icon

Akciové letáky - robíte si zoznamy nákupu?

anetinoo
Dnes o 21:04

Ahojte 😊
Chcem sa vás spýtať – v čom si robíte nákupné zoznamy? Sledujete si aj to, koľko vás nákupy stoja a koľko sa vám podarí ušetriť? My sme si začali tieto veci zapisovať a úprimne, až časom sme zistili, aký veľký rozdiel to vie spraviť. Pri niektorých nákupoch sú to fakt desiatky eur.
Doma už máme z toho celkom peknú štatistiku 😄 Prikladám aj screenshoty z menšieho nákupu. Funguje to jednoducho – pri káve si preklikám aktuálne letáky, z nich si rovno naklikám nákupný zoznam a appka sama ukáže, kde sa čo oplatí kúpiť. Dá sa vyhľadávať aj podľa kľúčových slov (napríklad kuracie rezne), takže nič netreba ručne prepisovať.
Celé to vzniklo pôvodne len pre nás doma 😊 Manžel to najskôr spravil ako taký večerný hobby projekt pre mňa a pár známych. Postupne sa to ale začalo páčiť aj ďalším ľuďom, tak rozmýšľame, že by sme to dali k dispozícii vo väčšom. Teraz hlavne zisťujeme, či by o niečo také bol záujem a zbierame feedback.
Nejde za tým žiadny veľký biznis ani reklama. Skôr nás teší predstava, že by to mohlo pomôcť aj ďalším rodinám reálne ušetriť pri bežných nákupoch. Lebo úprimne – veľa „akcií“ dnes vyzerá super len na papieri 😅 A keď človek vidí reálne čísla a koľko ušetril, je to úplne iný pocit.
U nás doma to funguje naozaj dobre a práve preto mi napadlo, že by to mohlo byť užitočné aj pre ďalších ľudí 😊
Ak by si to chcel niekto vyskúšať pri najbližšom nákupe, dajte do komentára palec hore 👍 a pošleme vám prístup zdarma výmenou za úprimný feedback – čo sa vám páči, čo chýba a čo by sa dalo zlepšiť.
A ak by sa tu našiel niekto, kto by nám vedel akokoľvek pomôcť alebo poradiť, budeme veľmi radi ❤️ Dotáciu sme síce nedostali, ale chuť pokračovať máme stále veľkú.
Som fakt zvedavá, čo na to poviete a hlavne – koľko sa podarí ušetriť vám 😃

emjee
Dnes o 21:19

Ráta to aj spotrebovaný čas a pohonné hmoty na presun medzi jednotlivými predajňami?

rozculena
Dnes o 21:25

relne nebehám po meste podľa toho,kde je čo najlacnejšie....ale kukla by som sa na to

dzulli1980
Dnes o 21:28

Roky tak fungujem, nepotrebujem appky ... naklikám si aktuálne letáky priamo z predajní, napíšem zoznam a idem ... chodím peši, aspoň nejaký pohyb, keďže 8 hodím sedím v kancelárii, viem pekne ušetriť.

anonym_d8e3e4
Dnes o 21:29

Super napad. Aj ked poviem ti od rodicov som tomotu bola vedena prirodzene.... Premna nic nove pod slnkom. Varim ,nakupujem podla toho co je v letakoch, vyuzivam body, appky vsetko co sa da. A ano vela sa usetri, tek kto to sleduje ma uz system ako usetrit a ten kto nesleduje ten asi ani nepotrebuje...😅. Aj premna je to uz hobby zivotny styl, da sa povedat. Nebudem predsa nieco kupovat za 8 eur, ked viem ze v akcii je to 6 a ked pouzijem appku tak 5,50 🫢😁😁. Drzim palceky! Aby sa vas napad presadil a pomohol pre inych usetrit.

anetinoo
autor
Dnes o 21:43
@emjee

Ráta to aj spotrebovaný čas a pohonné hmoty na presun medzi jednotlivými predajňami?

