Ako vysvetliť deťom, kde trávim noc?
Ahojte baby. ked idete k novemu chlapovi spat, alebo spavat u neho na celu noc, Ako to vysvetlite 6 rocnemu dietatu. 10 rocnemu dietatu a 16 rocnemu pubertiakovi.
@anonym_autor si teda pekná obnoha....Venuje sa deťom, hlavne buduúcemu školákovi!
@anonym_autor 🤢🤢🤢🤢
Som si spomenula na ten vtip - chlapec príde ráno do kuchyne a tam chlap v spodkoch a tielku pije kávu. Chlapec sa pýta - ty si náš nový babysitter? A chlap - nie, ja som váš nový motherf*cker.
Nechcem súdiť, ale teda napísala si to hrozne. Úplne to vyznieva, že deti nechávaš doma napospas a ty si ideš užiť s chlapom, ktorý ti je prednejší než deti. Neviem ako by som im to vysvetlila, ja by som to tak nerobila.
mna ale zaujima ako to vysvetlujete detom vo veku mojich. Najmensiemu ze idem do prace
Nechcem súdiť, ale teda napísala si to hrozne. Úplne to vyznieva, že deti nechávaš doma napospas a ty si ideš užiť s chlapom, ktorý ti je prednejší než deti. Neviem ako by som im to vysvetlila, ja by som to tak nerobila.
@anonym_9c91b1 a kde ich mam nechavat? su prazdniny.
Pubertiakovi uz nemusis vysvetlovat vobec nic, ten vie presne o co ide, vsak nie je uplne sprosty. Ten desatrocny to vie od neho a sestrocnemu este mozes narozpravat bachorky o chorej kamaratke, este nejaky cas ti bude aj verit, potom mu to bratia vysvetlia.
@anonym_9c91b1 a kde ich mam nechavat? su prazdniny.
@anonym_autor Nikde ich nemáš nechávať, preboha. To ako ideš na prietrtky a najstaršie sa stará doma?
@anonym_autor Nikde ich nemáš nechávať, preboha. To ako ideš na prietrtky a najstaršie sa stará doma?
@anonym_9c91b1 a co, prestanem chodit do roboty aj? zivim ich sama
No nechodila som k nemu na noc, randenie sme prispôsobovali tomu, že som matka a programu s deťmi... to, že on to plne rešpektoval a bral do úvahy bolo pre mňa dobrým znamením
Povieš pravdu, že chodíš pracovať na ďalšom súrodencovi. Iste sa potešia.
Každé máš od iného?
@anonym_autor do prace chodit musis, ale na celonocne prietrtky nie. Stoji ten chlap vobec za to aby si klamala svojim detom?
@anonym_autor Ty ale nepíšeš o nočnej službe, píšeš o strávení noci u priateľa. Ak chodíš na nočné smeny, chápem, že deti občas zostanú samé a je to nevyhnutné. Noc strávená u chlapa ale nevyhnutná nie je. Rob ako myslíš.
Tak snáď je rozdiel chodiť do práce a chodiť za zábavou za iným chlapom.
Na 2-3 hodiny na rande by som to normálne deťom povedala. Spávať k chlapovi na úkor času s deťmi by som určite nechodila.
@anonym_autor Ty ale nepíšeš o nočnej službe, píšeš o strávení noci u priateľa. Ak chodíš na nočné smeny, chápem, že deti občas zostanú samé a je to nevyhnutné. Noc strávená u chlapa ale nevyhnutná nie je. Rob ako myslíš.
@anonym_9c91b1 Je to zjavne taká jednoduchšia radodajka, super vzor pre vlastné deti. Tipujem, do troch rokov bude babkou.
@anonym_autor pre Boha, vsak nechod k chlapovi, zostan doma a nic nemusis vysvetlovat.
Zobrať chlapa k sebe ,nie nechať deti samé kvôli chlapovi
Strasne,fakt takto sa spravala moja mamka,pekne detstvo som ozaj nemala.Je to od zeny proste hnus.
Same moralistky. 😆😆😆 16 rocny chape, dnesny 10 rocny detto. 6 rocnemu vysvetlis/ vysvetlia. Co ma byt teraz sama cely zivot kvoli detom? Zle napisany status, podla mna tam urcite nechodi kazdy vecer/ noc.
Chapem, ze mas sexualne potreby, ale v prvom rade si matka a takto sa to nerobi. Ten chlap nie je nicm uzasny, proste je to pichac.
Same moralistky. 😆😆😆 16 rocny chape, dnesny 10 rocny detto. 6 rocnemu vysvetlis/ vysvetlia. Co ma byt teraz sama cely zivot kvoli detom? Zle napisany status, podla mna tam urcite nechodi kazdy vecer/ noc.
@kapanek1 Otazne je, kto zatial strazi deti ... lebo ja som teda posledny, kto by moralizoval, ale toto je cez ciaru.
@kapanek1 nech nieje sama ale prečo ho nezoberie k ním? ešte ked aj nočné mava,plus nočné u chlapa,tak tie deti sú viac samé cez noc ako s mamou a to nieje teda moc ok
Normalne, ze budes spat u priatela. Mat deti neznamena uplne kaslat na seba. deti vyrastu, odidu a ty zostanes sama. Spokojna mama, spokojne deti. Deti sa daju vychovat aj bez nutnosti sebaobetovania sa.
16 a 10 ročný vie. A malemu to povedali oni a možno ešte nechápe.
Inak ako vek na to majú,aby boli starší sami doma a strážili malého a ja teda nie som žiadna citlivka, ale toto príde cez ciaru aj mne.
Práca a prietrtky u muža sú dve veci.
Normalne, ze budes spat u priatela. Mat deti neznamena uplne kaslat na seba. deti vyrastu, odidu a ty zostanes sama. Spokojna mama, spokojne deti. Deti sa daju vychovat aj bez nutnosti sebaobetovania sa.
@anonym_bb98ad to znamena velmi skoro dospiet,lebo maminka chytila druhu pubertu.
Ach take zeny,co to nezazili nikdy nepochopia.
Opatrovateľku im zaobstaraj,aj to je možnosť

že ideš šukať s náhradným ocinom