Kričíte na svoje deti? Čo si myslia susedia?
Čo si tak myslia susedia 🤣
@anonym_autor ja by som privítala,keby susedia nado mnou na svoje vnúča občas zakričali,lebo mám dojem,že oni mu asi vyslovene prikazujú,aby behal ako besný kôň-a to trvá celý deň.
Kricis preto, lebo ine nefunguje. Kto nekrici, funguju mu ine vychovne metody. Hranice, pravidla...tak samozrejme. Su ale deti, ktorym nejaka otazka ci je problem, zdvihnute obocie alebo ratanie nic nepovie a robia si po svojom. A ked zakricis (lebo ine nefunguje), tak sa uz zmestia do koze. Suseda ma 1 dievcatko, tak nekrici. Ja mam 2 chalanov...tak hadaj. To sa neda porovnavat...kazde dieta ma inu povahu, osobnost, dynamiku.
@anonym_d99711 ja zas nemôžem uveriť tomu, ako môže dieťa kopnúť loptu do omáčky alebo hádzať učebné pomôcky okolo. Ok, ak by malo diagnózu, ale pri zdravých hraniciach od mala neexistuje. U nás sa nikdy nekričalo, mne sa stačí pozrieť, alebo opýtať, kde je problém a už je vybavené. Ja keď vidím čo iné rodiny predvádzajú, nechápem 🙄Manžel tiež. Vidím chybu hlavne v konzistentnosti a vytrvalosti rodičov. Pravidlách a hraniciach ani nehovorím
@anonym_bc4361 koľko máš deti? Ak 2 a viac s akym vekovym odstupom?
@anonym_bc4361 koľko máš deti? Ak 2 a viac s akym vekovym odstupom?
@anonym_ecaf2c 3 deti. Dievča 12, chlapec 8 a 6

Nie , mam sa pod kontrolou.