@emjee hehe nie sme tohto osobne zastancami takze chapem reakciu. toto je skor myslene tak, ze ked aj nakupujete trebars iba v kauflande tak Vas moze motivovat ked vidite ze ste naozaj nieco usetrili v porovnani keby to kupite napriklad den pred akciou. skor taky pomocnik a mozete si potom spatne pozriet kolko ste platili za nakup v roku 2024 a kolko platite v priemere v roku 2026 po 3 konsolidaciach :D

anonym_426b27
Dnes o 21:44

Samozrejme že si robím zoznamy a riešim letáky. Len nie všetky. Jedine kaufl., Lidl a jednota.
Letáky mám aj na nete - nemusia byť len v papierovej forme. Prezriem, napíšem zoznam. Ku každej položke aj koĺko stojí. V predajni už len idem cielene po tovare ktorý mám na zozname.
Len pozor, zrovna včera som si všimla že akciová konzerva rýb má síce slušnú cenu, len je aj omnoho menšia ako sme bežne zvyknutý pri tomto type konzerv. 😉

anetinoo
autor
Dnes o 21:44
@dzulli1980

Roky tak fungujem, nepotrebujem appky ... naklikám si aktuálne letáky priamo z predajní, napíšem zoznam a idem ... chodím peši, aspoň nejaký pohyb, keďže 8 hodím sedím v kancelárii, viem pekne ušetriť.

@dzulli1980 beriem, vyhoda tu je ta, ze vidite realne vysledky a hlavne mate vsetko na jednom mieste 🙂

anetinoo
autor
Dnes o 21:48
@anonym_426b27

Samozrejme že si robím zoznamy a riešim letáky. Len nie všetky. Jedine kaufl., Lidl a jednota.
Letáky mám aj na nete - nemusia byť len v papierovej forme. Prezriem, napíšem zoznam. Ku každej položke aj koĺko stojí. V predajni už len idem cielene po tovare ktorý mám na zozname.
Len pozor, zrovna včera som si všimla že akciová konzerva rýb má síce slušnú cenu, len je aj omnoho menšia ako sme bežne zvyknutý pri tomto type konzerv. 😉

@anonym_426b27 bohuzial toto bude stale viac a viac :( ak by ste chceli vyskusat, nech sa paci tu je odkaz na stiahnutie pre ios https://bit.ly/4vKznSN

pripadne si mozete vyhladat v appstore - appka sa vola Promio - šetrite pohodlne. Veľmi nám pomôže spätná väzba prípadne nápady na zlepšenie https://www.facebook.com/groups/2166595940840808

anetinoo
autor
Dnes o 21:51
@anonym_426b27

@anonym_426b27 ak by ste chceli vyskusat, nech sa paci tu je odkaz na stiahnutie pre ios https://bit.ly/4vKznSN

pripadne si mozete vyhladat v appstore - appka sa vola Promio - šetrite pohodlne. Veľmi nám pomôže spätná väzba prípadne nápady na zlepšenie https://www.facebook.com/groups/2166595940840808

anonym_7a1432
Dnes o 22:26

ja vobec nepozeram letaky

sissy27
Dnes o 22:43

@anetinoo ja nakupujem to co potrebujem, vtedy ked potrebujem a idealne na jednom mieste. Casto vyuzivam donasku potravin - tovar je o nieco drahsi, ale ten usetreny cas mi za to zatial stoji. Zbytocne si ja do zoznamu napisem napr banany, ked v predajni nie su alebo nie su v dobrej kvalite, a ja nepojdem kvoli tomu este do dalsieho obchodu. Z donasky sa mi este nestalo, aby mi doniesli nieco zle alebo ze by nieco chybalo.
Ale ta appka bude mat podla mna velmi dobru odozvu, napad vyborny, hoci sama nie som cielovka. Drzim palce, nech sa dari 😊
Edit: pozrela som a super, ze su tam aj okolite krajiny, co tak pridat este rakusko? Vela ludi z BA a okolia tam chodi nakupovat (billa, lidl, spar, hoffer, dm, bipa)