Ako riešiť módny štýl 14-ročného syna?
Ako k tomu pristupovať? Vyzerá jak bezdomovec. Dlhsie vlasy, nechce sa dať ostrihať, dookola furt točí 3 tricka, 3 kraťasy (skoro celoročne) a 2 mikiny. Načo bude nosiť nové veci, keď stare ešte slúžia? Mám mu to všetko vyhodiť? Zas nechcem celkom vstupovať do jeho "rozhodnutia" ako chce vyzerať. Kde je hranica? Ale teda, jak keby mal veci po starším bratovi 🙈
Ďakujem dievčatá za povzbudenie. Ja som bola s tým celkom v pohode. Asi ma fakt prevalcoval tlak okolia. On je veľmi spokojny. Nebola to prvá poznámka učiteľky. Minule išli kdesi na výlet a on nechcel ísť. Tak som mu povedala, že nemusí. A uč si zase hodila poznámku, že keď na to nemáme peniaze, že mu to zaplatí. Tak mi povedal, že radšej išiel aby to nemusel počúvať. To ja nechápem. Som na deti sama ale žijeme si dobry priemer. Je to dobry chlapec, trochu poľavil v škole ale stále je to v norme (hlavne predmety sjl, dej, bio) to ho vobec nebaví. Ale, tiež to neriešim, keďže viem, že keby chcel tak by to bolo lepšie. Sú pre mňa ine veci dôležitejsie ako známky. Len po tých poznámkach učiteľky som sa zamyslela, že teda, či je to smerovanie moje správne a či mám zatlačiť na lespie obliekanie
@anonym_autor Ved ta ucitelka ta normalne uraza. Robi z vas chudakov. Toto si nenechaj od nej trpiet taketo poznamky. Normalne jej povedz ze taky komemtar sa ti nepaci, lebo ta uraza. Nech s tym prestane.

@anonym_autor Ostrihať vlasy, kúpiť nejakú oblekovú košeľu, normálne džínsy/ nohavice (podľa jeho preferencí) a hneď bude k svetu. Ak sa za pár rokov rozhodne pre bradu, nech si ju upravuje, aby nevyzeral ako bezďák.
@pr85 😂