Chcem vyzerať lepšie, no neviem ako na to. Chcela by som schudnúť. Stačilo by 10kg aby som sa cítila kus lepšie. Neviem ako na to. Milujem sladké, milujem jedlo. Ku športu nemám žiaden vzťah a cvičenie mi tiež nič nehovorí. Rada by som chodila na všelijaké kozmetické procedúry. Starostlivosť o pleť, starostlivosť o vlasy. Nie sú to lacné záležitosti a z rodičovského mi na takéto veci nevystáva. Som z toho často frustrovaná, a hanbím sa s mužom niekam chodiť, pretože si pri ňom nepripadám dosť pekná. Jednoducho spuchnutá mamina na ktorej je vidieť že už má deti.
na schudnutie nepotrebujes peniaze, len disciplinu a zopar vedomosti. pomockou sa aj KT, ale nie su nevyhnutne.
co sa tyka vzhladu, tam uz nejake financie treba, ale nemusi to byt extremne vela. ne,usis ist na procedury. mozes sa starat o seba sama doma.
Asi to bez trochu sebazaprenia nepôjde...píšete, že sa takto necítite dobre, no zatiaľ nerobíte nič. Všetko niečo stojí a niektoré veci si treba "odmakat"...skúste najprv upraviť stravu, po prvých výsledkoch vás to možno vyhecuje. Počujem, že odmietate prijímať seba takú aká ste s tými kilami navyše, bez práce asi zmeny nikdy neuvidíte a duchom budete len klesať. Starať sa dá o seba aj doma, pleťové masky, krémy, no skúste sa o seba začať starať aj zvnútra o vašu psychiku a uvažovať ako sa dokážete mať radšej.
prepac ale ohladom postavy vidim same vyhovorky... podla mna zaklad je zdrave telo (pestra vyvazena strava a cvicenie), akekolvek procedury a kozmetika je uz len ceresnicka na torte.
Zacni tym, co sa da zvladat doma-cize nekupuj sladkosti (usetris), var si zdravsie a zacni napr. viac chodit, uz toto by mohlo zlepsit postavu. O plet a vlasy sa da v pohode starat aj doma a nemusi to byt nutne drahe. Len musis naozaj chciet a nielen snivat o tom, aka by si bola krasna, keby sa Ti chcelo.
Ešte si ani nezačala a už máš x dôvodov, čo sa ti nechce . Takto z teba modelka nebude.
Schudnutie je o strave, veľa bielkovín treba zaradiť do jedálnička. .a pohyb, aj chôdza a rýchlejšia prechádzka je viac ako nič. Alebo tanec, ten je skvelý na chudnutie, netreba sa vždy len mordovat vo fitku. Pripadne si kup švihadlo, par eur a efekt vie tiez urobit .Ono vyzerať a nič nerobiť platí tak možno pre mladé kočky pred pôrodom. Na pleť domáce masky, alebo aj v drogérii kúpiš, nieje to majland.
Ked som bola na materskej, cvicila som doma podla videa. Mala som fakt narocneho syna vtedy ale vzdy som si nasla 30minut a vysledok bol naozaj krasny. Na hlbkove cistenie pleti si kup zmäkcovadlo a ultrazvukovu spachtlu, kvalitne serum ci masku a mas. Investujes jednorazovo a vies si plet poriadne vycistit aj doma. Proceduru si dopraj nejaku lepsiu, zas az taka polozka to nieje keby ides raz za par mesiacov. Vlasy si farbim doma . Kozmetiku pouzivam korejsku . Napr. Obocie mam tetovane, dostanem vzdy ako darcek raz za 2 roky ked chcem a je . Mam pokoj a je pekne.Cenovo v pohode ked si vezmem zeby som inak musela farbit raz za tyzden,dva.Co sa sladkeho tyka, ja som ho obmedzila tak ze miesto 3 sladkosti za den som si jednu rozdelila na 3casti a vzdy po jedle som si dala.
Jesť menej, chodiť viac, piť dost vody a mat dost spanku. Maska, peeling, riasenka, make up az tolko nestoji. Vlasy si nafarbis doma. Ja uz si robim aj nechty, vybielujem zuby, obocie hennou, lash lift. Stačili videa na youtube. Kto chce hlada sposoby. Covid ma naucil
Inak ja chodim vsade pesi ,nevyvazam si rit a pekne spalujem
@ivik4 za vzor ďakujem. Tiež chodila všade peši. Problém je ten že bývam v obci s rozlohou 10km2 takže to mi asi veľmi nepomôže. :D v meste by to bolo asi jednoduchšie s týmto
Alebo nájsť Arabelin prsteň. A... abrakadabra
Musis si uvedomit ze nic sa nedeje same. Hlavne co sa postavy tyka. Nepojde to len tak...
