Prečo môj bývalý chce ostať v kontakte?

22. máj 2024

Preco chce moj byvaly ostavat v kontakte? Chce sa obcas vidiet. Vpodstate nechce to co sme mali, ale v kontakte chce byt.a ma rad, ale da sa mat rad a nevnimat partnersky niekoho koho chceme intimne aj si rozumieme? Pacim sa mu, to vidim. Brani sa ale pokracovat a pritom nechce to nechat tak. Ako to chapat?

dzulli1980
22. máj 2024

Proste Ťa chce mať ako rezervu, nič viac, nič menej ... muži sú v tomto strašne priehľadní ... nesnaž sa to chápať, jednoducho to uzavri, ex je ex, kvôli niečomu ste sa predsa rozišli, či?

autor
22. máj 2024

@dzulli1980 skor si myslim, ze ma ma rad. Pre pracovne povinnosti, tym padom menej casu spolu. Nikdy sme sa nehadali

pralinka25
22. máj 2024

ver mi. chlap ktory ta chce pohne aj vesmirom a nezastavi ho rozhodne nejaka praca. je to len vyhovorka. kazdy ma svoje priority. ak je jeho prioritou praca ..... vies kde si ty. mozno ta ma rad ale ma rad aj rezne mozno aj pivo, hokej, sestru, otca, auta ...

autor
22. máj 2024

@pralinka25 vela evitoviek citas

pralinka25
22. máj 2024

neprecitala som ani jednu jedinu. ja nie som romantik ale mam po 40 a celkom dobre skusenosti.

lindous
22. máj 2024

Myslím si, že mu je s tebou fajn, má ťa nejakým spôsobom rád, ale nechce sa viazať, nevidí s tebou budúcnosť a pokiaľ je pracovne vyťažený, tak je pre neho perfektné, že keď to jemu bude vyhovovať, tak mu spríjemníš deň stretkom, možno sexom, ale nebude mať žiadne partnerské "povinnosti" a zodpovednosť voči tebe, lebo veď ste len kamoši... kým nestretne tú, z ktorej spraví svoju prioritu

enmery
22. máj 2024

Trochu mimo si ty, nie pralinka. Tak ver tejto kravine, že iba kvôli práci🙂Chlap, ktorý Ťa miluje, by skutočne kvôli milovanej žene prevrátil svet.

lindous
22. máj 2024

A ešte mi napadá či vôbec naozaj chce... ako dlho ste od rozchodu a už aj reálne vyvinul nejakú iniciatívu sa stretnúť? že či to nie sú len také tie zdvorilostné slová, ktoré sa často pri rozchodoch v dobrom hovoria a nič z toho reálne nebude

lakebabe
22. máj 2024

Žiadny chlap neukonci vzťah so ženou, ktorú chce kvôli praci a času 😄 dosť naivná predstava.
Chce ta mat po ruke, nezavazne, na pokec, na sex keď bude mať čas . To je cele

astronaut321
22. máj 2024

Ja som si mysle, že po rozchode sa dá všetko do poriadku a tak aj je. Keď človek dostane pocit, že by to zvládol lepšie, ale nie je si istý tým, či ťa znova sklame robí takéto hovadiny. Ja sa ani nedostanem do kontaktu s bývalou, takže mu trošku závidím.

denithestrange1993
22. máj 2024

Nebud s nim v kontakte,ak ti je zivot mily 😃. S byvalymi netreba udrzovat kontakty,iba ak su v tom deti.

majka36912
22. máj 2024

Ono asi strasne vela zalezi aj od tych okolnosti. Ja mam 2 ex, s ktorymi vychadzam naozaj kamaratsky, ale asi hlavne preto, ze nez sme zacali vztah, uz tam to kamaratstvo bolo par rokov, len vztah nevysiel, tak sa to pomaly utriaslo zase do kamaratskej roviny, ale to bolo ozaj take postupne utriasanie vztahov. Zo dna na den nie je realne, aby ste sa vnimali inak, len kamaratsky, ta pritazlivost este nejaku chvilku bude prebiehat, ale treba to drzat v platonickej rovine. A tebe vyhovuje predstava, ze by ste zostali len kamarati? Lebo ak to necitis rovnako, nechod do toho.

sissy27
22. máj 2024

Chce trtkat 🤷‍♀️ aspon kym nebude nieco lepsie.
Nemas za co.

