icon

Ako vysvetliť deťom, kde trávim noc?

Včera o 19:10

Ahojte baby. ked idete k novemu chlapovi spat, alebo spavat u neho na celu noc, Ako to vysvetlite 6 rocnemu dietatu. 10 rocnemu dietatu a 16 rocnemu pubertiakovi.

Strana
z8
anonym_0e73a2
Dnes o 12:10
@ria_sprout

Akoze zeny ja mam z tejto diskusie pocit ze ani s vlastnym muzom uz nesexujete lebo ste matky. Asi tak vyznieva tato moralisticka diskusia 🙄🫪 mozu mat vobec ludia este vztahy ak maju deti? To su kecy fakt

@ria_sprout Ty si nepochopila ze nejde o sexovanie ale o nechavanie troch maloletych detí celu noc doma samych ? A prave za ucelom sexualynch radovanok matky ? Nie z dovodu ze ide vynimocne na nocnu napr.

ria_sprout
Dnes o 12:13
@anonym_0e73a2

@ria_sprout Ty si nepochopila ze nejde o sexovanie ale o nechavanie troch maloletych detí celu noc doma samych ? A prave za ucelom sexualynch radovanok matky ? Nie z dovodu ze ide vynimocne na nocnu napr.

@anonym_0e73a2 nie, nepochopila este ze si prisla mi to vysvetlit dakujem, este ma tu oznaci nejaka matka co je dokonala?

kristina2412
Dnes o 12:16

@ria_sprout cudzí ľudia ma nezaujímajú. Čo ma však ako detského psychológa zaujíma sú deti, ktoré si jednak nevyberajú svojich rodičov, nevedia sa brániť a ani odísť z im nepríjemnej situácie. Týmto konverzáciu s tebou končím.

aurora33
Dnes o 12:17
@anonym_autor

vam co neviete vychovat deti k samostatnosti by ich mala zobrat socialka. Pre neschopnost rodicovskych povinnosti.

@anonym_autor nuž, to je tak keď človek rozmýšľa rozkrokom namiesto mozgu.

patrike
Dnes o 12:18

Toto je o trosku lepsia verzia "vychovy a opatery" v osade, kde sa to najma teraz cez prazdniny nejako rano rozprchne z osady, vecer sa plus minus stretnu. Vratane toho, cim sa tu autorka chvali, ako ide 6 rocny sam do mesta autobusom. Starsi obcas sleduju, co robia mladsi. Vysledky :
- obcas spadne 2 rocny do potoka a utopi sa
- obcas sa 3 rocny strati v kukurici na 2 dni
- obcas v noci ide matka o 3 chatrce vedla a necha doma deti a piecku, potom sa najde len zhorenisko

simulienka2207
Dnes o 12:23
@anonym_autor

mna ale zaujima ako to vysvetlujete detom vo veku mojich. Najmensiemu ze idem do prace

@anonym_autor nijako....nechodim tak 😀

katica06
Dnes o 12:24

Tudnak človek vždy dočíta nejaké novinky

Že súlož s milencom sa dá aplikovať iba cez noc

sense
Dnes o 12:34
@patrike

Toto je o trosku lepsia verzia "vychovy a opatery" v osade, kde sa to najma teraz cez prazdniny nejako rano rozprchne z osady, vecer sa plus minus stretnu. Vratane toho, cim sa tu autorka chvali, ako ide 6 rocny sam do mesta autobusom. Starsi obcas sleduju, co robia mladsi. Vysledky :
- obcas v noci ide matka o 3 chatrce vedla a necha doma deti a piecku, potom sa najde len zhorenisko

@patrike tak ale zas porovnávať dvoj trojročného zo šesťročným je trochu rozdiel.
Ako 6 ročná som dostala kľúč na krk a čakala doma zo školy kým mám nepríde z práce,keďže som nechcela chodiť do družiny. Moja dcéra ako 6rocns tiež chodila sama do školy a zo školy. Žiadne vozenie autom až neviem do koľko rokov rovno pred dvere školy. To ale neznamená, že súhlasím,že nechá dieťa samé cez noc a ono ani nevie,že matka je prec

anonym_f82044
Dnes o 12:36
@patrike

@patrike trochu s tebou nesúhlasím, u nás na dedine deti co majú školu do 500m od domu chodia samé úplne normálne.. Ľudia dospelí si všímajú ci im netreba pomôcť náhodou.. A v pohode takto fungujeme

patrike
Dnes o 12:43
@anonym_f82044

@patrike trochu s tebou nesúhlasím, u nás na dedine deti co majú školu do 500m od domu chodia samé úplne normálne.. Ľudia dospelí si všímajú ci im netreba pomôcť náhodou.. A v pohode takto fungujeme

@anonym_f82044 Ved chapem, na malej dedine kazdy vie, komu patri ktore dieta a ludia si pamahaju, ale nechat deti v byte same ...

anonym_f82044
Dnes o 12:47
@patrike

@anonym_f82044 Ved chapem, na malej dedine kazdy vie, komu patri ktore dieta a ludia si pamahaju, ale nechat deti v byte same ...

