icon

Ako vysvetliť deťom, kde trávim noc?

18. aug 2026

Ahojte baby. ked idete k novemu chlapovi spat, alebo spavat u neho na celu noc, Ako to vysvetlite 6 rocnemu dietatu. 10 rocnemu dietatu a 16 rocnemu pubertiakovi.

anonym_025354
20. aug 2026

Ja úplne odpadávam z týchto komentárov, ženy vy keď ste sa stali matkami ste prestali byť ženami ?? Preboha veď je očividne slobodná , nikoho nepodvádza a nikde nenapísala že necháva deti doma nezaopatrené. Chce stráviť noc s mužom, čo je na Tom zle?? Ja chápem, že 90% z vás máte asi šťastné manželstvo, gratulujem ale nie všetky tak dopadnú. To znamená , že má byť žena už navždy sama? Alebo jednoducho nemávať už nikdy sex lebo ma deti? To je choroba ? Ach jaj... K autorke, ten najstarší už to chápe a robí podľa mňa kade tade to isté , mladší to od neho už vie tiež a ten najmladší sa teraz dá oklamať, časom to zistí. Moja mama mala tiež partnera keď som mala 15-16, bola som normálne sama doma, nebolo to nič čudné. Chodila som do školy, na brigádu, starala sa o domácnosť. O pár rokov sa vzali a ja som po škole šla bývať do prenájmu. A nikto nemá traumy, normálne fungujeme všetci. Teraz som ja mamou a tiež nežijem s otcom dieťaťa , mám iného partnera s ktorým syna vychovávam lebo jeho otec nemá ani poňatie ako sa vôbec volá. Mám 28, asi by bolo čudné keby som do konca života sama

anonym_0e73a2
20. aug 2026
@anonym_025354

Ja úplne odpadávam z týchto komentárov, ženy vy keď ste sa stali matkami ste prestali byť ženami ?? Preboha veď je očividne slobodná , nikoho nepodvádza a nikde nenapísala že necháva deti doma nezaopatrené. Chce stráviť noc s mužom, čo je na Tom zle?? Ja chápem, že 90% z vás máte asi šťastné manželstvo, gratulujem ale nie všetky tak dopadnú. To znamená , že má byť žena už navždy sama? Alebo jednoducho nemávať už nikdy sex lebo ma deti? To je choroba ? Ach jaj... K autorke, ten najstarší už to chápe a robí podľa mňa kade tade to isté , mladší to od neho už vie tiež a ten najmladší sa teraz dá oklamať, časom to zistí. Moja mama mala tiež partnera keď som mala 15-16, bola som normálne sama doma, nebolo to nič čudné. Chodila som do školy, na brigádu, starala sa o domácnosť. O pár rokov sa vzali a ja som po škole šla bývať do prenájmu. A nikto nemá traumy, normálne fungujeme všetci. Teraz som ja mamou a tiež nežijem s otcom dieťaťa , mám iného partnera s ktorým syna vychovávam lebo jeho otec nemá ani poňatie ako sa vôbec volá. Mám 28, asi by bolo čudné keby som do konca života sama

@anonym_025354 Naozaj poniektore ste sbsolutne nepochopili pointu. Nejedna sa o samotny sex, jedna sa o malolete deti, ktore koli sexu ostavaju same doma celu noc. Cize, nie nikto nehovori, ze zena, ktora sa stane matkou ma po odrodeni drzat dozivotne celibat ale takmer vsetky vravime o tom, ze si to ma zariadit tak, aby deti, hlavne teda este taketo na 1.stupni nemuseli ostavat v noci same, resp. na hlave 16r.surodencovi a to len koli sexu.

anonym_9c91b1
20. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_025354 Takže podľa teba je v poriadku, keď mater počká čo deti zaspia a vykradne sa za účelom sexu na celú noc preč? Bez toho, že by tým deťom o tom aspoň povedala?

