icon

Jedna rodina sa snaží získať výhody pre deti

Včera o 20:18

To je na porazenie , ako sa jedna rodina pcha učiteľom a riaditeľke do zadku. Aby mali ich deti výhody asi spravia možné aj nemožné. Mne je z toho zle. A tie deti chodia ako malý bohovia po škole. Ja tak nemá toto rada.

cyneric
Včera o 20:23

Ok, dobre vedieť. Aká bola otázka?

inaemre
Včera o 20:27

Im je urcite fuk ze teba to stve

pribinak
Včera o 20:30

Ehm, malí bohovia

A aké výhody?

anonym_47a4dd
Včera o 20:36

Ďakujem za oznam

autor
Včera o 20:40
@pribinak

Ehm, malí bohovia

A aké výhody?

@pribinak No výhody všeho druhu od známok , uprednostnovania vo všetkom atd.

anonym_91b842
Včera o 20:40

@anonym_autor vtieraj sa aj ty a nemusíš závidieť 😉

autor
Včera o 20:41
@cyneric

Ok, dobre vedieť. Aká bola otázka?

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric
Len som to chcela dostať zo seba a dúfala som, že mi niekto v poradí , ako sa nad to povzniesť .

inaemre
Včera o 20:43
@anonym_autor

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric
Len som to chcela dostať zo seba a dúfala som, že mi niekto v poradí , ako sa nad to povzniesť .

@anonym_autor rovnako ako aj nad vsetko ostatne. Proste si to nevsimat, nechat ludi zit a zit si vlastny zivot...

pribinak
Včera o 20:43
@anonym_autor

@pribinak No výhody všeho druhu od známok , uprednostnovania vo všetkom atd.

@anonym_autor uprednostňovania vo všetkom …..ale veď nápis čo konkrétne tá vytáča

anonym_21f1b0
Včera o 20:47
@anonym_autor

@anonym_47a4dd
@inaemre
@cyneric

@anonym_autor Ako sa nad to povzniest? Nevsimat si to. Ries svoje deti a seba, druhe deti a ich rodicia Ti mozu byt ukradnuti. Nech sa vtieraju, raz to praskne.

lenka.25
Včera o 21:12

Vždy to tak bolo a vždy to tak bude . Bývala triedna mojej dcéry , mala v triede maly gang svojich obľúbencov , teda skôr veľký . S väčšinou rodičov ona sama chodila do školy , poznajú sa 20 rokov a sa jej strkali do riti , ako keby ona bola stred vesmíru . Všetky jej obľúbené decka samozrejme samé jednotky od hora až dole . A? Pozri , mne to nijako neublížilo , dcere som to vysvetlila , nech si niektoré veci nevšíma a vysledok jej práce bolo vidieť na prijimackach na osemročné gymple . Jej “nadbytosti “ nie len že sa nedostali , ale ani neurobili prijímačky . Moja sa dostala s prstom v nose 💪🏻

autor
Včera o 21:20
@lenka.25

Vždy to tak bolo a vždy to tak bude . Bývala triedna mojej dcéry , mala v triede maly gang svojich obľúbencov , teda skôr veľký . S väčšinou rodičov ona sama chodila do školy , poznajú sa 20 rokov a sa jej strkali do riti , ako keby ona bola stred vesmíru . Všetky jej obľúbené decka samozrejme samé jednotky od hora až dole . A? Pozri , mne to nijako neublížilo , dcere som to vysvetlila , nech si niektoré veci nevšíma a vysledok jej práce bolo vidieť na prijimackach na osemročné gymple . Jej “nadbytosti “ nie len že sa nedostali , ale ani neurobili prijímačky . Moja sa dostala s prstom v nose 💪🏻

@lenka.25 Tak to ma teší, začnem sa na to pozerať takto. Veľmi mi to pomohlo , dakujem 🙂

simona20201309
Včera o 23:37
@anonym_91b842

@anonym_autor vtieraj sa aj ty a nemusíš závidieť 😉

@anonym_91b842 🙄

kristina2412
Dnes o 00:01

Zažili sme a bolo mi to jedno. Dokonca spolu trávili každé jarné prázdniny na lyžovačke...ale nepomohlo 😜 škodoradostne som sa tešila, že moja dcéra aj tak mala najlepšie známky z celej triedy... A nakoniec odišla na osemročné gymnázium. Naozaj takéto správanie nepochopím. Teraz pri druhej dcére sa tiež objavujú takéto osy a to sú len prváci 🫣

anonym_53f297
Dnes o 04:56
@anonym_autor

@lenka.25 Tak to ma teší, začnem sa na to pozerať takto. Veľmi mi to pomohlo , dakujem 🙂

@anonym_autor a ty si v akom vztahu k tej rodine a skole?

anonym_1ecb48
Dnes o 07:59

@anonym_autor Všetko je len dočasné.S tzv.protekcnymi deťmi to je často tak, že prídu na strednú a so známkami idú dole.Vzdy je lepšia poctivá dvojka, než jednotka za pekné oči

ivett1
Dnes o 10:00

Nevšímať si to, ak sa to netýka tvojich detí...ak by to malo negatívny vplyv, tak zasiahnuť...to, že sú teraz privilegovaní, im nezaručí, že sa im bude dariť aj na strednej...