MS 2027 Nemecko
Hokejove majstrovstva sveta sa hraju o rok v Nemecku isla by niekto so mnou na nejaky zapas vsetko samozrejme platim ja prilet odlet ubytovanie strava som zlaty mily nepijem nefajcim
Vitaj späť, Milan
@anonym_bba7f3 ahoj dakujem nebol som tu dva dni lebo som zabudol heslo tak som si musel urobit novy nick a si z kosic tiez
@anonym_bba7f3 ahoj dakujem nebol som tu dva dni lebo som zabudol heslo tak som si musel urobit novy nick a si z kosic tiez
@futbalista27 nezabudol si heslo, nevedel si sa prihlásiť, lebo tvoj účet bol zablokovaný, keďže si porušoval pravidlá a spamoval diskusie
@futbalista27 nezabudol si heslo, nevedel si sa prihlásiť, lebo tvoj účet bol zablokovaný, keďže si porušoval pravidlá a spamoval diskusie
@anonym_bba7f3 ako vies ze ucet som mal zablokovany kto ma zablokoval ved nic zle tu nerobim len si pisem s hocikym a niekomu to vadi
@anonym_bba7f3 ako vies ze ucet som mal zablokovany kto ma zablokoval ved nic zle tu nerobim len si pisem s hocikym a niekomu to vadi
@futbalista27 Lebo boli zmazané všetky tvoje príspevky a keď si vyhľadáš svoje staré meno, zistíš, že tvoj profil bol odstránený lebo porušoval pravidlá. Nemôžeš sa pichnúť do každej diskusie a písať tam svoje veci, to isté dookola a úplne mimo témy a otázky, na ktorú sa pýta pôvodný autor diskusie. Je to otravné. Keď je téma napríklad o tom ako sa robí džem, nikto tam nechce čítať o MS vo futbale, ani tvojich doštičkách.
ako vieš že si milý a zlatý?
@futbalista27 Lebo boli zmazané všetky tvoje príspevky a keď si vyhľadáš svoje staré meno, zistíš, že tvoj profil bol odstránený lebo porušoval pravidlá. Nemôžeš sa pichnúť do každej diskusie a písať tam svoje veci, to isté dookola a úplne mimo témy a otázky, na ktorú sa pýta pôvodný autor diskusie. Je to otravné. Keď je téma napríklad o tom ako sa robí džem, nikto tam nechce čítať o MS vo futbale, ani tvojich doštičkách.
@anonym_bba7f3 aha oki no dobre tak uz nebudem prispievat do kazdej diskusie ale tebe sa dobre so mnou pise vsak ale ja by som tu ani nebol keby mi isiel pokec asi mam starsi mobil nedaju sa mi tam pisat ziadne spravy lebo uplne inak sa mi tp tam zobrazuje uz akp predtym a to mam ten isty mobil a skusal som rozne chaty s ludmi a neviem najst taku tak preto som to skusil tu
@anonym_0bbf81 viem lebo pomozem kazdemu so vsetkym ked viem poradit
@anonym_0bbf81 lebo mamička mu to doma hovorí pred spaním
@anonym_0bbf81 lebo mamička mu to doma hovorí pred spaním
@bomba36 nie nehovori tak mi prosim ta mozes dat nejaku zoznamku so slobodnymi dievcatami
@bomba36 nie nehovori tak mi prosim ta mozes dat nejaku zoznamku so slobodnymi dievcatami
@futbalista27 v tvojom veku, v 38 ich už veľa nebude a hlavne nie panien
@futbalista27 v tvojom veku, v 38 ich už veľa nebude a hlavne nie panien
@anonym_0bbf81 no mas pravdu asi tak nemusi byt panna staci ked este nema dieta
videla som nadpis témy v zozname a ......áno,zase je tu.....O M G
Nájdi si nejakú brigádu cez prázdniny,prosím ťa.
videla som nadpis témy v zozname a ......áno,zase je tu.....O M G
Nájdi si nejakú brigádu cez prázdniny,prosím ťa.
@anonym_3afdf9 ahoj ale ja nemam prazdniny ja cerpam mesacnu dovolenku takto to mame kazdy rok v lette uz v auguste nastupujem tak uz tu nebudem tak casto
@anonym_3afdf9 ahoj ale ja nemam prazdniny ja cerpam mesacnu dovolenku takto to mame kazdy rok v lette uz v auguste nastupujem tak uz tu nebudem tak casto
@futbalista27 chvalabohu
@futbalista27 preco nejdes s nejakym kamaratom?
@anonym_3afdf9 teraz tu este mozem byt tak dlhsie ale ked uz zacnem chodit do prace od augusta tak uz tu tak casto vecer nebudem lebo musim skoro rano vzdy vstavat a potom zacne hokejova sezona v septembri tak budem pozerat v telke kazdu nedelu hokej
@futbalista27 preco nejdes s nejakym kamaratom?
@anonym_a9e953 idem ved chodim ale ja si dam len vzdy max jedno pivo a potom uz len kofolu mne alkohol nikdy nechutil a nikdy ho nebudem pit
@anonym_a9e953 idem ved chodim ale ja si dam len vzdy max jedno pivo a potom uz len kofolu mne alkohol nikdy nechutil a nikdy ho nebudem pit
@futbalista27 v nemecku maju kofolu,?
@futbalista27 v nemecku maju kofolu,?
@anonym_a9e953 no tam len vacsinou pivo hlavne ked sa tam kona ten oktoberfest tak by som ta tam niekedy aj zobral ak chces
@anonym_a9e953 no tam len vacsinou pivo hlavne ked sa tam kona ten oktoberfest tak by som ta tam niekedy aj zobral ak chces
@futbalista27 pytam sa ci tam maju kofolu lebo pises ze ty si davas kofolu, a dakujem ja som bola na oktoberfeste, pytam sa preco chces ist na hokej tu s nejako zenou a nie s kamosom, odkial mame vediet ze nie si nejaky uchylak a nechces ma zabit?
@futbalista27 tu mas odpoved
@futbalista27 tu mas odpoved
@heidi4 ahoj dakujem ani neviem ktore z tychto pravidiel som porusil ze ma museli zablokovat
@futbalista27 ved prave to, ze si pises s hocikym, aj ked nie uplne doslova, skor randomne napises hocikomu resp hociktorej a je to dost otravne, vlezle, kamo, krot sa, lebo zas ta vykopnu odtialto (to len aby si sa potom zas necudoval). Nie si na pokeci.
Ach... Asi si dam zas par mesiacov pokoj od MK 🤣
@heidi4 ahoj dakujem ani neviem ktore z tychto pravidiel som porusil ze ma museli zablokovat
@futbalista27 https://www.modrykonik.sk/ine/kodex-spravania-sa-na-stranke/ tu sa mozes s nimi opat oboznamit, mozno ti nieco zname cinkne do nosa
@futbalista27 ved prave to, ze si pises s hocikym, aj ked nie uplne doslova, skor randomne napises hocikomu resp hociktorej a je to dost otravne, vlezle, kamo, krot sa, lebo zas ta vykopnu odtialto (to len aby si sa potom zas necudoval). Nie si na pokeci.
Ach... Asi si dam zas par mesiacov pokoj od MK 🤣
@heidi4 nie prosim nedavaj si prestavku lebo som pridal aj diskusiu uz ze ktore sidlisko v ke je najkrajsie
@futbalista27 tu sa mozes s nimi opat oboznamit, mozno ti nieco zname cinkne do nosa
@heidi4 dobre dakujem super
@anonym_0bbf81 mamicka mu to stale opakuje

Vitaj späť, Milan