biela_sova
20. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_025354 ale predpokladám, že nenechávaš svoje dieťa celú noc v byte/dome samé, keď ideš na noc k priateľovi.
Toto je pointa. Nie celibát.

minutka
20. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_025354 zena, ktorá je matkou maloletých detí, má v prvom rade zodpovednost za ich bezpecie, vychovu a potreby. Partnersky zivot by mal príst az po splnení rodic. povinností. Sloboda v osobnom zivote nema byt na úkor deti, ktoré sú na rodicovi závisle

abbey1
20. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_025354 Ty máš problém čítať s porozumením? Skus čítať ešte raz a pomaly.

sense
20. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_025354 a tvoja mama sa tiež vyplízila z domu tak aby si o tom nevedela?keď si mala 6 či 10rokov?

anonym_9c91b1
20. aug 2026

Autorka sa už neozve, čaká čo deti zaspia 😀

lorrainet
20. aug 2026
@biela_sova

@anonym_025354 ale predpokladám, že nenechávaš svoje dieťa celú noc v byte/dome samé, keď ideš na noc k priateľovi.
Toto je pointa. Nie celibát.

@biela_sova no moje dieťa má 2 roky takže samozrejme nie ale v 16 mi to príde úplne ok. Reálne si nepamätám , že v Tom veku by som ešte mala mamu na krku. Veď sama som mala frajera, záujmy, školu, brigádu a čo si robia rodičia mi bolo úplne u prdele. Ja som bola rada, že mám pokoj a súkromie. Nakoľko sme žili v garzónke nebolo možné aby si frajera vodila domov

anonym_025354
20. aug 2026
@minutka

@anonym_025354 zena, ktorá je matkou maloletých detí, má v prvom rade zodpovednost za ich bezpecie, vychovu a potreby. Partnersky zivot by mal príst az po splnení rodic. povinností. Sloboda v osobnom zivote nema byt na úkor deti, ktoré sú na rodicovi závisle

@minutka takže ak som sama s malým od 26, mám mat súkromie keď budem mať 46?

anonym_9c91b1
20. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_025354 Samozrejme, že nie. Nechaj dieťa doma samé, veď v noci aj tak spí, tak na čo by si bola pri ňom? Počkaj čo zaspí, potichu za sebou zavri vchodové dvere, vlez do postele chlapovi, vieš aby si si ho udržala a v jeho náručí sladko spinkaj zatiaľ čo tvoje dieťa je doma samé, pretože matka ho má u prdele a sex jej je prednejší. Ráno pekne nakúp čerstvé pečivo, vystískaj dieťa a šup zase do práce. Snáď nebudeš svoj voľný čas tráviť pri svojom dieťati, keď si môžeš užívať rošambo v posteli, nie?

anonym_025354
20. aug 2026
@anonym_9c91b1

@anonym_025354 Samozrejme, že nie. Nechaj dieťa doma samé, veď v noci aj tak spí, tak na čo by si bola pri ňom? Počkaj čo zaspí, potichu za sebou zavri vchodové dvere, vlez do postele chlapovi, vieš aby si si ho udržala a v jeho náručí sladko spinkaj zatiaľ čo tvoje dieťa je doma samé, pretože matka ho má u prdele a sex jej je prednejší. Ráno pekne nakúp čerstvé pečivo, vystískaj dieťa a šup zase do práce. Snáď nebudeš svoj voľný čas tráviť pri svojom dieťati, keď si môžeš užívať rošambo v posteli, nie?

@anonym_9c91b1 najstaršie má 16 rokov , to je dieťa?? V jeho veku už som pracovala.

lorrainet
20. aug 2026
@anonym_d45fee

@anonym_autor nevysvetluj nič ako písali vyššie 16 ročný nie je blbý, ešte ti môže niečo aj poradiť 😀 zaplat mu za babysitting a uži si pekný večer.

@anonym_d45fee konečne normálna odpoveď. Tu sú samé kostolníčky

anonym_9e000b
20. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_9c91b1 najstaršie má 16 rokov , to je dieťa?? V jeho veku už som pracovala.

