icon

Čím vyplniť voľný čas s deťmi v chladných dňoch?

29. sep 2026

Ahojte.. Už začínajú chladnejšie dni.. Samozrejme máme sopliky. Aj starší 5 ročný aj menší 3 ročný... Samozrejme uvarím poupratujem. Okolo deti obliecť oprať. Denná rutina ktorú pozná každá matka. Hlavne keď sú deti choré. Ale príde aj čas kedy mám všetko hotové. A nemám čo robiť. Manžel v robote. Ja auto nemám. Len manžel. Busom nemôžeme ísť do mesta lebo sa nedostaneme domov. Tak isto ihrisko je peši až na druhej strane dediny. A bojím sa ešte že viac nachladnú. Čo robíte vy? Neviem si nájsť film. Nič ma nebaví. Úplne som KO. Čím sa zabávate vy z deťmi? Alebo napadá nejakú mamičku čím vyplniť deň? Som už naozaj zúfala

Strana
z2
emjee
•
30. sep 2026

To iste co v letnych dnoch, len sa treba lepsie obliect. Neexistuje zle pocasie, len zle oblecenie. Proste vybehnut na prechadzku alebo na bicykel. Priroda ponuka tolko moznosti, co ziadne detske ihrisko ci detsky kutik kdesi v nakupaku. Ked ti prechadzka nestaci, zacnite hladat kesky (geocaching), zbierat rastliny a robit herbar, zbierat sipky na caj, gastany na rozne vyrobky z nich, alebo odpadky volne pohodene.

anonym_3fb64f
•
30. sep 2026

S detmi von aj ked je sopel .cerstvy vzduch len pomoze .
Ako daleko pesi je to ihrisko ? U mna vsetko do 30min pesi bolo ok 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

urshullita6541
•
1. okt 2026

Tiež chodíme von vždy keď sa dá aj keď prší 🙂 Beriem to tak, že budujeme imunitu a on miluje skákať do mlák a keď mu prší na nos, tak sa usmieva. Pred tromi dňami som našla na YT viaceré návody na tvorivé aktivity a dnes nám došli pomôcky z elm-store a tak sme dnes obtláčali listy na výkres a neskutočne dobre sme sa bavili 🙂 Internet je plný dobrých nápadov len treba hľadať 🙂 keby niečo, napíš správu a môžem Ti nazdieľať naše tipy

Strana
z2