Ako zvládnuť extrémne záchvaty hnevu u dieťaťa
Musim sa uz obrátiť sem, tu je viac mamiciek a snad mi poradíte. Už som raz pisala o dcére, ze ma extremne vzdory.. narodilo sa nám druhe, uz je tomu polroka, uz si aj zvykla ale začínam mať o starsiu dcéru obavy. Bola som uz u neurologicky, mam termín aj k psychologicke a u psychologickej pedagogicky sme boli raz, zatiaľ viac termínov nema a podla tej hodiny spolu a vyplnenia dotazníku jej nepride ze by bolo dieta chore a malo autizmus alebo nieco take.. ale problém je v tom ze ma extremne zachvaty hnevu. Každé rano vstane a chce saty? Ak jej ich nedam, hodi sa o zem a dokáže aj hodiny vrieskat uz tak, ze sa aj pocika alebo si rozhryzie pery..to ze sa hádže o zem 150 krat denne na každé nie alebo ked odniekiaľ kde sa jej páči odchádzame, to nepočítam.. ale aj v noci sa budi na wc s extrémnym revom, place vrieska ..pritom ja k nej idem pekne, pekne ju na wc dam, uspim ju..rano sa budi vrieska. Pritom uz rok spava uplne sama vo vlastnej izbicke.
Nepomaha krik, nepomaha nic, uz sa priznám ze dostala aj po zadku, ale som zúfalá ked mi doslova vrieska do tváre, budi babatko každý jeden spanok minimálne 2 3 krat..
A trapi ma to lebo babatko tiez stdasne placie, vždy sa trhne ako sa zlakne, a naozaj mam pocit ze to dieta place 90% zo dňa. Keď pri nej spim je dobre ale akonáhle sa postavím, vrieska tak akoby som ju zabijala, pritom sa jej aji nedotkne este jej...odpoveď v komentari
Pritom jej jic nerobím, snažím sa jej venovať presne tak ako aj druhej, spoločné vylety kde sme my tri, prechádzky kazdy den, naozaj robim co mozem. Myslite si ze moze byt chora? :/
Prečo jej nedáš tie posrate šaty? Dievčatá sa radi parádia
Nemyslím si, že je chorá.
Podľa mňa frustrácia a to, že nevie to vykomunikovat,tak sa to v nej hromadí
@anonym_autor kedy sa to začalo prejavovať? OK, skús jej všetko spraviť po vôli, ako bude reagovať.
@anonym_e453cb však nie vždy sa to da. Mne takto tiež rycala dcéra aj hodiny, lebo ona si chcela v máji obliecť otepľovaky do snehu. Alebo si chcela obliecť len tú jednu mikinu, na ktorej bol kocúr, ale mikina sa akurát prala.
@anonym_e453cb ja jej tie posrate saty dávam, ale zrovna ked vonka fuka a nie je to teple leto nechcem aby prechladla..napriklad
@anonym_autor kedy sa to začalo prejavovať? OK, skús jej všetko spraviť po vôli, ako bude reagovať.
@sevrin ked robim všetko po vôli je to v pohode..len nie vždy to viem

Este jej naozaj aj pekne vysvetľujem ze maminka je tu, proste nic nezaberá, vrieska vrieska minimalne polhodinu, a ked vidi ze neodídem tak spi. Manzel je momentálne doma malo, je na stavbe a potom v práci takze som na ne cele dni uplne sama.. prosim nepíšte mo ze ho mam nechať, nie je to tak jednoduché.
Len neviem co robit, bojim sa ze je chora, a do 15 augusta sa aj zblaznim lebo neviem co jej moze byt.
Ma 3 roky, nedávno zacala len hovorit..povie cca 3 4 slovné vety, ale nedokaze mi povedať čo ju trapi a co jej je.. vie povedať len ked ju nieco boli.. druhá vec je, ze je stále v strese.
Hra sa, alebo lezi, zavolám ju menom a plac, zlakne sa.