@anonym_025354 Ale on si tie 2 zvysne 2 deti nerobil, nie su jeho.

anonym_025354
20. aug 2026
@anonym_0cbbfe

@ria_sprout Áno, dvojnásobne;).

@anonym_0cbbfe tak ľutujem tvojho muža

anonym_9c91b1
20. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_025354 Niektoré z vás si tu furt idete to svoje, zrejme nemáte kapacitu poňať viac než len jednu informáciu, na ktorú dokolečka upozorňujete a ostatné vás nezaujíma.
Tak naposledy.
Autorka má doma tri deti (16,10,6). Večer počká čo zaspia a z domu sa doslova vyparí, im o svojom odchode ani nepovie. Nerieši či sa v noci nezobudia, nebudú ju hľadať, nerieši či sa im niečo nestane. Proste ich doma bez slova nechá a odíde chrápať s chlapom a strávi u neho celú noc. Ak ti toto príde normálne, je mi ťa ľúto. Je to úbohé.
Autorke tu nikto nezazlieva, že chce milenca utajiť, chce s ním mať pomer, chce si užiť sex. Všetci tu riešia len chorý a nezodpovedný spôsob akým to robí.
Kedy sa s ním má vídať?
Deťom môže zabezpečiť záživný program cez deň. Môže im kúpiť lístky do kina, do herného centra, vybaviť denný tábor, záujmový krúžok, skrátka hocičo, aby tie decká nesedeli stále doma, keď je ona stále v trapu. Ten jej chlapák môže objednať hodinový hotel, môže ju vyzdvihnúť a zobrať k sebe domov, môžu sa odviazať v aute alebo u nej doma, keď tam nebudú deti. Sex nie je viazaný na nočnú hodinu, takže priestor môže mať aj cez deň.
Že je 16 ročný vhodný na opatrovanie svojich súrodencov?
Áno, ak si to vyžaduje urgentne situácia, matka má nočnú smenu, môže ju občasne zastúpiť. Ale vie kde sa jeho mama nachádza a kam má v prípade nutnosti ísť. Ale aby to robil preto, že chúďa matka bažiaca po penetrácii potrebuje nutne obšívať celú noc u chlapa, tak to je vrchol hnusu. Ak by ten jej chlap za niečo stál, samému by sa takéto riešenie nepáčilo. Mohol ich pozvať na výlet, zaplatiť nejaký pobyt s oddelenými izbami. Deti by sa tam vybláznili, oni by mali priestor pre seba a ak by chceli, mohol by sa tam s deťmi zoznámiť. Ak by nechceli, doprial deťom zážitok, sebe si doprial vzrušenie a hotovo. Ale na čo by investoval do ženy, ktorá mu skáče do postele aj na úkor vlastných detí, že?
Teraz sa pýtam tých čo si autorku zastávajú. Aj vy by ste nechali svoje deti samé doma bez toho, že by ste im o tom povedali a išli sa celú noc pelešiť?

