icon

Ako zabránim cudzím mačkám chodiť na pozemok?

terka776
Dnes o 09:21

Ahojte mám taký problem že nám stále na chalupu chodia cudzie mačky a nevieme sa ich zbaviť …mačky má jedna veľmi stará pani v chalupe pod nami a často nám chodia na pozemok ..je to chatárske oblasť ..nemôžu sa tu dávať vysoké veľké ploty murované,drevené ani kovové áno na dome len živý plot ale aj tak sa to nemôže celé oplotiť máte nejaké rady ako sa ich zbaviť aby nechodili na môj pozemok ? Ďakujem

anjelicek26
Dnes o 09:23

ostrekovace vody popri plote, sensor pohybu, alebo automaticky nech to vies s domu zapnut... par krat mokra macka a prestane chodit... polievanie mas tym padom vyriesene tiez

terka776
autor
Dnes o 09:25
@anjelicek26

ostrekovace vody popri plote, sensor pohybu, alebo automaticky nech to vies s domu zapnut... par krat mokra macka a prestane chodit... polievanie mas tym padom vyriesene tiez

@anjelicek26 perfektne ďakujem 🙂

anonym_8a7cad
Dnes o 09:39

Na mačky len voda, automaticky ich ostrekovať.

anonym_2fc1c6
Dnes o 10:43

aj nám chodia, pripnem sa. Inak máme aj hraboše a krtka, ale myslím, že mačky všetko pochytali. Skôr mi vadí, že nám serú na pozemok a môj pes to potom žerie.. gurmán 😢🙄😠

terka776
autor
Dnes o 11:50
@anonym_2fc1c6

aj nám chodia, pripnem sa. Inak máme aj hraboše a krtka, ale myslím, že mačky všetko pochytali. Skôr mi vadí, že nám serú na pozemok a môj pes to potom žerie.. gurmán 😢🙄😠

@anonym_2fc1c6 tiež mame psa ktorý má boľavý a citlivý žalúdok tie mačky niesu ani zaočkované nechodia ku veterinarovi takze kvôli tomu