Ako udržať dieťaťu pokrývku hlavy na slnku?
Ahojte, ako riesite pokryvku hlavy na slniecku u dietata, ktore si vsetko dava po par minutach dole? Skusali sme tenku ciapku, ciapku na snurky, klobucik na snurky, riadny klobuk. Skusali sme si aj my dat na hlavu pokryvku, aby videla ze treba nosit. Ale aj tak si to da po par minutach dole a nechce to mat na hlave ani bohovi. Mala ma 15m. Prosim poradte, bojim sa, ze dostane upal.
Buď slnečník, alebo proste nonstop dávať späť na hlavu. Moja má na dvore najobľúbenejšiu činnosť - hodí na zem šiltovku a uteká predomnou ako o život. A ja ešte popri tom kričím "Dieťa na úteku!" A malá sa náramne smeje. Potom jej ju vrátim a ideme sa niečo iné hrať, do piesku alebo iná aktivita. A áno. Mam aj ja na hlave.
@alexika1234 pred rokom sme mali rovnaky problem, tahala som ho do tiena, nesli sme na priame slnko, slnecnik ako bolo vyssie odporucane ten bol nas kamos a od 12-15 bol dnu lebo spal… tento rok si tu ciapku este pyta aj sam😂
Buď slnečník, alebo proste nonstop dávať späť na hlavu. Moja má na dvore najobľúbenejšiu činnosť - hodí na zem šiltovku a uteká predomnou ako o život. A ja ešte popri tom kričím "Dieťa na úteku!" A malá sa náramne smeje. Potom jej ju vrátim a ideme sa niečo iné hrať, do piesku alebo iná aktivita. A áno. Mam aj ja na hlave.
@andulka220989 slnecnik si neviem uplne predstavit, kedze ona je nonstop v pohybe 😅
@andulka220989 slnecnik si neviem uplne predstavit, kedze ona je nonstop v pohybe 😅
@alexika1234 chodiť von a ráno a na večer keď nie je taký úpek
Ešte to slnko nie je take silne
@alexika1234 mojej som jeden rok proste nedavala nic, lebo by som jej to musela prilepit. Prezila to. To mala okolo jedneho roka. Skusala som pravidelne, ale nechytila sa. A na dalsi rok si to uz dala vysvetlit. Zato slnecne okuliare nosila velmi ochotne.
@alexika1234 chodiť von a ráno a na večer keď nie je taký úpek
Ešte to slnko nie je take silne
@anonym_4f98a7 práveže toto prvé slnko je najsilnejšie

kukla, existuju aj tenke