icon

Kričíte na svoje deti? Čo si myslia susedia?

Včera o 21:58

Čo si tak myslia susedia 🤣

Strana
z2
anonym_2f88e8
Dnes o 08:32

Nie , mam sa pod kontrolou.

rozculena
Dnes o 12:46

@anonym_autor ja by som privítala,keby susedia nado mnou na svoje vnúča občas zakričali,lebo mám dojem,že oni mu asi vyslovene prikazujú,aby behal ako besný kôň-a to trvá celý deň.

anonym_6f770a
Dnes o 13:45

Kricis preto, lebo ine nefunguje. Kto nekrici, funguju mu ine vychovne metody. Hranice, pravidla...tak samozrejme. Su ale deti, ktorym nejaka otazka ci je problem, zdvihnute obocie alebo ratanie nic nepovie a robia si po svojom. A ked zakricis (lebo ine nefunguje), tak sa uz zmestia do koze. Suseda ma 1 dievcatko, tak nekrici. Ja mam 2 chalanov...tak hadaj. To sa neda porovnavat...kazde dieta ma inu povahu, osobnost, dynamiku.

anonym_ecaf2c
Dnes o 16:23
@anonym_bc4361

@anonym_d99711 ja zas nemôžem uveriť tomu, ako môže dieťa kopnúť loptu do omáčky alebo hádzať učebné pomôcky okolo. Ok, ak by malo diagnózu, ale pri zdravých hraniciach od mala neexistuje. U nás sa nikdy nekričalo, mne sa stačí pozrieť, alebo opýtať, kde je problém a už je vybavené. Ja keď vidím čo iné rodiny predvádzajú, nechápem 🙄Manžel tiež. Vidím chybu hlavne v konzistentnosti a vytrvalosti rodičov. Pravidlách a hraniciach ani nehovorím

@anonym_bc4361 koľko máš deti? Ak 2 a viac s akym vekovym odstupom?

anonym_bc4361
Dnes o 21:35
@anonym_ecaf2c

@anonym_bc4361 koľko máš deti? Ak 2 a viac s akym vekovym odstupom?

@anonym_ecaf2c 3 deti. Dievča 12, chlapec 8 a 6

Strana
z2