Ako vysvetliť deťom, kde trávim noc?
Ahojte baby. ked idete k novemu chlapovi spat, alebo spavat u neho na celu noc, Ako to vysvetlite 6 rocnemu dietatu. 10 rocnemu dietatu a 16 rocnemu pubertiakovi.
@patrike naviac je zjavne, ze sa v debatach zapajas aj pod svojim nicom a nasledne si odpovedas anonymne. aby si vytvoril obraz o sebe ze niekoho zaujima co pises alebo ze nebodaj nejakej zene sa zda ze mas pravdu. Ale obdivujem ta ze s rukou v trenkach to zvladas pisat.
@anonym_autor Všetci traja otcovia ťa kopli do riti tak sa picháš tomuto novému do zadku? Veď aj ten ťa má za rohožku, keď vidí ako sa správaš k deťom.
@autorka nuž, dobre ti tu naložili.
Veď choď na to rande a o pár hodín sa vráť domov k deťom. Pokiaľ je to už v takom štádiu, že spolu spíte do rána, a ste spolu dlhšie, tak to ho radšej priveď už k sebe domov. Ak ide len o to jedno, tak ozaj nie je dôvod vyspávať tam do rána a deti nechať samé. Mimochodom, ak je ten chlap normálny, tak akú vizitku mu dávaš tým že s ním traviš noci a deti sú doma samé??
@anonym_9c91b1 a co, prestanem chodit do roboty aj? zivim ich sama
@anonym_autor A priateľ Ti za sex platí, že to porovnávaš s Tvojou neprítomnosťou doma z dôvodu zamestnania?🫣🫣 Ty si MATKA ROKA
@anonym_autor vies ty co, moja zlata? Spravas sa ako primitiv. To, ze ten tvoj amant nedokaze pochopit, ze ako matka troch deti mas ine povinnosti ako sex s nim je jedna vec, to, ze ty nie si schopna nastavit si rebricek hodnot tak, aby si svojim detom nemusela klamat o tom, kde sa po nociach tulas je druha vec. Neobuvaj sa do tych, ktori sa opovazili sa kriticky vyjadrit k tomu co robis. @patrike ma pravdu. A nielen on.
Je aj mozne, ze tvojmu amantovi krivdim, ta nadrzana si mozno ty. A mozno ani nie si nadrzana, len zufala a urobis cokolvek len aby si mala nejakeho chlapa. Aj na ukor deti to spravis a to uz je na zamyslenie sa. Dokazes to? Zamysliet sa nad tym co robis.
@anonym_1b5e6a presné trefné výstižné 🙏🏽
@anonym_autor keď je 👉👌 prednejšia ako deti 😡😡😡🤮🤮🤮🤮 tebe by mali pindu zašiť aby si sa už nerozmnožovala a deti ti odobrať!!! Nikdy si ich nemala mať, lebo ty mama určite nie si!!
@anonym_autor Cez deň keď má deti doma, nemôže súložíť, večer snáď nebude nového priateľa k sebe volať aby mohli súložíť, tak aspoň ide k priateľovi a tam má súkromie! Nech si užije u partnera, nezavidťe poniektorí.
@anonym_autor Cez deň keď má deti doma, nemôže súložíť, večer snáď nebude nového priateľa k sebe volať aby mohli súložíť, tak aspoň ide k priateľovi a tam má súkromie! Nech si užije u partnera, nezavidťe poniektorí.
@anonym_f20004 Voci tomu nik nic nema, cela debata je o opusteni deti na noc.
@anonym_f20004 Nezávidíme. Teda jej deťom hlavne.
Mala sa pri takom prístupe k súloženiu najneskôr po druhom dať sterilizovať. Zachviľu bude na ceste štvrté, a kto sa bude starať o to, keď mamka zas pôjde na prietrtky?!?
Mala sa pri takom prístupe k súloženiu najneskôr po druhom dať sterilizovať. Zachviľu bude na ceste štvrté, a kto sa bude starať o to, keď mamka zas pôjde na prietrtky?!?
@hefo Pravdepodobne deti má s jedným mužom, keď sa jej rozpadlo manželstvo, tak nenarobí nič, s novým priateľom môže súložíť a jej bez toho aby robili deti.
@hefo Ako to má potom riešiť, keď chcú súložiť?
@hefo Ako to má potom riešiť, keď chcú súložiť?