dat si ciel. Jasom na zaciatok vyradila sladene napoje. Potom ze uz nejem neskoro vecer.
a co sa procedur tyka.... tiez nechodim ani kozmeticka. Ani kadernicka. Skor dbat nech mas ciste umyte vlasy. Jemne licenie. Upravene nechty
Príde mi to tak, že hľadáš dôvody, ako to nejde nie dôvody, ako by to išlo ... pozri, ja som len postupnou zmenou stravy (žiadne extrémy - proste som chlieb postupne nahradila tortillou, tučné mäsko hydinou, rybami, salámu šunkou atď.) a pár cvikmi, ktoré som cvičila doma večer pri televíznych novinách dala dole v priebehu roka 15 kg ... pokiaľ to nemáš v hlave nastavené, nepôjde to.
A akú chces pomoc, zapni YouTube začni cvičiť, prestaň jesť sprostosti a si hneď chudá, nemusíš chodiť na procedúry, dá sa aj doma si dať masku na tvár a namaľovať sa, aj nechty aj vlasy si spraviť, len mne príde, že chcela by si to automaticky a nič pre to nerobiť, takto to nefunguje
Vzdy ked nieco taketo citam spomeniem si na jednu maminku spred rokov,uz neviem ako sa volala co ju muz nechal bez penazi zo 4 detmi.2 malinke predcasne narodene dvojicky plus 2 mensi chlapci.Ked prisla na sudne pojednavanie nespoznal ju.Schudnuta,krasna,to bola ozaj premena.
ja som neporiadna a mam priblems priberanim. uz som v minulosti schudla a pribrala, teraz zas chudnem. sama doma cvicim, clekovo sa nevyvazma moc, skor peso chodim, ked sa da a to am celkom dost boliklb pri chodeni, mala som v minulosti problem spatovymi ostrohami na oboch nohach naraz a busom som sla len 1x ( tym myslim MHD, do nasej obece chodim busom, rit v aute vyvaza mm a mne to takto vyhovuje ). dokonca som neikedy vystupila v predchadzjucej obci a presla som peso, ale teda ma obavy - mame tu kopec medvedov, tiez som do rpace chodila peso, ale to tiez musim moimo obce okolo luk, poli a tam medvede boli videne.
a teda mam upravenu stravu, doma elipt. trenazer - mam ho dlho a cvicim. zda sa, ze mam dole 3kg/3t.
co sa tyka vzhladu, bola som po 100r u kadernicky pred tyzdnom. vlasy moc dobre nevyzerali - zavazdali, mala som na vrchu hlavy stale drdol. teraz mam kratke. inak som jedno obdobie robila cgm metodu, co je narocnejsie a kadernickus om riesit nemusela, lebo vlasy boli pekne, teraz robim len odlahcenu verziu.
a tvar? uz ako tinedzerka som amla rada kozmetiku a tak soms a tym zaoberala. samozrejme ja som to rozbehla jedno obdobie vo velkom rozsahu, co teda zeny bezne nerobia, ale na to, ze ma takato tema zaujimala vzdy ( okrem hluchych obdobi, ked sa mi nechce, ako aj teraz ), v zivote som nebola na ziadnej procedure u kozmeticky a to mam kamosku kozmeticku. este aj ona sa cuduje, ze licenie a aj vedomosti o kozmetike mam vasie ako ona. cize da sa v pohode doma.
dokonca som prestala pouzivat aj peeling, len klasika starostlivost o plet rano vecer a moja plet je pekna, akne obcas nejake, ale velmi sa mi zlepsila plet za posldne 2r, akne fakt minimalne a to bolo len hormonalne akne. ani peeling a ani maskus a mi necchde pouzivat a plet je v porovnani s mnohymi zenami hladka a prijemna na dotyk. samozrejme uz ma nejake zmeny, vzhladom na moj vek. no nemam ani vela vrasok, aj ked najdu sa,a j ochabnutie je. no nemozem mat plet ako 20-30r baba, cize to povazujem za normalne.
Starostlivosť o pleť, vlasy nemusíš preháňať drahými procedurami.Mas akné?Stačí špirála, trocha ruzu, čisté vyfukane vlasy občas maska z drogérie atď....keď máš nečistú pleť tak obetujes 35 eur na čistenie
Ostatné je na tebe kde je vôľa tam je cesta.Tak si zaplať fitshaker 10 eur, alebo nájdi cviky na YouTube a cvic kedy máš čas a chuť.Tak obehnes dedinu rýchlochôdzou x krát.Popozeras kde robíš chyby v stravovaní pomaly to pôjde.Sladke ti je k ničomu, keď budeš dobre jesť nebude sa ti žiadať sladké, ktoré ti škodí na pleť, trávenie....len treba všetko plánovať mať doma nakúpené cca vedieť čo si kedy dám jesť....dnes je naozaj všetko na webe držím palce
a teda tym socm chela povedat, ze sa sice za nejaku krasku nepovazujem, ale viem toho pre seba urobit vela doma.
