icon

Mám pocit, že prenajímateľ chodí do bytu počas našej neprítomnosti

andy12188
Dnes o 20:49

O čo ide, máme na videozázname ako nám majiteľ vošiel do prenajatého bytu - a jednoducho tam niečo robil. Na videozázname je vidieť ako presúva nejaké veci a urobil škrabanec na stene. Je to priamo na videozázname :D

Domôžeme sa v našej krásnej krajine spravodlivosti - alebo títo prenajímatelia žijú stále v ilúzii - že keď prenajali byt stále majú právo na užívanie a absolútneho vstupu?

anonym_3eec90
•
Dnes o 20:57

Ja by som sa v prvom rade poradila s pravnikom, akym sposobom a kedy by bolo najvhodnejsie ten zaznam pouzit tak, aby sa to neotocilo proti Tebe.

anonym_71b6de
•
Dnes o 21:00

Práve dnes som videla v novinách, ako sa takto jeden dostal pred súd. Určite by som to tak nenechala. Za mňa je to neakceptovateľné a porušenie zákona.

domkakvet
•
Dnes o 21:05

@andy12188 ak mate v zmluve, ze tam nemoze prist, tak to treba riesit za tie peniaze co pytaju, ale urcite sa treba poradit, lebo kamerovy system sa tiez nemoze pouzit hocijako.

anonym_6f519e
•
Dnes o 21:07

Mne to tiez robila prenajimatelka bez akehokolvek oznamenia. A rozhodla som sa odist. Pokial vas najom nie je posledny v dojazdovej vzdialenosti do prace/skoly tak tiez by som to riesila najdenim noveho a budes mat skor pokoj ako cakat na spravodlivost prostrednictvom sudu a este k tomu platit navyse pravnika.

anonym_d01aae
•
Dnes o 21:16

Mám kľúče od bytov a ani vo sne ma nenapadlo. Normálne ako je to uvedené v zmluve, za prítomnosti oboch strán, ale nikdy sa to nepreháňali s tými kontrolami