@anonym_f20004 Ako ja niektoré komentáre nechápem. Ona chúďa žena vyprahnutá, čo má nebožka robiť, aby si mohla zasúložiť? Tak jej odobríme, že necháva za týmto účelom svoje deti doma cez noc samé bez toho, že by im o tom aspoň povedala. Nechápem na čo sem niektoré stále zaťahujete sexuálny akt, keď je téma úplne, ale že úplne, o niečom inom. Tá žena necháva celú noc doma samé svoje tri deti, počká čo zaspí a potom sa potajme vyparí, aby mohla celú noc stráviť v posteli akéhosi chlapa. Ráno príde ako keby nič, prinesie deťom teplé rožky, usmeje sa na nich a ide zase pekne do práce. Deti doma samé cez deň aj v noci. Môže deťom zaobstarať denný tábor, záujmový krúžok, môže im kúpiť lístky do kina, do centra. Počas toho sa môže oddávať svojim sexuálnym zážitkom a potom deti pekne vyzdvihnúť, zobrať na zmrzlinu a stráviť s nimi zvyšok dňa. Možno ťa to prekvapí, ale sex nie je viazaný len na nočnú hodinu. A ako ten chlap bude zrejme tiež mentál, keď mu niečo takéto nevadí, hlavne, že si vrzne.
@anonym_f20004 Ako ja niektoré komentáre nechápem. Ona chúďa žena vyprahnutá, čo má nebožka robiť, aby si mohla zasúložiť? Tak jej odobríme, že necháva za týmto účelom svoje deti doma cez noc samé bez toho, že by im o tom aspoň povedala. Nechápem na čo sem niektoré stále zaťahujete sexuálny akt, keď je téma úplne, ale že úplne, o niečom inom. Tá žena necháva celú noc doma samé svoje tri deti, počká čo zaspí a potom sa potajme vyparí, aby mohla celú noc stráviť v posteli akéhosi chlapa. Ráno príde ako keby nič, prinesie deťom teplé rožky, usmeje sa na nich a ide zase pekne do práce. Deti doma samé cez deň aj v noci. Môže deťom zaobstarať denný tábor, záujmový krúžok, môže im kúpiť lístky do kina, do centra. Počas toho sa môže oddávať svojim sexuálnym zážitkom a potom deti pekne vyzdvihnúť, zobrať na zmrzlinu a stráviť s nimi zvyšok dňa. Možno ťa to prekvapí, ale sex nie je viazaný len na nočnú hodinu. A ako ten chlap bude zrejme tiež mentál, keď mu niečo takéto nevadí, hlavne, že si vrzne.
@anonym_9c91b1 Ona píše že má nového partnera, čo majú hrať pexeso, namiesto sexu?
@anonym_9c91b1 a co, prestanem chodit do roboty aj? zivim ich sama
@anonym_autor Máš pravdu, závidia ti, len si uži sex.
@anonym_autor To je hanba, ze ides na noc od deti,najma od toho 6-rocneho synceka. Dieta, hlavne toto najmladsie,bude mat traumu na cely zivot. Mam 6-rocneho syna a je tak naviazany na mna a manzela, ze nechat ho doma so starsim synom je nemyslitelne. To je tak,ked mas medzi nohami viac ako v hlave.
@anonym_9c91b1 Ona píše že má nového partnera, čo majú hrať pexeso, namiesto sexu?
@anonym_f20004 Tak ja neviem či ti tak moc chýba sex, že v tom vidíš len ten ale dobre. Navyše píšem, že sexovať môže aj cez deň, či vy to robíte len v noci po tme a s ponožkami na nohách? Nech deťom zaobstará náhradný program a ona si môže ísť užívať. Ale nie, že deti sú celé dni doma zavreté samé, zatiaľ čo ona si chodí užívať. Keby ten jej chlap za niečo stál, pozve ju aj s deťmi na nejaký pobyt. Deti budú mať vyžitie, oni sa môžu presexovať do inej dimenzie a ak by chceli, môžu sa tam spolu zoznámiť. Ale áno, všetci jej tu závidíme, že sa po nociach zakráda od detí ako potkan, aby celú noc strávila v posteli s chlapom a nevedela čo sa s jej deťmi deje.
