icon

Ako vysvetliť deťom, kde trávim noc?

Včera o 19:10

Ahojte baby. ked idete k novemu chlapovi spat, alebo spavat u neho na celu noc, Ako to vysvetlite 6 rocnemu dietatu. 10 rocnemu dietatu a 16 rocnemu pubertiakovi.

Strana
z8
anonym_dde045
Včera o 19:11

že ideš šukať s náhradným ocinom

anonym_0cbbfe
Včera o 19:14

@anonym_autor si teda pekná obnoha....Venuje sa deťom, hlavne buduúcemu školákovi!

anonym_f82044
Včera o 19:15

@anonym_autor 🤢🤢🤢🤢

glorikarebeka
Včera o 19:15

To vážne, ideš na noc od svojich detí?

anonym_d4deee
Včera o 19:16

Som si spomenula na ten vtip - chlapec príde ráno do kuchyne a tam chlap v spodkoch a tielku pije kávu. Chlapec sa pýta - ty si náš nový babysitter? A chlap - nie, ja som váš nový motherf*cker.

anonym_9c91b1
Včera o 19:17

Nechcem súdiť, ale teda napísala si to hrozne. Úplne to vyznieva, že deti nechávaš doma napospas a ty si ideš užiť s chlapom, ktorý ti je prednejší než deti. Neviem ako by som im to vysvetlila, ja by som to tak nerobila.

autor
Včera o 19:19

mna ale zaujima ako to vysvetlujete detom vo veku mojich. Najmensiemu ze idem do prace

autor
Včera o 19:20
@anonym_9c91b1

Nechcem súdiť, ale teda napísala si to hrozne. Úplne to vyznieva, že deti nechávaš doma napospas a ty si ideš užiť s chlapom, ktorý ti je prednejší než deti. Neviem ako by som im to vysvetlila, ja by som to tak nerobila.

@anonym_9c91b1 a kde ich mam nechavat? su prazdniny.

anonym_1b5e6a
Včera o 19:21

Pubertiakovi uz nemusis vysvetlovat vobec nic, ten vie presne o co ide, vsak nie je uplne sprosty. Ten desatrocny to vie od neho a sestrocnemu este mozes narozpravat bachorky o chorej kamaratke, este nejaky cas ti bude aj verit, potom mu to bratia vysvetlia.

anonym_9c91b1
Včera o 19:21
@anonym_autor

@anonym_9c91b1 a kde ich mam nechavat? su prazdniny.

@anonym_autor Nikde ich nemáš nechávať, preboha. To ako ideš na prietrtky a najstaršie sa stará doma?

autor
Včera o 19:23
@anonym_9c91b1

@anonym_autor Nikde ich nemáš nechávať, preboha. To ako ideš na prietrtky a najstaršie sa stará doma?

@anonym_9c91b1 a co, prestanem chodit do roboty aj? zivim ich sama

anonym_e3b2f3
Včera o 19:23

No nechodila som k nemu na noc, randenie sme prispôsobovali tomu, že som matka a programu s deťmi... to, že on to plne rešpektoval a bral do úvahy bolo pre mňa dobrým znamením

anonym_c5d67a
Včera o 19:25

Povieš pravdu, že chodíš pracovať na ďalšom súrodencovi. Iste sa potešia.
Každé máš od iného?

anonym_1b5e6a
Včera o 19:26
@anonym_autor

@anonym_autor do prace chodit musis, ale na celonocne prietrtky nie. Stoji ten chlap vobec za to aby si klamala svojim detom?

anonym_9c91b1
Včera o 19:26
@anonym_autor

@anonym_autor Ty ale nepíšeš o nočnej službe, píšeš o strávení noci u priateľa. Ak chodíš na nočné smeny, chápem, že deti občas zostanú samé a je to nevyhnutné. Noc strávená u chlapa ale nevyhnutná nie je. Rob ako myslíš.

abbey1
Včera o 19:27

Tak snáď je rozdiel chodiť do práce a chodiť za zábavou za iným chlapom.
Na 2-3 hodiny na rande by som to normálne deťom povedala. Spávať k chlapovi na úkor času s deťmi by som určite nechodila.

aperolcek
Včera o 19:28

🍿🍿🍿

anonym_0cbbfe
Včera o 19:28
@anonym_9c91b1

@anonym_autor Ty ale nepíšeš o nočnej službe, píšeš o strávení noci u priateľa. Ak chodíš na nočné smeny, chápem, že deti občas zostanú samé a je to nevyhnutné. Noc strávená u chlapa ale nevyhnutná nie je. Rob ako myslíš.