@patrike no ta najstaršia jej raz poďakuje ze bývali sami doma zatiaľ čo ona chodila trtkat.. 🙈🤷

anonym_64cd16
Dnes o 12:53
@sense

@patrike tak ale zas porovnávať dvoj trojročného zo šesťročným je trochu rozdiel.
Ako 6 ročná som dostala kľúč na krk a čakala doma zo školy kým mám nepríde z práce,keďže som nechcela chodiť do družiny. Moja dcéra ako 6rocns tiež chodila sama do školy a zo školy. Žiadne vozenie autom až neviem do koľko rokov rovno pred dvere školy. To ale neznamená, že súhlasím,že nechá dieťa samé cez noc a ono ani nevie,že matka je prec

@sense aj ja som mala kľúče, ale moje deti už nie. Chodili do školy do okresného mesta,lebo u nás v obci škola nie je, stanica 900m, zastávka 1,2km všade pochybné individuá, niekoľko prechodov bez svetelnej signalizácie atď. Pri niektorých spojoch sa ešte aj prestupovalo.

Veď počkať hodinu na mamu čakať celú noc je za mňa iný level

autor
Dnes o 12:53
@patrike

@patrike ty sa tu chces tymito blbostami co pises, zapacit nejakej aby si po rokoch mal nadej tiez na sex?

anonym_9c91b1
Dnes o 12:55
@anonym_autor

@patrike ty sa tu chces tymito blbostami co pises, zapacit nejakej aby si po rokoch mal nadej tiez na sex?

@anonym_autor Že ty si tu z nás už robíš srandu? Neverím, že si skutočná.

patrike
Dnes o 12:58
@anonym_autor

@anonym_autor Tie zeny, ktore pisu plus minus to iste, co ja, tie maju aky motiv ? Vies aj debatovat k veci a neodbiehat od temy k osobnym utokom ?

anonym_fae439
Dnes o 13:00

A kde su otcovia tých jej deti?!

autor
Dnes o 13:01
@patrike

@anonym_autor Tie zeny, ktore pisu plus minus to iste, co ja, tie maju aky motiv ? Vies aj debatovat k veci a neodbiehat od temy k osobnym utokom ?

@patrike Neviem ci pri citani toho co sa na koniku pise mas vzdy ruku v trenkach, Ale ak si precitas zadanie, tak ma zaujimalo ako tuto situlaciu vysvetluju , svojim detom ak ich dieta ma tolko tolko alebo tolko rokov. Nic viac ma nezaujimalo, ak by ano napisem tu temu uplne inu a inak.

anonym_fae439
Dnes o 13:02
@anonym_autor

@anonym_8af361 no vidis a moje 6 rocne nasadne na autobus v dedine kde sme byvali a pride sem do mesta za mnou do prace .

@anonym_autor tak to je na sociálnu.

anonym_fae439
Dnes o 13:04
@anonym_autor

ste normalne? Ja sa pytam na nieco uplne ine a vy by ste hnali na mna socialku??? a co robia vase deti ked ste v praci alebo na nakupoch? Moje su velmi samostatne a sikovne, Vravite tym ze tie vase si nevedia ani zadok utriet same?

@anonym_autor su samostatne, lebo žijú samé...pytam sa ta - kde su ich otcovia?! Viea vôbec ktorý to su?

autor
Dnes o 13:05
@anonym_fae439

@anonym_autor tak to je na sociálnu.

@anonym_fae439 moja zlata. Zijeme v centre velkeho mesta. Tu kazde jedno dieta ked sa hra je v centre mesta, Akurat ze mam kamaratky na dedine v skolke tak chodili deti tam.

anonym_fae439
Dnes o 13:09
@anonym_autor

@anonym_fae439 moja zlata. Zijeme v centre velkeho mesta. Tu kazde jedno dieta ked sa hra je v centre mesta, Akurat ze mam kamaratky na dedine v skolke tak chodili deti tam.

@anonym_autor v centre veľkého mesta treba dávať na deti este väčší pozor. Ze ta zavrhli ich otcovia aj rodina...ty uz máš svoju vizitku a prišla si ju ukazat ešte aj tu.

patrike
Dnes o 13:28
@anonym_fae439

@anonym_autor v centre veľkého mesta treba dávať na deti este väčší pozor. Ze ta zavrhli ich otcovia aj rodina...ty uz máš svoju vizitku a prišla si ju ukazat ešte aj tu.

@anonym_fae439 Este si vsimni jej styl debaty, ked prisli vacsinovo nazory, ktore sa jej nepacia, prisli z jej strany primitivne osobne utoky.

Strana
z8