To, čo riešite, podľa mňa nie je iba otázka „čo povedať deťom“. Za vašou otázkou je cítiť prirodzenú snahu ochrániť deti, no zároveň v nej presvitá hlbší vnútorný konflikt akoby ste sa snažili nájsť spôsob, ako získať od vlastných detí povolenie žiť svoj intímny život. Často sa v takýchto momentoch podvedome bojíme, že svojím rozhodnutím narušíme ich pocit bezpečia, a tak skĺzavame k úzkostnému hľadaniu „správnych slov“, ktorými by sme svoje potreby a hranice obhájili. Nemusíte sa obhajovať. Dynamika je tu veľmi jasná: cítite sa previnilo za to, že chcete na jednu noc zvesiť kabát matky a byť jednoducho ženou. Základným psychologickým pravidlom v tejto situácii je, že deti nepotrebujú detaily, potrebujú vašu istotu a pevné hranice. Najväčšiu neplechu narobia výhovorky a klamstvá o pracovných cestách. Keď si za svojím rozhodnutím stojíte vy sama s pokojom a bez viny, deti túto stabilitu prevezmú. Každé z nich potrebuje počuť len inú verziu tej istej pravdy. Pri rôznom veku by som nešla do detailov o vašom intímnom živote, ale ani do klamstva. Pri šesťročnom dieťati ide výlučne o logistiku a bezpečie. Nepotrebuje analyzovať vášho nového partnera ani romantiku. Stačí mu fakt a rituál: ,,Dnes večer budem spať u priateľa, ty tu budeš v bezpečí s (meno opatrovateľa) a hneď ráno sa uvidíme pri raňajkách". Desaťročné dieťa už veľmi dobre vníma, že dospelí majú svoje svety. Potrebuje priamu úprimnosť bez zbytočnej drámy: ,,Mám priateľa a dnes prespím u neho. Zajtra budem späť a urobíme si náš spoločný program". Týmto mu dávate jasne najavo, že váš vzťah s ním nie je vaším odchodom nijako ohrozený. Pri šestnásťročnom tínedžerovi je kľúčový rešpekt, no bez toho, aby ste z neho robili svojho dospelého dôverníka. V tomto veku presne vie, o čo ide. Nezachádzajte do zbytočných detailov, ktoré by ho nútili predstavovať si vašu sexualitu, to je pre pubertiaka prirodzene nekomfortné. Buďte vecne dospelá: ,,Idem na noc k priateľovi, keby niečo, som na telefóne. Dom je tvoj, uvidíme sa zajtra". Deti nebudú mať pocit väčšieho bezpečia, ak popriete svoje vlastné potreby. Budú sa cítiť bezpečne pri matke, ktorá vie, kým je, aj keď práve nestojí pri platni. Od koho v skutočnosti potrebujete dostať súhlas na to, aby ste si dnes večer dovolili byť len ženou? Deti často nepotrebujú vedieť, čo presne robíte. Potrebujú vedieť, že sa kvôli vášmu vzťahu nestrácajú ony.
Ja dúfam, že si to niekto z vášho okolia všimne a bude to riešiť…
Bála by som sa nechať deti v noci samé doma. Keby napr.vypukol požiar, som za ne zodpovedná. Do hája, ja sa trápim, keď nechám deti s babkou, keď cestujem na služobnú cestu. Nie je mi to jedno, všetko zariadiť, aby fungovali. A tu sa niekto ani neunúva deťom povedať pravdu,že v noci nebude doma a keby dačo, volajte mame... och,čudný svet. Nemohol prísť priateľ k tebe na noc? Keď ho nechceš predstaviť deťom, tak mohol prísť až potom čo zaspia a ráno pred ich zobudením sa mohol vypariť?
Dúfam, že ťa niekto nahlási sociálke. Si úplne dno.
akoze sorry. ale pride mi to trosku pokrytecke, ako ju kritizujete, ale vecer si to s manzelom rozdate, deti, nedeti ... tie deti vam asi nedoniesol bocian, ani ste ho nepocali z ducha svateho, nevysla hviezda na vychode a neprisli traja mudrci s darmi.
@anonym_bb98ad tak porovnavat normalny manzelsky zivot a toto tu je cez ciaru. Male deti necha same bez dozoru kvoli cudziemu chlapovi len mrcha!
Pre niektoré ženy ma jedna stará klobása väčšiu hodnotu ako vlastné deti 🤮
Pre niektoré ženy ma jedna stará klobása väčšiu hodnotu ako vlastné deti 🤮
@anonym_4e91c1 len sa nepototo, ty si urcite vzorova matka roka a klobasu si nevidela uz peknych par rokov.
@anonym_4e91c1 len sa nepototo, ty si urcite vzorova matka roka a klobasu si nevidela uz peknych par rokov.
@anonym_bb98ad. Si prízemná. Priam podzemná. Nevyliezaj.
