icon

Tovar z TEMU za 0 €

Dnes o 15:33

Vysvetli mi to niekto? Naskakuju mi rekklamy na. FB. Alebo je to podvod. Skúsenosť....

rachel36a
Dnes o 15:37

Nie je to podvod...byvaji akcie, niečo zadarmo pri nákupe nad určitú sami...hlavne pri nových užívateľoch...

taktotedanie
Dnes o 15:38

@anonym_autor ako novy uzivatel nieco ano
S urcitymi kodmi
Potom su tak akcie 8 darcekov zadarmo ale samozrjeme realne mozno dostanes 2 najlacnejsie a vyberas len z urciteho tovaru ktory je riadne predrazeny

rozculena
Dnes o 16:35

@anonym_autor musíš byť nový užívateľ,mať stiahnutú appku.....môžeš si vybrať nejaké darčeky,ale musíš urobiť objednávku v nejakej určenej sume.
Hlavne plať cez virtuálnu kartu a rozhodne si ju tam neukladaj,nedávaj zapamätovať

autor
Dnes o 17:15
@rozculena

@anonym_autor musíš byť nový užívateľ,mať stiahnutú appku.....môžeš si vybrať nejaké darčeky,ale musíš urobiť objednávku v nejakej určenej sume.
Hlavne plať cez virtuálnu kartu a rozhodne si ju tam neukladaj,nedávaj zapamätovať

@rozculena dakujem za vysvetlenie

anonym_298ae6
Dnes o 17:58

Hej nad 200€ nakup daju zadarmo 😃

slavomira236
Dnes o 19:38
@anonym_autor

@rozculena dakujem za vysvetlenie

@anonym_autor uz mozes platit aj na dobierku

rozculena
Dnes o 19:43
@slavomira236

@anonym_autor uz mozes platit aj na dobierku

@slavomira236 už si to skúšala? Lebo tvrdia,že majú sklady na SR a to teda neverím

slavomira236
Dnes o 19:53
@rozculena

@slavomira236 už si to skúšala? Lebo tvrdia,že majú sklady na SR a to teda neverím

@rozculena ano objednavala som. Aj dnes som objednavala

paty277
Dnes o 20:59
@rozculena

@rozculena ja som objednavala 15.12. Na dobierku a prišlo teraz v pondelok. Boli sviatky tak sa to pretiahlo a normálne som zaplatila kuriérovi Packeta

taktotedanie
Dnes o 21:01
@rozculena

@rozculena da sa platit dobierkou, urcite veci neboli na skladoch v sk
Jednu vec som objednavala a bola v sklade v nemecku a dosla za 4 dni