icon

Ako riešiť krádež balíka medzi deťmi?

Dnes o 18:21

Ahojte, vopred sa ospravedlňujem za chyby aj ak to bude matuce napísané. Som v strese z toho co sa stalo. Mame 9 ročného tretiaka. Dnes boli u nás dvaja kamaráti zo školy. sused mal na schodisku (vnútri v dome) balíček od amazon. Sused bol v práci tak preto tam mal balík ( sme v nemeckú tu sa to tak dáva) . Jeden z tých kamarátov zobral ten balík a utekali na bicykloch preč aj s mojim synom. Môj muž videl z okna ako drží ten paket v ruke a odchádza. Tak sa po ňom rozbehol a kričal nech zastavia. Moj syn sa vrátil domov. Po pár minútach aj môj muž s tými dvoma chlapcami. Tvrdil ze dal balík do schránky. A ten druhy mu to potvrdil. My sme ich konfrontovali ze sme ich videli cez okno ze ten balík odnášajú.

Tak im hovoríme ze ideme k nim za rodičmi a ten chalan ze kľudne ze oni sú v práci. Samozrejme boli doma. A zdrhli na bycikloch niekam preč.

Rodicom sme povedali co sa stalo. Oni ze nevedia kde je ich syn. Po cca pol hodine prišli (dvaja kamaráti a matka) ze to oni neboli ze ho boli rameno ze ho môj muž nejako chytil. To vôbec samozrejme není pravda ja som tam bola. Chlapec začal hrať divadlo ze to môj syn zobral a dal naspäť na schodisko. Samozrejme klamal. Začal sa hádzať o zem, prisahať na rodinu, boha, vravel ze sa zabije nechce žiť, že ľutuje ze sa narodil.

Mne je až zle z toho. Po ďalšej hodine prišli zasa on, ten kamarát a jeho mama a balík vrátili. A ze sa mame spýtať syna kde bol balík.

Baby mne je zle normálne, ja som myslela ze sú normálna rodina. Ale takto kradnúť, klamať a krivo obviňovať. A chrániť si svoje dieťa to je mačacia láska.

Ja sa bojím ze môjho muža teraz obvinia ze mu nejako ublížil ze ho zbil alebo co.

Už som len čakala ze nás aj z rasismu obvinia.

Neviem, co čakať od diskusie len som sa vykecala.

stellarstar
Dnes o 18:28

Nerieš

autor
Dnes o 18:32
@stellarstar

Nerieš

@stellarstar ja nemám rada takéto situácie. Ešte my vyjdeme z toho ako zlodeji a ze bijeme deti alebo co. Proste ta matka prišla za nami ze môj muž mu niečo urobil ze ho boli rameno a ze balík nezobral. A po pol hodine prídu s balíčkom ze to môj syn zobral. Oni ho len asi našli alebo co ja viem. A ten teater co robil ten syn to bolo hrozne.

anonym_393990
Dnes o 18:45

@anonym_autor mrzí ma to , veľmi nepríjemná situácia. Niektorí rodičia si proste tak zastávajú svoje deti , ale keby mi moje decko robí také teatro, už mi asi dopne , že niečo nie je v poriadku.. každopádne sa musíte len vydýchať. Akože keby si hocičo vymyslel ten chalan , nepomôže mu to k ničomu aj keby rovno policajtov volali.
Vysychajte sa, možno sa to malo stať pre niečo. Možno preto , aby nestiahol takým chovaním kamarát vášho syna a možno preto , aby mama chlapca dostala impulz že sa niečo zlé deje s jej synom... Takéto veci sa dejú vždy pre niečo, dajte si pohár vína, alebo si dajte niečo sladké... Prejde to, nestalo sa nič vážne, žiadna nehoda , ublíženie na zdraví a podobne

anonym_57244a
Dnes o 19:48

@anonym_autor preco z rasizmu? Co to bolo za chalanov?

anonym_391dbf
Dnes o 19:49

boli inej národnosti? Nejakí Turci alebo?

f333
Dnes o 19:51

@anonym_autor To je jasne. su toludia zmig.korenmi z inej kultry .ze? Tak na tvojom mieste by som sa zamyslela, ze ako jemozne,ze voj syn bokl spolupachatelom. . To sinevedla, co su to zarodina,ked si ich pozvala do domu? Manzel nemal utekat za cudzimi detmi ale mal priviest len svojho syna a zavolat polciu a upovedomit o krdezi aj suseda.a ponuknut mu svedectvo.
Takito ludia vyuzili sitiuaciu ,ze manzel pochybil a snzaia sa z toho vytrieskat finacie alebo obvinenie,ze nie oni,.ale manzel je ten ,co je vinnik este väcsi.
Kolko rokov zijete v de? To si nevedla,ze treba si drzat odstup od tychto ludi a ich deti?

ljmmm
Dnes o 19:53

uprimne, neviem ci spravne ale s tym chlapcom by sa moj syn uz v zivote nevidel. V zivote. A keby som ho niekde stretla osamote by som mu povedala, ze divadlo co hral bolo riadne trapne, nech sa spamata, lebo sa sprava ako decko

autor
Dnes o 20:01
@f333

@anonym_autor To je jasne. su toludia zmig.korenmi z inej kultry .ze? Tak na tvojom mieste by som sa zamyslela, ze ako jemozne,ze voj syn bokl spolupachatelom. . To sinevedla, co su to zarodina,ked si ich pozvala do domu? Manzel nemal utekat za cudzimi detmi ale mal priviest len svojho syna a zavolat polciu a upovedomit o krdezi aj suseda.a ponuknut mu svedectvo.
Takito ludia vyuzili sitiuaciu ,ze manzel pochybil a snzaia sa z toho vytrieskat finacie alebo obvinenie,ze nie oni,.ale manzel je ten ,co je vinnik este väcsi.
Kolko rokov zijete v de? To si nevedla,ze treba si drzat odstup od tychto ludi a ich deti?