To, čo riešite, podľa mňa nie je iba otázka „čo povedať deťom“. Za vašou otázkou je cítiť prirodzenú snahu ochrániť deti, no zároveň v nej presvitá hlbší vnútorný konflikt akoby ste sa snažili nájsť spôsob, ako získať od vlastných detí povolenie žiť svoj intímny život. Často sa v takýchto momentoch podvedome bojíme, že svojím rozhodnutím narušíme ich pocit bezpečia, a tak skĺzavame k úzkostnému hľadaniu „správnych slov“, ktorými by sme svoje potreby a hranice obhájili. Nemusíte sa obhajovať. Dynamika je tu veľmi jasná: cítite sa previnilo za to, že chcete na jednu noc zvesiť kabát matky a byť jednoducho ženou. Základným psychologickým pravidlom v tejto situácii je, že deti nepotrebujú detaily, potrebujú vašu istotu a pevné hranice. Najväčšiu neplechu narobia výhovorky a klamstvá o pracovných cestách. Keď si za svojím rozhodnutím stojíte vy sama s pokojom a bez viny, deti túto stabilitu prevezmú. Každé z nich potrebuje počuť len inú verziu tej istej pravdy. Pri rôznom veku by som nešla do detailov o vašom intímnom živote, ale ani do klamstva. Pri šesťročnom dieťati ide výlučne o logistiku a bezpečie. Nepotrebuje analyzovať vášho nového partnera ani romantiku. Stačí mu fakt a rituál: ,,Dnes večer budem spať u priateľa, ty tu budeš v bezpečí s (meno opatrovateľa) a hneď ráno sa uvidíme pri raňajkách". Desaťročné dieťa už veľmi dobre vníma, že dospelí majú svoje svety. Potrebuje priamu úprimnosť bez zbytočnej drámy: ,,Mám priateľa a dnes prespím u neho. Zajtra budem späť a urobíme si náš spoločný program". Týmto mu dávate jasne najavo, že váš vzťah s ním nie je vaším odchodom nijako ohrozený. Pri šestnásťročnom tínedžerovi je kľúčový rešpekt, no bez toho, aby ste z neho robili svojho dospelého dôverníka. V tomto veku presne vie, o čo ide. Nezachádzajte do zbytočných detailov, ktoré by ho nútili predstavovať si vašu sexualitu, to je pre pubertiaka prirodzene nekomfortné. Buďte vecne dospelá: ,,Idem na noc k priateľovi, keby niečo, som na telefóne. Dom je tvoj, uvidíme sa zajtra". Deti nebudú mať pocit väčšieho bezpečia, ak popriete svoje vlastné potreby. Budú sa cítiť bezpečne pri matke, ktorá vie, kým je, aj keď práve nestojí pri platni. Od koho v skutočnosti potrebujete dostať súhlas na to, aby ste si dnes večer dovolili byť len ženou? Deti často nepotrebujú vedieť, čo presne robíte. Potrebujú vedieť, že sa kvôli vášmu vzťahu nestrácajú ony.
@bjnr dobrý večer, tu je zásadná okolnosť, že dospelý dobrovoľný opatrovník = nikto. Nejedná sa tu o vnútorný konflikt a validáciu, o aspekte ženy je pevne presvedčená. Jedná sa o parentifikáciu a prenesenie rodičovských povinností na nesprávneho adresáta.
@anonym_bb98ad. Si prízemná. Priam podzemná. Nevyliezaj.
@anonym_0cbbfe Nazor niektorych ludi je ako psi poklad. Snaz sa mu vyhnut a nestup don.
@bjnr dobrý večer, tu je zásadná okolnosť, že dospelý dobrovoľný opatrovník = nikto. Nejedná sa tu o vnútorný konflikt a validáciu, o aspekte ženy je pevne presvedčená. Jedná sa o parentifikáciu a prenesenie rodičovských povinností na nesprávneho adresáta.
@biela_sova Netreba odpovedať niekomu, ktorý si nechá vytvoriť dlhú plachtu pomocou AI a buchne ju sem...
No tak menšie deti nemusia vedieť no najstaršia by mohla že keby niečo až vola. Predsa môže sa jedno z deti zobudiť s teplotu, zvracanie .
Ale ak ten vzťah trva už dačo čo tak zoznámiť na zmrzline/ zákusku a potom by on spal u teba bolo by to aj lepšie pre teba
@biela_sova Netreba odpovedať niekomu, ktorý si nechá vytvoriť dlhú plachtu pomocou AI a buchne ju sem...
@hefo ups asi áno 🙂 Ja len, aby tieto slová autorku ešte viac nepodnietili k systematickejšiemu opúšťaniu detí, lebo veď má právo na svoje ženské sebauvedomenie bez výčitiek svedomia ☺️
Lebo na to už by bol aj § …
@anonym_autor staršiemu, ktorý ma strážiť deti ze si ideš (konecne) zasulozit a tým menším ze ideš do prace na nočnú. Kde mas problém?

@patrike ty sa tu chces tymito blbostami co pises, zapacit nejakej aby si po rokoch mal nadej tiez na sex?
@anonym_autor Boze ty si ale chudera nadrzana. Je mi ľúto tvojich deti