anonym_9c91b1
20. aug 2026
@anonym_9c91b1

@anonym_025354 Niektoré z vás si tu furt idete to svoje, zrejme nemáte kapacitu poňať viac než len jednu informáciu, na ktorú dokolečka upozorňujete a ostatné vás nezaujíma.
Tak naposledy.
Autorka má doma tri deti (16,10,6). Večer počká čo zaspia a z domu sa doslova vyparí, im o svojom odchode ani nepovie. Nerieši či sa v noci nezobudia, nebudú ju hľadať, nerieši či sa im niečo nestane. Proste ich doma bez slova nechá a odíde chrápať s chlapom a strávi u neho celú noc. Ak ti toto príde normálne, je mi ťa ľúto. Je to úbohé.
Autorke tu nikto nezazlieva, že chce milenca utajiť, chce s ním mať pomer, chce si užiť sex. Všetci tu riešia len chorý a nezodpovedný spôsob akým to robí.
Kedy sa s ním má vídať?
Deťom môže zabezpečiť záživný program cez deň. Môže im kúpiť lístky do kina, do herného centra, vybaviť denný tábor, záujmový krúžok, skrátka hocičo, aby tie decká nesedeli stále doma, keď je ona stále v trapu. Ten jej chlapák môže objednať hodinový hotel, môže ju vyzdvihnúť a zobrať k sebe domov, môžu sa odviazať v aute alebo u nej doma, keď tam nebudú deti. Sex nie je viazaný na nočnú hodinu, takže priestor môže mať aj cez deň.
Že je 16 ročný vhodný na opatrovanie svojich súrodencov?
Áno, ak si to vyžaduje urgentne situácia, matka má nočnú smenu, môže ju občasne zastúpiť. Ale vie kde sa jeho mama nachádza a kam má v prípade nutnosti ísť. Ale aby to robil preto, že chúďa matka bažiaca po penetrácii potrebuje nutne obšívať celú noc u chlapa, tak to je vrchol hnusu. Ak by ten jej chlap za niečo stál, samému by sa takéto riešenie nepáčilo. Mohol ich pozvať na výlet, zaplatiť nejaký pobyt s oddelenými izbami. Deti by sa tam vybláznili, oni by mali priestor pre seba a ak by chceli, mohol by sa tam s deťmi zoznámiť. Ak by nechceli, doprial deťom zážitok, sebe si doprial vzrušenie a hotovo. Ale na čo by investoval do ženy, ktorá mu skáče do postele aj na úkor vlastných detí, že?
Teraz sa pýtam tých čo si autorku zastávajú. Aj vy by ste nechali svoje deti samé doma bez toho, že by ste im o tom povedali a išli sa celú noc pelešiť?

@anonym_9c91b1 A ešte ma napadla jedna vec prečo to autorka rieši takto. Zrejme tomu svojmu Romeovi nepovedala, že deti má.

biela_sova
20. aug 2026
@lorrainet

@biela_sova no moje dieťa má 2 roky takže samozrejme nie ale v 16 mi to príde úplne ok. Reálne si nepamätám , že v Tom veku by som ešte mala mamu na krku. Veď sama som mala frajera, záujmy, školu, brigádu a čo si robia rodičia mi bolo úplne u prdele. Ja som bola rada, že mám pokoj a súkromie. Nakoľko sme žili v garzónke nebolo možné aby si frajera vodila domov

@lorrainet chápem, to je samozrejmé. Ale pani má ešte ďalšie dve deti - 6 ročné a 10 ročné. Ktoré necháva samé s teenagerkou.

minutka
21. aug 2026
@anonym_025354

@anonym_025354 sukromie mozes mat kedykovek, ked sa o dieta stara zodpovedny dospely. Napr jeho otec, ucitelka, opatrovatelka, stara mama… nepredpokladam, ze sa budes 20 r …ehm… stykat s chlapmi len inkognito. Ale ked po case uznas, ze muz je vhodny adept a zapadne do vasej rodiny, mozete sa k sebe aj nastahovat. Zvycajne to tak chodi. Ak samozrejme mas potrebu muzov striedat a nepovedat o nich detom, potom plati moznost 1- vyuzivas dospeleho varovcika. Za dieta si zodpovedna pravne do plnoletosti. Moralne hadam aj cely zivot. Ze sa vobec laskava a zodpovedna matka zamysla, sa divim

barborab1411
21. aug 2026
@malalienka85

@barborab1411 6 ročné samé doma? aj ked so surodencami.... ved navsteva u chlapa sa da vybavit podvecer, vecer, ale na noc pridem domov, to je celeeeee

@malalienka85 so 16 ročným bratom???to nieje samé doma ...kľud preboha

barborab1411
21. aug 2026
@crazy_cat_lady

@barborab1411 ze necha deti same, aby si isla zasukat... Ked som matka, tak tomu prispsobim aj svoje fungovanie a trtkacky.. a nenecham deti same doma cez noc, len aby ja som si ulavila.. 16 rocny ma akoze suplovat mater a byt zodpovedny za dvoch mladsich surodencov??

