo dieťa choré vysťahuješ ich z bytu?
Stačí že ideš po ulici niekto si kýchne, všade su vírusy všade. Aj v autobusoch vieš ty kto chytal dani tyč vieš kto chytal košík v obchode?
Určite podávať sťažnosť na predávačku prosím ťa nebuď na smiech ak niekde idem dám si rúško keď viem že nemôžem byt chorá.