80% úspechu v chudnutí je strava, takže to nestojí nič ,len disciplínu, sebazaprenie a nastavenie. Zvyšok je pre urýchlenie chudnutia ,kondičku a spevnenie postavy.
Skrášlovať sa vie žena aj doma. Už len tým,že sa o seba stará. Či sú to pekné vlasy, jemné líčenie a pekne sa obliecť. A keď žena schudne odzrkadlí sa jej to aj v tvári. Tomu ver. Väčšina omladne aj o 5-10 rokov Sebavedomie stúpne a uvidíš robí to zázraky a vidieť to aj v tvári. Stačí malé kroky a úspech stojí zato! Nemusíš extra veľa minút na skrášľovacie procedúri.Stačí schudnúť, starať sa o seba zvonku aj zvnútra a keď budeš spokojná ty sama so sebou,tak ver tomu,že aj okolie. Čo vyžaruješ ty ,tak ťa vníma aj okolie.
co sa tyka sportu, kedysi som bicyklovala do okolitych obci, castu su v okoli kopce, cize trasa nie ej uplne jednoducha a je to dobry pohyb, dokocna ci vychutnavam aj prirodu
A ako by si chcela vyzerať lepšie keď nič preto nie si ochotná urobiť? Sladkosti sa na pokožke odrazia. Zacni cvičiť a namiesto sladkosti si daj ovocie, do väčšiny varených jedal daj mrkvu. Ja si dobre rozmyslimn čo zjem. Reštauracie a fast food u mna nemú šancu.
@stellariaaquatica chce vyzerať lepšie len nevie ako....
Žiaľ, ak chceš niečo zmeniť, musíš pre to niečo urobiť. Začni jednoducho a nechci hneď všetko naraz. Začni so stravou, následne pridaj cvičenie, na yt máš toho extrémne veľa. Veľa krokuj, čistá voda, kvalitný spánok. A tie procedúry chceš kvôli oddychu alebo kvôli tomu aby si vyzerala lepšie? Lebo ja si tam chodím oddýchnuť nechty, mihalnice, kozmetiku si viem robiť aj doma, no pre mňa je to vysloveny relax, čiže si za to platím. Nefajčím, nepijem, peniaze dávam do seba.
Ale ak ti ide iba o to, aby si vyzerala lepšie, tak baby hore majú pravdu. Všetko si vieš urobit doma sama. Čiže vzdelávať sa, učiť sa a pojde tk
Vypestovať pozitívny vzťah športu strave a celkovo zdravému životnému štýlu je často nič iné ako zmena perspektívy v myslí
Ked citam tvoj prispevok, myslim, ze na zmenu pre teba nenastal spravny cas. Posobis unavena, vyhorena, chcela by si lepsie vyzerat, ale nemas energiu pre to nieco urobit. Kolke z nas z vycerpania z deti siahnu po cokolade...uplne ta chapem. Ak naozaj chces schudnut, musi ta manzel vo vela veciach zastupit, potrebujes si oddychnut, nabrat energiu. Dobre rady tu uz odzneli, ale nie je to jednoduche, ak nevladzes. Drzim ti palce!
Kedze si matka, tak by si mala byt vzorom pre svoje deti. Co sa tyka zdravia a aj zivotneho stylu. Ked sa budes napchavat sladkostami, tak deti nebudu asi obzuvat mrkvu. Tak isto ked sa budes hybat, tak sa deti pridaju. U teba su len vyhovorky, nemas kde chodit, nechces toto a tamto. Ja zijem viacmenej na samote a mam kde sportovat a kde chodit. Cvicim doma s malymi cinkami. Ked som ich este nemala, tak som cvicila s flasami s vodou. Vzdy sa da, ked sa chce. Co sa procedur tyka, tak doma to v pohode zvladnes. Nakupis v DMku masky, sera, atd a doma si to napatles na tvar, vlasy a mas vybavene. Ak ti to chyba, tak si myslim, ze 2x do roka by ste kadernicku a kozmeticku financne urcite zvladli. Co usetris na sladkostiach a inych blbostiach, tak mozes vyuzit na skraslovacie procedury.
A otázka je ako čo?