Jedna rodina sa snaží získať výhody pre deti
To je na porazenie , ako sa jedna rodina pcha učiteľom a riaditeľke do zadku. Aby mali ich deti výhody asi spravia možné aj nemožné. Mne je z toho zle. A tie deti chodia ako malý bohovia po škole. Ja tak nemá toto rada.
Im je urcite fuk ze teba to stve
Ehm, malí bohovia
A aké výhody?
Ďakujem za oznam
Ehm, malí bohovia
A aké výhody?
@pribinak No výhody všeho druhu od známok , uprednostnovania vo všetkom atd.
@anonym_autor vtieraj sa aj ty a nemusíš závidieť 😉
@anonym_autor Ako sa nad to povzniest? Nevsimat si to. Ries svoje deti a seba, druhe deti a ich rodicia Ti mozu byt ukradnuti. Nech sa vtieraju, raz to praskne.
Vždy to tak bolo a vždy to tak bude . Bývala triedna mojej dcéry , mala v triede maly gang svojich obľúbencov , teda skôr veľký . S väčšinou rodičov ona sama chodila do školy , poznajú sa 20 rokov a sa jej strkali do riti , ako keby ona bola stred vesmíru . Všetky jej obľúbené decka samozrejme samé jednotky od hora až dole . A? Pozri , mne to nijako neublížilo , dcere som to vysvetlila , nech si niektoré veci nevšíma a vysledok jej práce bolo vidieť na prijimackach na osemročné gymple . Jej “nadbytosti “ nie len že sa nedostali , ale ani neurobili prijímačky . Moja sa dostala s prstom v nose 💪🏻
Vždy to tak bolo a vždy to tak bude . Bývala triedna mojej dcéry , mala v triede maly gang svojich obľúbencov , teda skôr veľký . S väčšinou rodičov ona sama chodila do školy , poznajú sa 20 rokov a sa jej strkali do riti , ako keby ona bola stred vesmíru . Všetky jej obľúbené decka samozrejme samé jednotky od hora až dole . A? Pozri , mne to nijako neublížilo , dcere som to vysvetlila , nech si niektoré veci nevšíma a vysledok jej práce bolo vidieť na prijimackach na osemročné gymple . Jej “nadbytosti “ nie len že sa nedostali , ale ani neurobili prijímačky . Moja sa dostala s prstom v nose 💪🏻
@lenka.25 Tak to ma teší, začnem sa na to pozerať takto. Veľmi mi to pomohlo , dakujem 🙂
@anonym_autor vtieraj sa aj ty a nemusíš závidieť 😉
@anonym_91b842 🙄
Zažili sme a bolo mi to jedno. Dokonca spolu trávili každé jarné prázdniny na lyžovačke...ale nepomohlo 😜 škodoradostne som sa tešila, že moja dcéra aj tak mala najlepšie známky z celej triedy... A nakoniec odišla na osemročné gymnázium. Naozaj takéto správanie nepochopím. Teraz pri druhej dcére sa tiež objavujú takéto osy a to sú len prváci 🫣
@lenka.25 Tak to ma teší, začnem sa na to pozerať takto. Veľmi mi to pomohlo , dakujem 🙂
@anonym_autor a ty si v akom vztahu k tej rodine a skole?
@anonym_autor Všetko je len dočasné.S tzv.protekcnymi deťmi to je často tak, že prídu na strednú a so známkami idú dole.Vzdy je lepšia poctivá dvojka, než jednotka za pekné oči
Nevšímať si to, ak sa to netýka tvojich detí...ak by to malo negatívny vplyv, tak zasiahnuť...to, že sú teraz privilegovaní, im nezaručí, že sa im bude dariť aj na strednej...

Ok, dobre vedieť. Aká bola otázka?