Ako vysvetliť deťom, kde trávim noc?
Ahojte baby. ked idete k novemu chlapovi spat, alebo spavat u neho na celu noc, Ako to vysvetlite 6 rocnemu dietatu. 10 rocnemu dietatu a 16 rocnemu pubertiakovi.
Normalne, ze budes spat u priatela. Mat deti neznamena uplne kaslat na seba. deti vyrastu, odidu a ty zostanes sama. Spokojna mama, spokojne deti. Deti sa daju vychovat aj bez nutnosti sebaobetovania sa.
@anonym_bb98ad skvelé 6 ročný zaspáva sám doma bez rodičov s plyšákom, môže akurát plakať do vankúša hlavne nech si mamka užíva
Staršie dieťa nemá čo nahrádzať rodiča. Raz si v práci, raz u frajera. Doma si kedy? Otras
Normalne, ze budes spat u priatela. Mat deti neznamena uplne kaslat na seba. deti vyrastu, odidu a ty zostanes sama. Spokojna mama, spokojne deti. Deti sa daju vychovat aj bez nutnosti sebaobetovania sa.
@anonym_bb98ad ozvala sa podobného razenia ženština. Chlap ju okašle, deti možno tiež, ak bude taká matka....
@anonym_bb98ad to znamena velmi skoro dospiet,lebo maminka chytila druhu pubertu.
Ach take zeny,co to nezazili nikdy nepochopia.
@anonym_a143a1 Moja mama vychovala sama dve deti. Robila stale nocne, 5-7 rokov. Ja o 8 rokov starsi som v 12 daval v noci pozor na 4 rocneho a nemame z toho dodnes ziadne traumy. Inak to neslo. Ked su dvaja rodicia spolu, tak spolu od narodenia deti uz pre istotu nespia, aby deti nemali traumy zo zivota dospelych ...?
@anonym_a143a1 Moja mama vychovala sama dve deti. Robila stale nocne, 5-7 rokov. Ja o 8 rokov starsi som v 12 daval v noci pozor na 4 rocneho a nemame z toho dodnes ziadne traumy. Inak to neslo. Ked su dvaja rodicia spolu, tak spolu od narodenia deti uz pre istotu nespia, aby deti nemali traumy zo zivota dospelych ...?
@anonym_bb98ad ine je ked ide na nocnu,mali sme pevnu linku,vzdy sa jej dalo zavolat,ale ako nahle isla prec za nim,neznasala som to.
@anonym_bb98ad lenže je rozdiel ked pomozes mame kvôli praci alebo aby si mohla vrznut
A stále pointa je, nič jej nebrani chlapa zobrať k sebe alebo zaplatiť opatrovateľku aspoň
akoze sorry. ale pride mi to trosku pokrytecke, ako ju kritizujete, ale vecer si to s manzelom rozdate, deti, nedeti ... tie deti vam asi nedoniesol bocian, ani ste ho nepocali z ducha svateho, nevysla hviezda na vychode a neprisli traja mudrci s darmi.
Same moralistky. 😆😆😆 16 rocny chape, dnesny 10 rocny detto. 6 rocnemu vysvetlis/ vysvetlia. Co ma byt teraz sama cely zivot kvoli detom? Zle napisany status, podla mna tam urcite nechodi kazdy vecer/ noc.
@kapanek1 Nikto jej nehovorí, že má zostať sama. S chlapom sa môže vídať cez deň, keď sú deti v zariadeniach. Časom môžu chodiť na výlety spolu. Nikdy by som však netrávila noci u priateľa na úkor svojich detí, ktoré sú samé doma. A ešte teda vedomie, že ten starší syn vie čo som robila v noci, choré. Ten syn sa má na to pozerať ako? On doma opatruje súrodencov zatiaľ čo maminka robí rodeo s cudzím chlapom. Ako dieťa by som to brala tak, že ho uprednostňuje pred nami. Detto, ak často pracuje aj v noci. To sú nočne v práci, nočné u toho chlapa. Viac sú deti doma v noci samé ako s ňou. Je to v prvom rade ich mama, nikto po nej nechce, aby držala celibát, ale toto je extrém.
