icon

Výmena tovaru v predajni New Yorker

30. okt 2025

Ahojte dá sa v new yorkri vymeniť tovar za menšiu veľkosť, účtenku mám. Dá sa to aj v obchode v inom meste

petrastrbanikova
30. okt 2025

@anonym_autor áno malo by do 14ci 15dni 😉

autor
30. okt 2025
@petrastrbanikova

@anonym_autor áno malo by do 14ci 15dni 😉

@petrastrbanikova aj keď som odstrihla cenovku? Akože stále ju mám 😅

struhanka
30. okt 2025

Pri výmene musí byť cenovka na tovare. Odstrihnutá visačka evokuje, že to už bolo nosené.

autor
30. okt 2025
@struhanka

Pri výmene musí byť cenovka na tovare. Odstrihnutá visačka evokuje, že to už bolo nosené.

@struhanka kupovala som to včera

struhanka
30. okt 2025
@anonym_autor

@struhanka kupovala som to včera

@anonym_autor Našla som, že vrátený tovar má byť v pôvodnom obale, nenosený, s visačkami. Takže tovar s odstrihnutými visačkami nemusia akceptovať na vrátenie. Bez ohľadu na to, či bol kúpený dnes alebo o týždeň.

autor
30. okt 2025
@struhanka

@anonym_autor Našla som, že vrátený tovar má byť v pôvodnom obale, nenosený, s visačkami. Takže tovar s odstrihnutými visačkami nemusia akceptovať na vrátenie. Bez ohľadu na to, či bol kúpený dnes alebo o týždeň.

@struhanka myslíš že keby ju tam našijem spat, mám k nej ešte aj originál tie šnúrky tak by to zobrali? 😅

danielad9
30. okt 2025
@anonym_autor

@struhanka myslíš že keby ju tam našijem spat, mám k nej ešte aj originál tie šnúrky tak by to zobrali? 😅

@anonym_autor ja som raz tak kupovala rifle. Prišla som domov a odstrihla visačky. Rifle mi nesadli a ešte v ten deň som ich šla vrátiť a aj napriek bločku a vysačkami v ruke ich aj tak nezobrali späť. Skús visačky nejako dať späť ak by sa ti to podarilo tak s výmenou by nemal byt problém