Skúsenosti s vrátením tovaru z eshopu Sinsay
Baby, objednala som si zo Sinsay vianočný porcelán. Objednávku som vyplatila a balík som si dala priviesť do predajne. Balík som prevzala štvrtok a dnes som ho konečne otvorila. Bola som nemilo prekvapená.. miska rozbitá, etazer, bolo z neho odbité.. na tanieri kaz.. ďalej som už ani nerozbalovala. Zajtra mám v plate im odniesť celý balík na predajňu, s tým, nech mi vrátia peniaze. Už nemám záujem, keď mi za platbu vopred, poslali bordel. Nebudem tam behať pre misky na výmenu... Aké máte skúsenosti s vrátením tovaru na predajnu, keď ste kupovali cez eshop? Ďakujem.
@anonym_autor v pohode, zobrali...mikina mala zips opacne 🤦♀️
@anonym_autor hlavne kľud. Normálne ti to v predajni prevezmú a vrátia peniaze. Ja som dnes bola vracať plnú krabicu vecí, tovar za cca 100e (ja objednám veľa naraz a vyberiem, čo sa mi najviac páči a vyhovuje).
Uplne v pohode, minule mi prislo, ze su na vracanie poskodeneho tovaru zvyknuti. Doteraz som vracala vzdy len zle velkosti alebo co sa mi nepacilo, teraz prvykrat drevenu krabicku s vekom - veko prislo odpojene od mini pantikov, nebol ziaden problem ani naznak, ze by mi neverili, ze som to neodtrhla ja. Tak snad su vsade taki.
Uplne v pohode, minule mi prislo, ze su na vracanie poskodeneho tovaru zvyknuti. Doteraz som vracala vzdy len zle velkosti alebo co sa mi nepacilo, teraz prvykrat drevenu krabicku s vekom - veko prislo odpojene od mini pantikov, nebol ziaden problem ani naznak, ze by mi neverili, ze som to neodtrhla ja. Tak snad su vsade taki.
@anavixy v to dúfam, lebo 1/4 porcelánu porozbíjana, ostatné krabičky som už ani nerozbalovala. ..

V pohode. Zoberú vymenia