@f333 sme tu už 10 rokov. Ale žijeme kde sú väčšinou moslimovia a chodí s nimi do školy. Vlastne už od škôlky sa poznajú. Žiadne problémy neboli až dnes. Takže sa im nevyhneme

Normálne som nechápala keď začal robiť to divadlo. Sused nebol doma bol v práci. Mali sme to inak riešiť. Môj muž nechcel hneď políciu. Hrozne to bolo celý ten incident

autor
Dnes o 20:03
@ljmmm

uprimne, neviem ci spravne ale s tym chlapcom by sa moj syn uz v zivote nevidel. V zivote. A keby som ho niekde stretla osamote by som mu povedala, ze divadlo co hral bolo riadne trapne, nech sa spamata, lebo sa sprava ako decko

@ljmmm s tým chlapcom ani s jeho rodinou nemá cenu sa ani baviť. Oni držia spolu. Chodia spolu do školy predtým do škôlky.

sovica
Dnes o 20:28

@anonym_autor Je to veľmi nepríjemná situácia. Vôbec sa nečudujem, že si rozrušená a v strese, ale skús to nejak predýchať a nevracaj sa už k tomu. Ja si myslím, že tí rodičia chlapca to nebudú hrotiť a rozmazávať. Veľa vecí hrá proti nim. Skôr by sebe ublížili, ako vám. Ak by predsa len podali podnet na políciu (čo si myslím, že sa nestane), ostaňte hlavne v kľude, povedzte pravdu. Všetci 3 (aj so synom) musíte mať úplne rovnakú verziu tej udalosti. Ak by to nezabralo, vyžiadajte si detektor lži na výpoveď oboch tých chlapcov. Nedajte sa takýmto deckom vydierať. Myslím, že tá matka presne vie, čo jej syn urobil, len sa to snažila nejak ututlať. Držím palce, nech to dobre dopadne🍀

autor
Dnes o 20:34
@sovica

@anonym_autor Je to veľmi nepríjemná situácia. Vôbec sa nečudujem, že si rozrušená a v strese, ale skús to nejak predýchať a nevracaj sa už k tomu. Ja si myslím, že tí rodičia chlapca to nebudú hrotiť a rozmazávať. Veľa vecí hrá proti nim. Skôr by sebe ublížili, ako vám. Ak by predsa len podali podnet na políciu (čo si myslím, že sa nestane), ostaňte hlavne v kľude, povedzte pravdu. Všetci 3 (aj so synom) musíte mať úplne rovnakú verziu tej udalosti. Ak by to nezabralo, vyžiadajte si detektor lži na výpoveď oboch tých chlapcov. Nedajte sa takýmto deckom vydierať. Myslím, že tá matka presne vie, čo jej syn urobil, len sa to snažila nejak ututlať. Držím palce, nech to dobre dopadne🍀

@sovica ďakujem moc ♥️ tiež si myslím ze to jeho mater vie. Ved ten balík zrazu objavili. Dúfam ze to pôjde do stratena

anonym_e7998e
Dnes o 20:35
@anonym_autor

@stellarstar ja nemám rada takéto situácie. Ešte my vyjdeme z toho ako zlodeji a ze bijeme deti alebo co. Proste ta matka prišla za nami ze môj muž mu niečo urobil ze ho boli rameno a ze balík nezobral. A po pol hodine prídu s balíčkom ze to môj syn zobral. Oni ho len asi našli alebo co ja viem. A ten teater co robil ten syn to bolo hrozne.

@anonym_autor za to teatro kradez klamstvo a krivé obvinenie by do môjho domu ten zas*an už nikdy nevstúpil a synovi by som rázne dohovorila že si neželám aby mal v blízkosti takýchto psychopatov. veď sám na vlastne oci videl čo robil, s takým sa chce kamarátiť? čo nemá problém jeho obviniť? teraz to bol balík, z čoho ho obviní nabuduce??

autor
Dnes o 20:41
@anonym_e7998e

@anonym_autor za to teatro kradez klamstvo a krivé obvinenie by do môjho domu ten zas*an už nikdy nevstúpil a synovi by som rázne dohovorila že si neželám aby mal v blízkosti takýchto psychopatov. veď sám na vlastne oci videl čo robil, s takým sa chce kamarátiť? čo nemá problém jeho obviniť? teraz to bol balík, z čoho ho obviní nabuduce??

@anonym_e7998e ved toto hovorí aj môj muž ze nabudúce niekoho zabije a zvali to na neho. Ale jeho mama nahnevaná povedala ze jej syn k nám už nepríde. No to je snáď jasne ved na čo? Aby kradol?
Jej sa to vráti.. Keď sa mu táto krádež prepiekla tak prečo by nepokračoval...

anonym_69451a
Dnes o 21:26

ja neviem, ja by som si urobila poriadok somsvojimmsynom, ktory sa na tej kradezi podielal a neriesil cudzie deti
uz by sa s nimi nemohol stykat mimo skoly a tam len obmedzene
ved uvidis co bude hadam vam nepridu auto rozbit alebo nieco ale teda syn by mal z toho riadny pruser u mna