pri tomto moralizovani ma tak napada otazka kedze drviva vacsina zien je tu druhy krat vydata, ma partnera ktory nie je bio otec, alebo maju celkovo len nezavazne vztahy to je vsetko ok? on sa len tak zrazu vyskytol a bol? to vsetky tych cudzich chlapov tahali hned k detom? ci len tu sa zleteli moralisticke bosorky (mna sa to netyka som vydata 20 rokov a vsetky deti mam od jedneho chlapa ale teda utocit na autorku ze chce stravit noc s muzom by mi ani nenapadlo.) to ma teraz cakat kym budu vsetky dospele a mat svoje rodiny ci ako presne ma zit dalej. chlap odide od rodiny v pohode a ona ma zostat mniskou uz dosmrti? ako to riesi ta vacsia cast populacie ktore neziju s jednym chlapom cely zivot. a je tu takych naozaj vacsina.
akoze sorry. ale pride mi to trosku pokrytecke, ako ju kritizujete, ale vecer si to s manzelom rozdate, deti, nedeti ... tie deti vam asi nedoniesol bocian, ani ste ho nepocali z ducha svateho, nevysla hviezda na vychode a neprisli traja mudrci s darmi.
@anonym_bb98ad presne.
a kto je s detmi? 16y ti robí chúvu? čo keby 6rocny náhle ochorie, koho vola? či iba place do vankúša? mna by hanba fackovala. to ozaj nevies ovládať svoje pudy? naco máš 3deti?! otras. a ze čo robíme keď ideme k NOVÉMU.. no ja osobne nič, nestriedam to jak ponozky, ale každý ma očividne priority inde
@anonym_autor je mi veľmi ľúto tých detí. Keby si si toho chlapa priviedla spať k sebe, aspoň by urobil deťom raňajky......ale takto ich nechávať napospas ... je to smutné
@anonym_bb98ad lenže tu nejde o to, že si chce vrznut
Ale ze ich necha samé
Chlap nechlap ona je v prvom rade zodpovedná za deti
A niiiiic jej nebrani zobrať ho k sebeee ,ked tak veľmi chce byt s ním cez noc
pri tomto moralizovani ma tak napada otazka kedze drviva vacsina zien je tu druhy krat vydata, ma partnera ktory nie je bio otec, alebo maju celkovo len nezavazne vztahy to je vsetko ok? on sa len tak zrazu vyskytol a bol? to vsetky tych cudzich chlapov tahali hned k detom? ci len tu sa zleteli moralisticke bosorky (mna sa to netyka som vydata 20 rokov a vsetky deti mam od jedneho chlapa ale teda utocit na autorku ze chce stravit noc s muzom by mi ani nenapadlo.) to ma teraz cakat kym budu vsetky dospele a mat svoje rodiny ci ako presne ma zit dalej. chlap odide od rodiny v pohode a ona ma zostat mniskou uz dosmrti? ako to riesi ta vacsia cast populacie ktore neziju s jednym chlapom cely zivot. a je tu takych naozaj vacsina.
@pralinka25 a je v poriadku si zo 16rocneho stále dieťaťa robiť chuvu? je ešte školopovinny. keď náhodou v noci place ten 6rocny tak 16rocny v škole dospava na lavici? on si dieta nespravil to jeho mater, ta sa ma starať. 16rocny je tiež stále dieta
@anonym_bb98ad lenze nenechame 3 deti same doma koli tomu, trochu rozdiel nie??????😄😄😪😪🤣
@anonym_bb98ad ....áno , máš pravdu, ale deti na noc neopúšťame...
@anonym_0cbbfe odkedy mate deti tak s muzom spolu nespite? Ako sa asi tie deti splodia...
@kapanek1 To hádam nie je to isté!
@autorka, si dospela, tunajsie moralistky nezivia, ani nevychovavaju (same) tvoje deti. A tvoje deti, ak vedia byt doma same a vedia sa o seba zodpovedne postarat, budu v zivote samostatnejsie, ako tie ich.
