Aké je vaše vysnívané meno pre chlapca?
Ahojte baby 🙂,
taka tema na odlahcenie, ak by ste cakali chlapca - teraz v tomto moment a malo by ste vybrat meno, ake by to bolo?😁 U mna asi Ondrej.
Nikolas
Myslela som, ze ine ale hop - toto mi vybehlo ako prve. Nikolas bol vo vybere vzdy ale nikdy nie prvy 😅
@anonym_autor chceli sme Juraja a mame ho
Rastislav alebo Richard
@anonym_autor Teodor, Nikola, Manuel, Ioanin, Albert, Henrich.
Medard, Vavro, Servac, Bonifac,
@martinmmartin inak my sme boli nedavno na nejakej party, a jeden par tam dosiel s malym Bonifacom.
a dalsi znami maju syna s menom Benedek.
@martinmmartin inak my sme boli nedavno na nejakej party, a jeden par tam dosiel s malym Bonifacom.
a dalsi znami maju syna s menom Benedek.
@negymama och, to fac na konci budu v zahranici citat/pisat ako fuck. :(
Medard, Vavro, Servac, Bonifac,
@martinmmartin bratia dvojičky Servác a Žermenej ;)
Vzdy som snival o Timotejovi. Mam Tomasa po muzovi a syn vybral meno bratovi-Simon 😁
Mam chlapca a vzdy som chcela a aj sme dali meno Alexander.
Ondrej, Ján...a dievčenské Danielka.
Nemám syna, ani už nebudem mať ale ak by, tak sa mi páči meno Milan.
U mňa Dalibor jednoznačne…
Ale páčia sa mi aj Branislav, Stanislav, Ondrej, Andrej, Juraj, Richard… ja by som nemala problém si vybrať 😀
@anonym_autor Fabian❤️
@anonym_autor Biblické meno Aron, ale žena nechcela dať synovi, že je to meno pre psa.
Félix
@anonym_autor Timotej 🩵 možno sa mi to raz splní 🙂
@anonym_autor vysnívané, Lukas, som už dala. V tejto chvíli by som sa pre ďalšie rozhodovala veľmi ťažko. Páči sa mi veľa chlapčenských mien, napríklad Alexander (Alex, Alexej), Michael, Daniel, Tobias, Robin..

Dcera mala byt Dominika,je z nej Alzbetka.Tak som povedala,ze dalsie bude Dominik/Dominika.A je Dominik.