oranzovyvevericnik
23. máj 2024

@sissy27 ale ale, citas moc evitoviek

koniarova
23. máj 2024

Že kvôli práci 😂😂😂😂Ty si riadne mimo. Tomuto snáď ani nemôže niekto uveriť. 😂 Nie si skrátka tá pravá. Má ťa rád, ale to je všetko. Spoločný život s tebou si nepredstavuje. Tak čakaj a zahadzuj najlepšie roky života s niekým u koho nie si na prvom mieste

monikkatt
23. máj 2024

Ty asi citas vela evitoviek ked si myslis ze ta ma romanticky rad 😀 kasle na teba, si zaloha keby nebol zasun inde..
To ze on chce ostat v kontakte moze byt tebe uplne jedno. Ak ty nechces tak ho zrus a moze si ist piskat

sheila121
23. máj 2024

Čo su to evitovky? 🤣🤣🤣

aliaray1
23. máj 2024

@pralinka25 ja sa pridavam, presne ako pises. Chlap ako aj zena ked velmi chce, vsetko na svete odhodi len aby docielil po com vo vztahu tuzi. Tiez mam 40, odzite svoje a to nie len ohladom vlastneho vztahu. Mam milujuceho respektujuceho a obetaveho manzela, zijeme v harmonickom krasnom vztahu. Nie, nie som romanticka ale trestna pravnicka cize...nemam evitovky ani romance na programe dna a ani ako inspiraciu.

tinqua
23. máj 2024

Všetky čerešne z koláča chce pánko...ale tanier ti nechá na stole a omrvinky všade...a nie nehovorím o koláči 😌...len z veľmi veeelmi málo vzťahov môže byť regulárne kamarátstvo a sú to obvykle vzťahy, ktoré končia po vzajomnej dohode z vyčerpania a aj toto sa stráca zväčša po príchode nového partnera do života...no bud akceptujes to co ti navrhuje a skocis hlavou napred do ilúzie a budes sa v tom krutit kym mu nová frajerka nezatrhne kamoskovanie s ex...alebo sa pohnes dalej a dáš si šancu na vzťah s niekym, kto urobí prioritu z teba. A ked ziadas o radu tak si vsimaj hlavne komentáre, ktoré sa odklanaju od tvojho prezivania problemu a nebud z toho najezena. Ono nie je náhoda, že z toho co si napísala dojdeme všetky k rovnakemu záveru. My nemame na nose ruzove okuliare zastierajuce realitu...ak je v tom nieco preco tieto komentáre nie su relevantne pre teba, tak to napis, lebo zatial je to 1+1=debil.

muchotrafka298
23. máj 2024

Chce ostat v kontakte s vidinou toho, ze ked ina nebude, teba lahko na sex ukeca. Nepotrebuje nic riesit, nemusi financovat frajerku. Neostavaj s nim v kontakte len preto, ze on chce a ak nahodou dufas, ze sa k sebe vratite alebo budes jeho najkamka, tak na to rychlo zabudni.

nenne27
23. máj 2024

Prepac ale vela evitoviek citas asi ty :D pralinka ma uplnu pravdu

lienka.7
23. máj 2024

@sheila121 moja to sú knihy, ktoré akoze napisala Eva Urbanikova (evita bola jej prezývka tuším z rádia este). Knihy za ňu písali samozrejme iné, ktoré nevyplatila, a keď of nej šli honoráre vymáhať, tak zrušila firmu. Daj si do googlu, myslím ze jedna bola dokonca onko pacient (to som si ale nie istá, tak nech tu nekecam ak to nie je pravda). Skratka "celebrita" ako sa patrí 👌👌👌 ten film s Pauhofovou, všetko alebo nič je podla akoze jej knihy. No romantické hatlaniny 🙈