@anonym_9c91b1 Je to zjavne taká jednoduchšia radodajka, super vzor pre vlastné deti. Tipujem, do troch rokov bude babkou.

anonym_f5beb8
Včera o 19:31

@anonym_autor pre Boha, vsak nechod k chlapovi, zostan doma a nic nemusis vysvetlovat.

anonym_44be09
Včera o 19:32

Zobrať chlapa k sebe ,nie nechať deti samé kvôli chlapovi

anonym_a143a1
Včera o 19:34

Strasne,fakt takto sa spravala moja mamka,pekne detstvo som ozaj nemala.Je to od zeny proste hnus.

kapanek1
Včera o 19:37

Same moralistky. 😆😆😆 16 rocny chape, dnesny 10 rocny detto. 6 rocnemu vysvetlis/ vysvetlia. Co ma byt teraz sama cely zivot kvoli detom? Zle napisany status, podla mna tam urcite nechodi kazdy vecer/ noc.

patrike
Včera o 19:37

Chapem, ze mas sexualne potreby, ale v prvom rade si matka a takto sa to nerobi. Ten chlap nie je nicm uzasny, proste je to pichac.

patrike
Včera o 19:38
@kapanek1

Same moralistky. 😆😆😆 16 rocny chape, dnesny 10 rocny detto. 6 rocnemu vysvetlis/ vysvetlia. Co ma byt teraz sama cely zivot kvoli detom? Zle napisany status, podla mna tam urcite nechodi kazdy vecer/ noc.

@kapanek1 Otazne je, kto zatial strazi deti ... lebo ja som teda posledny, kto by moralizoval, ale toto je cez ciaru.

anonym_a143a1
Včera o 19:39
@patrike

@kapanek1 Otazne je, kto zatial strazi deti ... lebo ja som teda posledny, kto by moralizoval, ale toto je cez ciaru.

@patrike ved same,nie??Ako to v takychto pripadoch vzdy byva,ze starsie deti supluju matku.

anonym_44be09
Včera o 19:39
@kapanek1

@kapanek1 nech nieje sama ale prečo ho nezoberie k ním? ešte ked aj nočné mava,plus nočné u chlapa,tak tie deti sú viac samé cez noc ako s mamou a to nieje teda moc ok

anonym_bb98ad
Včera o 19:40

Normalne, ze budes spat u priatela. Mat deti neznamena uplne kaslat na seba. deti vyrastu, odidu a ty zostanes sama. Spokojna mama, spokojne deti. Deti sa daju vychovat aj bez nutnosti sebaobetovania sa.

anonym_65dab6
Včera o 19:41

16 a 10 ročný vie. A malemu to povedali oni a možno ešte nechápe.
Inak ako vek na to majú,aby boli starší sami doma a strážili malého a ja teda nie som žiadna citlivka, ale toto príde cez ciaru aj mne.
Práca a prietrtky u muža sú dve veci.

anonym_a143a1
Včera o 19:42
@anonym_bb98ad

Normalne, ze budes spat u priatela. Mat deti neznamena uplne kaslat na seba. deti vyrastu, odidu a ty zostanes sama. Spokojna mama, spokojne deti. Deti sa daju vychovat aj bez nutnosti sebaobetovania sa.

@anonym_bb98ad to znamena velmi skoro dospiet,lebo maminka chytila druhu pubertu.
Ach take zeny,co to nezazili nikdy nepochopia.

anonym_44be09
Včera o 19:43

Opatrovateľku im zaobstaraj,aj to je možnosť

Strana
z8