@anonym_autor povedz, ze ides k nejakej kamoske, znamej z roboty. Ze sa trosku uvolnit. Akoze nechapem tie hejty. Za to, ze je mama Akoze nemoze zit alebo co. 16 rocne dieta sa v pohode postara
@anonym_bb98ad To si len myslíš....
.
@autorka, si dospela, tunajsie moralistky nezivia, ani nevychovavaju (same) tvoje deti. A tvoje deti, ak vedia byt doma same a vedia sa o seba zodpovedne postarat, budu v zivote samostatnejsie, ako tie ich.
@anonym_bb98ad To, že sú schopné zostať doma samé ešte neznamená, že ich tak môžem nechávať stále zatiaľ čo ja si užívam milostný život. Ak chce s partnerom sexuálne žiť, v poriadku, ale nech deťom za seba vybaví adekvátnu náhradu, keď už u nich nie je ona. Babka, opatrovateľka, letný tábor, čokoľvek len ich nenechávať doma samé kvôli chlapovi, ktorý je pre tie deti zrejme cudzí. Ty by si to tak možno robila, veselo si zaspávala vedľa nejakého chlapa zatiaľ čo tvoje deti doma zaspávajú samé, ale ja teda nie a väčšina mám tu tiež. Ale každý máme iné priority. Môže s chlapom stráviť večer, užiť si a na noc prísť domov.
Podľa slovenského Zákona o rodine má rodič povinnosť zabezpečovať sústavnú a dôslednú starostlivosť o zdravie, výživu, výchovu a vývin dieťaťa a chrániť jeho záujmy.
Takže nie len autorka má právo na intímny život
Ale v prvom rade dieťa na starostlivosť
Takže to hraničí s porusovanim práv a zaujmov dieťaťa
a kto je s detmi? 16y ti robí chúvu? čo keby 6rocny náhle ochorie, koho vola? či iba place do vankúša? mna by hanba fackovala. to ozaj nevies ovládať svoje pudy? naco máš 3deti?! otras. a ze čo robíme keď ideme k NOVÉMU.. no ja osobne nič, nestriedam to jak ponozky, ale každý ma očividne priority inde
@anonym_8af361 Tipnem, ze v 18ke do jej prietrtov hodi vidly a odstahuje sa. Vobec by som sa mu nedivila.
matka roka...sukaj a maj aj 4, ktore budes tiez opustat na noc
Podľa slovenského Zákona o rodine má rodič povinnosť zabezpečovať sústavnú a dôslednú starostlivosť o zdravie, výživu, výchovu a vývin dieťaťa a chrániť jeho záujmy.
@anonym_44be09 Tu to asi píšeme zbytočne. Autorka je zrejme z tých, ktoré majú každé dieťa s iným chlapom a o chvíľu príde ďalšie. Taká tá sockoidná mentalita. Na deti srať, hlavne dať chlapovi, aby sa na mňa nevysral.
@anonym_44be09 skoda, ze zakon o rodine sa uz nestara o to, ze niektore matky musia robit nocne a ti co tie zakony pisu, sa staraju iba o rozkradanie statu vo svojich funkciach a okradaju tieto matky na daniach, odvodoch a su im uplne ukradnute, z coho budu zit.
@anonym_44be09 skoda, ze zakon o rodine sa uz nestara o to, ze niektore matky musia robit nocne a ti co tie zakony pisu, sa staraju iba o rozkradanie statu vo svojich funkciach a okradaju tieto matky na daniach, odvodoch a su im uplne ukradnute, z coho budu zit.
@anonym_bb98ad ale dieťa za to nemôže!
no esteze tu nepisete, ze sexovat smu iba manzelia. ;0 a kolke sa vydavali s velkym bruchom ...

Same moralistky. 😆😆😆 16 rocny chape, dnesny 10 rocny detto. 6 rocnemu vysvetlis/ vysvetlia. Co ma byt teraz sama cely zivot kvoli detom? Zle napisany status, podla mna tam urcite nechodi kazdy vecer/ noc.
@kapanek1 Nechápe! Hanbila by som sa ako matka ráno nabehnúť domov s vedomím, že o mne deti vedia, že som bola vytrtkaná.