Žijem v zahraničí, tam som si na Tindri týždeň písala s jedným domácim, posledný deň pred odmlcanim celkom intenzívne a boli to príjemne debaty aj kopec srandy, ale stále som sa snažila brzdiť, keď mal ľahké reči ohľadom sexu. On je pracovne týždeň až dva v susednej krajine, dohodli sme sa, že sa stretneme, keď príde domov. Posledný takmer týždeň pred plánovaným prichodom( nakoniec neprišiel na víkend) sa odmlčal. Teraz sa večer ozval a že mal strašný stres v práci, že tam bol každý deň do neskorého vecera(robí niečo ako obchodný zástupca-manažér), neviem v akej oblasti. Ja som si myslela, že minulý víkend spoznal nejakú inú a keď to s ňou nevyšlo, ozval sa mne ako rezerve.Ci je možné, že niekto za týždeň nenapíše kvôli stresu v práci nič, veď to sa dá aj cez obed alebo kto veľmi chce pred spaním alebo keď sedí na záchode ♀️
@vanilkovazmrzka
Presne.
Ak sa ti týždeň neozval, tak nemá zaujem. Aj keby ti teraz sem-tam napise, zrejme to bude len z nudy, lebo mu nebudú písať ine. Kašli na neho, uz mu ani neodpisuj (ale daj pozor, lebo ak mu nebudeš odpisovať, moze to ublížiť jeho egu, tak ta začne manipulovať, aby si opäť mala zaujem, on ale zaujem určite nema)
Neodpísala by som. Určite mal takých ako ty , viac.
Ma takych bab na pisanie viac a ked stretne niekoho zaujimavejsieho, tak proste neodpise. Ak odpisuje sporadicky, tak sa nudi alebo si ta drzi v zalohe, ze keby nic lepsie nenasiel. Ako je to smutne, ale je to tak. Taky je zivot na zoznamkach. Tam nemas ziadnu "exkluzivitu", ze si budes pisat len s jednym.
Podľa mňa na zoznamkach sliedi aj veľa zadaních, bavi ich písať, flirtovať ale ked pride na reálne stretko tak skutek utek
Alebo bol s rodinou na dovolenke…
Ja ako muš môžem povedať, že ak má muš reálny záujem o ženu, tak by jej odpísal aj krátko predtým ako by ho išli na patológii pitvať. Všetko ostatné sú len výhovorky.
Neviem si predstavit ake povolanie by musel mat, aby si nenasiel cas ti aspon napisat, som extremne zaneprazdneny budem teraz pisat menej ♀️
Veľa ľudí na zoznamkách hľadá iba "validation". teda pocit že na to majú, že je o nich záujem. reálne sa stretnúť nechcú. Pohladí si ego a ide ďalej. Robia to obidve pohlavia bez rozdielu.
Toto sa fakt pytas? - ved si ho brzdila, ked mal reci o sexe♀️ tak uz je na tebe, ci chces byt len dievca na sex v jeho zalohe alebo chces vztah...lebo ak chces vztah ten sa na zaciatku vyvija trochu inak a nie hned cez pismenka narazky na sex. Ty si ujasni co chces...ale ani ho nepoznas osobne, a mozno bud aj rada...nemozes vediet aky je v reale...tyzden sa neozval to hovori za vsetko, moj nazor je,ze kto chce si cas tu minutu denne najde aj keby s prepacenim na hajzli
Radsej sa zoznam s niekym tam, kde si ty a normalne zoci voci nez cez tinder a nevies co ma za usami...Boze zeny, nebudte zas az tak naivne
Bola si jednou z možností. Jedine ze by skončil na úrazovke s dvoma zlomeným rukami.
A ešte jedna vec. Vždy si polož otázku, či by si ty dokázala spravit niečo také. Jedno, o co by išlo. Ak odpověď znie nie, tak vedz, že máš do činenia s človekom, ktorý má iné hodnoty a charakter ako máš ty a treba sa vratit z kratšej cesty, lebo takýto vzťah nikdy nebude fungovat.
@motylik2559 ono to boli vždy také skôr vtipky na okorenenie konverzácie, nie priame reči…držali sme to v rámci srandy s tým, že sa stretneme a uvidíme, čo z toho bude ďalej
Ja pravdupovediac nemám záujem o vážny vzťah s ním, skôr som chcela FWB na nejakú dobu, ale to by som mohla mať len s niekým, s kým sú konverzácie príjemne a nechcela som si z chatu robiť erotickú linku, keď sme sa mohli vidieť najskôr o 2 týždne
@anonym Tak v tomto pripade, aký išiel, takú našiel. Bavili ste sa nezávazne a vtipkovali ste, načo si klásť zbytočne otázky, prečo sa takto nezodpovedne zachoval.
@grof_monte_christo bavili sme sa tak všeobecne…hobby, práca, aký bol deň a tak…nebavili sme si či nám ide o vzťah či len niečo nezáväzne….nechavali sme to plynúť s tým, že sa uvidí na stretnutí čo ďalej
Teraz je pre mňa dilema, či stačí takýto (ne)záujem ak chcem len FWB(nikdy som to tak nemala, tak minie ťažko posúdiť)
Pozri, za tych x dni bol urcite niekolko x kakat, takze cas na telefon mal urcite kazdy den. Keby chcel napisat, napise.