@crazy_cat_lady kroť si slovník....to o tebe napovedá dosť

crazy_cat_lady
21. aug 2026
@barborab1411

@crazy_cat_lady kroť si slovník....to o tebe napovedá dosť

@barborab1411 urcite menej, ako o zenskej, ktora kvoli roztiahnutiu noh necha doma same deti 🙂

minutka
21. aug 2026
@barborab1411

@barborab1411 preco by mal 16 r zabezpecovat starostlivost o maloleteho surodenca?! Ak by bol velmi zodpovedny a ochotny, matka by pracovala a zabezpecovala rodinu… ale ona ide za chlapom v noci. O tyzden zacina skola. Nemozu sukat ked budu deti pod dozorom? Ale ano, autorka sa na nazor nepyta

malalienka85
21. aug 2026
@barborab1411

@barborab1411 o môj kľud sa starať nemusíš moje dieťa v noci same nebýva 🙄

guiseppinka
21. aug 2026

Normalne som si dala namhu a precitala vsetko. Vynorilo sa mi x tem o tom, ci pustit alebo nepustit 16 rocne k priatelovi/priatelke a vacsina odpovedi "jasne, ved uz je skoro dospela" a neviem co... a tu 16 rocna nemoze dohliadnut na ostatne deti pocas noci... ako OK, mohla by o tom aspon vediet, ze mama nie je doma, ale inak nechapem...

hefo
21. aug 2026
@guiseppinka

Normalne som si dala namhu a precitala vsetko. Vynorilo sa mi x tem o tom, ci pustit alebo nepustit 16 rocne k priatelovi/priatelke a vacsina odpovedi "jasne, ved uz je skoro dospela" a neviem co... a tu 16 rocna nemoze dohliadnut na ostatne deti pocas noci... ako OK, mohla by o tom aspon vediet, ze mama nie je doma, ale inak nechapem...

@guiseppinka Lebo tam nejde len o to, či, ale aj prečo.

Keby mal tie tri deti na starosť otec, a chcel by pravidelne chodiť na žúrku s kamarátmi do rána, tak by sa to asi tiež nestretlo s pochopením.

guiseppinka
21. aug 2026
@hefo

@guiseppinka Lebo tam nejde len o to, či, ale aj prečo.

Keby mal tie tri deti na starosť otec, a chcel by pravidelne chodiť na žúrku s kamarátmi do rána, tak by sa to asi tiež nestretlo s pochopením.

@hefo ja som to pochopila... ale predsa sa viac toleruju taketo veci chlapovi ako zene... lebo zena je matka a deti musia byt v zivote c.1.

anonym_b13ec7
21. aug 2026

@anonym_autor tiez som rozvedena a mala som svoje ,,potreby,, Ale riesila som si to cez den,vzala dovolenku napr.alebo ked boli deti u ex. No nikdy som nenechala deti same doma cez noc kvoli sexu

pralinka25
21. aug 2026
@anonym_b13ec7

@anonym_autor tiez som rozvedena a mala som svoje ,,potreby,, Ale riesila som si to cez den,vzala dovolenku napr.alebo ked boli deti u ex. No nikdy som nenechala deti same doma cez noc kvoli sexu

@anonym_b13ec7 tak ale cisto hypoteticky. Ex na deti serie, rodinu pouzitelnu inu nemas. mas len 25 dni dovolenky a decka co maju furt nejake prazdniny si samozivitelka cize na vykrytie prazdnin pre troch tabormi asi nemas. potom co?

minutka
21. aug 2026
@guiseppinka

@guiseppinka musim suhlasit. Vlasy sa mi jezia ked naozaj vacsina nema problem 16 r pustit na noc frajerovi. Mna by rodicia v tom veku nepustili a ja budem rovnaka. Su to stale deti