romi0310
23. máj 2024

Tu môžeme vsetky len tapat, co sa jemu odohrava v hlave. Ja by som urcite nerobila zavery z jednej spravy, ako to tu robia ine. Ludia sa rozchadzaju z velmi vela dovodov a NIE, nie je to vzdy len kvoli tomu, ze tam bola nevera, dotycny vas nemiluje atd. To, ze to tu niektoré nezazili, neznamena, ze nie su rozne formy rozchodu a ANo, rozchadzaju sa aj ľudia, ktori sa milujú, ale ich zivotne nastavenie a ciele sa rozdeluju. Su muzi, ktori maju hlavny ciel pracu, ano, nie ste ich priorita, ale to neznamena, ze vas nemiluju. Mozno prave ten rozchod robia z lasky k vam, aby vaa neuberali o to zivotne stastie, ktore mozte zdielat s muzom, ltory je nastaveny na rodinu. Potom su tu zeny, ktore sice maju doma chlapa a maju aj tie papiere a manzelstvo, ktore si mozno vydupalo, ale su realne aj šťastne ? To my nemozeme vediet, lebo vacsina rozprava len to pekne. Mozno aj maju doma toho karieristu, ktorému vyhovuje to, ze zena mu doma robi full servis, ale vidia ho raz do tyzdna a ziju ako spolubyvajuci. To je pre mna sebecke, ostavat vo vztahu, aj napriek tomu, ze viem, ze ten partner nebude naplneny pri mne. Samozrejme, su zeny, ktorym vyhovuje nejaky status manzelky úspešného muza a je im jedno, ze su na poslednom mieste. A tie, co skurocne ziju alebo zili s muzom, ktory je nastaveny na úspech, tak urcite by rozpravali, kolko neskutocnej obety museli podstupit. Evitovky su fakt skor tie blaboly o tom, ako laska prekona všetko a ze muz zahodi celu avoju karieru len kvoli vam :D to rozpravaju vacsinou tie, co maju doma obycajnych chlapov, s obycajnou pracou
Teraz netvrdím, ze laska a praca sa neda oddelit 🙂 lebo viem, ze niektoré budu mat potrebu sa vyjadrovat ku mne, ze ved oni maju vsetky uspesnych manzelov, ktori sa im aj venuju, aj biznisu a vlastne ich den ma 50 hodin a vsetko je harmonicke :D staci sa spytat kazdeho úspešného muza a jeho manzelky, aky je to zivot ;) bez obery to nejde a vela muzov je natolko racionalnych, ze si vedia zratat dve a dve. Mozno aj autorka je proste len citliva a romanticka dusa, ktora potrebuje mat partnera dostupného. A mozno on to vie a aj napriek tomu, ze ju lubi, ju necha ist. A mozno je to naozaj kreten a ona len naivna zena 🙂 ale davat tu jednoznacne odpovede, ze ta ma len na sex, nezaujimas ho, mi pride scestné. My absolutne nevidime do jej vztahu, aky ho mala, aky ho mat bude, tak akym pravom mate potrebu robit si scenare?

muchotrafka298
23. máj 2024

@romi0310 mas pravdu v tom, ze ludia sa rozchadzaju z roznych dovodov, kludne sa mozu mat radi, ale kazdy chce trebars od zivota nieco ine. Tak idu od seba, aby nebrzdili partnera, ktory ma o zivote ine predstavy.
V uvodnom prispevku autorka pisala, ze on nema zaujem o vztah aky mali predtym. Z mojej skusenosti je toto vacsinou tak,ze ten chlap sice o nu zaujem ako o partnerku nema, ale ked nie je nic lepsie, tak pojde aj za nou. Lebo ona ho ma rada a on to dobre vie. Takze ma bez starosti zabezpecene intimnosti bez toho, aby ho to nieco stalo, ci uz cas, energiu alebo financovanie novej frajerky. Kludne bude chlap tvrdit, ze ju ma rad, miluje ju, ale ma vela prace, nevychadza mu to, alebo proste sa neciti vo vztahu stastny. A zena caka, ze on sa zmeni. Chlap caka na to, kedy najde niekoho, kto mu bude za to stat a zatial bude s byvalou, ktora od neho vlastne nic nechce, nemusi sa snazit a vsetko dostane co bude chciet. Samozrejme je uplne ine to, ked sa dvaja dohodnut, ze budu proste "friends with benefits" a tym to bude koncit.

sheila121
23. máj 2024

@lienka.7 🤢🤢🤢🤢 fuj

lienka.7
23. máj 2024

@sheila121 no proste celebritka a pani podnikateľka pár excellance👌👌👌
🤮🤮🤮

zuzana76
23. máj 2024

nevie co chce, ak nestretne do par rokov niekoho lepsieho, budes mu dobra aj ty

cacianka
23. máj 2024

@lienka.7 píše aj scenár Dunaju

lindous
23. máj 2024

@romi0310 Jasné, že muž môže ženu nechať ísť, aj keď ju ľúbi, aby jej neubližoval, lebo racionálne to z nejakých dôvodov fungovať nemôže... avšak, tu ju však nechce tak úplne nechať ísť, stále ju chce mať po ruke, ale len vtedy keď to bude vyhovovať jemu... nechať ísť by v takomto prípade, malo znamenať naozaj nechať ísť a nechať toho druhého sa posunúť ďalej, inak mu to ubližuje... dá sa rozísť v dobrom a byť naďalej kamarátmi, ale to to musia vidieť obaja rovnako

romi0310
24. máj 2024

@lindous ano, s tym suhlasim 🙂