icon

Liečba chlamýdií a mikroplaziem u detí

19. máj 2025

Mate niekto skusenosti ? Vyliecili sa. Z toho deti uplne ? Prosim napiste🙏🏻🙏🏻vyslo nam ze su stale aktivne po tazsej chorobe. Pani dr nasadila antibiotika.

autor
19. máj 2025

Prosim napiste mi , na kadeake hlupe temy je tolko reakcii a na vaznu vec nič😭 …

veronicka1901
19. máj 2025

Nemyslis nahodou chlamydie a mykoplazmy? Neviem, co su mikroplazmy veru :(.

autor
19. máj 2025
@veronicka1901

@veronicka1901 ano ano presne to

autor
19. máj 2025
@veronicka1901

@veronicka1901 ak by si mala skusenosti mozem napisat aj sukromne ?

titla
19. máj 2025

Vo februari syn doniesol mykoplazmy, nakazil sa v skolke. Nasadili mu ATB za 2 tyzdne bol fit. Ja som chytila od neho mykoplazmy tiez a hoci som mala horsi priebeh, ATB zabrali i u mna.

autor
19. máj 2025
@titla

Vo februari syn doniesol mykoplazmy, nakazil sa v skolke. Nasadili mu ATB za 2 tyzdne bol fit. Ja som chytila od neho mykoplazmy tiez a hoci som mala horsi priebeh, ATB zabrali i u mna.

@titla dakujem ti krasne🙏🏻 vysli vam potom uz negativne vysledky z krvi pri kontrole ? Moze sa stat ze to dieta schyta opat?

marienka1989
19. máj 2025

môj syn ich mal ako 1,5 ročný, 2 týždne bral antibiotiká a bol fit...pred nedávnom mal veľmi silný, neutíchajúci kašeľ (bude mať 10 rokov) a doktorka mala podozrenie na chlamýdie, mykoplazmy, dokonca čierny kašeľ....nič z toho sa nepotvrdilo. Takže áno, môže ich dieťa alebo dospelý dostať opakovane, pri správnej liečbe to nie je žiadna katastrofa a človek je raz-dva v pohode👍

hopatko
19. máj 2025

Dcera mala chlamydie aj mykoplazmy, pediatricka nastavila liecbu ATB na potrebnu dobu a hotovo. Nerob zbytocne paniku, su na to cielene a ucinne ATB, prelieci sa a normalne fungujete dalej.

autor
19. máj 2025

Dakujem baby upokojili ste ma aj dr v telefone tvrdila to iste , je to proficka tak ste ma vsetci upokojili ja mriem strachom z takych veci mam infarktove stavy

autor
19. máj 2025

Velka vdaka💌

taktotedanie
20. máj 2025

Po antibiotikach bsetko ok

autor
20. máj 2025
@taktotedanie

Po antibiotikach bsetko ok

@taktotedanie dakujem prosim mozem napisat sukromne aky priebeh ste mali vy ?

taktotedanie
20. máj 2025

Choroba klasika sopel kasel liecila som volnopredajnymi liekmi, vyskusala som ich mraky nic nepomahalo, potom za 3 tyzdne horucka dieta sa stazovalo na bolest hrdla, pediater vysetril dal atb, zlepsilo sa avsak kasel pretrvaval, dieta mi realne kaslalo od decembra do marca denne, nasledne zase horucka dieta total zahlienene, nedalo sa cakat kym pridu vysledky krvi kedze siel vikend a dieta bolo dakt ze chore, dostali sme sumamed, po 2 davke som mala doma ine dieta, hned bolo vidno rozdiel, po dobrati atb sa zatial kasel nezopakoval