icon

🌙 Novinka na Modrom koníku: Svetlý alebo tmavý režim? Vyber si sama.

modrykonik
Dnes o 10:39

Možno ste si všimli, že sa niektorým z vás začal Modrý koník zobrazovať v tmavom režime. Nie je to chyba. 😊

Priniesli sme totiž novinku, o ktorú ste nás dlhodobo žiadali - podporu tmavého režimu.

Vieme však, že každej z vás vyhovuje niečo iné. Niektoré nedajú na tmavý režim dopustiť, najmä večer, iné majú radšej klasický svetlý vzhľad. Preto si teraz môžete vybrať presne to, čo vám vyhovuje.

Na výber máte tri možnosti:

* ☀️ Svetlý režim
* 🌙 Tmavý režim
* 📱 Podľa systému - Modrý koník sa automaticky prispôsobí nastaveniu vášho telefónu alebo počítača.

## Ako zmeniť vzhľad stránky?

Stačí otvoriť nastavenie vzhľadu.

📷 Na obrázkoch nižšie uvidíte, kde túto možnosť nájdete na počítači aj na mobile.

Ak ste prihlásené, váš výber sa uloží k účtu, takže zvolený vzhľad zostane zachovaný aj pri ďalšom prihlásení.

Podrobnejšie informácie nájdete aj tu:

https://www.modrykonik.sk/faq/tmavy-rezim-dark-mode-na-modrom-koniku/

💙 Veríme, že vám nová možnosť spríjemní používanie Modrého koníka. Ak vám tmavý režim nevyhovuje, môžete sa jedným kliknutím prepnúť späť na svetlý režim.

Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám krásny deň.

Modrý koník team

sisa_s
Dnes o 11:57

Mam tmavy rezim uz dlhsie a pred par dnami sa mi zmenilo to, ze v upozorneniach uz "nesvietia" neprecitane spravy, ale tie precitane, je to uplne nelogicke, da sa s tym prosim nieco spravit?

majka034
Dnes o 12:04

@modrykonik tmavý režim je super, ale prosím, mohli by ste nejak farebne odlíšiť odpovede autora diskusie? Teraz je to dosť neprehľadné

anonym_a37079
Dnes o 12:14

Super, hneď je to lepšie, keď iba mk je svetlý
Neprehľadné v tmavom🫣
Ďakujeme

martinka17
Dnes o 12:58

Ďakujem za pomoc ako sa vrátiť na klasický režim. tmavý režim uprednostňujem vždy a vsade ale zvoliť ostrú modrú do tmavého režimu napadne iba vás.

anonym_130e71
Dnes o 14:00
@martinka17

Ďakujem za pomoc ako sa vrátiť na klasický režim. tmavý režim uprednostňujem vždy a vsade ale zvoliť ostrú modrú do tmavého režimu napadne iba vás.

@martinka17 Tak modrý koník asi nedá kakavkovo - zelenkavú farbu do tmavého režimu, keď je modrý, však? 🙂 Mne tmavý režim koníka maximálne vyhovuje a som rada za túto možnosť. Tento kontrast mi sedí, ale chápem, že každý máme inak oko nastavené...

euka210
Dnes o 14:01

@modrykonik aleluja🙏 Uprednostnujem tmavy, ale tu mi to vooobec nepasuje, bolo to menej prehladne.

martinka17
Dnes o 14:03
@anonym_130e71

@martinka17 Tak modrý koník asi nedá kakavkovo - zelenkavú farbu do tmavého režimu, keď je modrý, však? 🙂 Mne tmavý režim koníka maximálne vyhovuje a som rada za túto možnosť. Tento kontrast mi sedí, ale chápem, že každý máme inak oko nastavené...

@anonym_130e71 tak sú aj iné odtiene modrej ako táto ostrá. Celkovo je ten tmavý režim na kolene zbuchaný, už roky mám všade primarne tmavý režim, tak zle nastavené farby som ale ešte nikdy nikde nemala.

anonym_130e71
Dnes o 14:04
@euka210

@modrykonik aleluja🙏 Uprednostnujem tmavy, ale tu mi to vooobec nepasuje, bolo to menej prehladne.

@euka210 Tak, keď sa veľa rokov dívaš na to isté a zrazu sa to zmení, tak to zväčša nepasuje. keby bol odjakživa koník v tmavom móde, tak by všetci kričali, že tá biela im vypaľuje oči. Je to možno aj o zvyku 😉

anonym_130e71
Dnes o 14:06
@martinka17

@anonym_130e71 tak sú aj iné odtiene modrej ako táto ostrá. Celkovo je ten tmavý režim na kolene zbuchaný, už roky mám všade primarne tmavý režim, tak zle nastavené farby som ale ešte nikdy nikde nemala.

@martinka17 Odtiene sú predsa dané presnou farebnou škálou značky, loga a podobne. To sa nemení. Ale súhlasím, úplne chápem, že ti to nemusí vyhovovať, chvalabohu, dali nám možnosť voľby. 🙂

martinka17
Dnes o 14:17
@anonym_130e71

@martinka17 Odtiene sú predsa dané presnou farebnou škálou značky, loga a podobne. To sa nemení. Ale súhlasím, úplne chápem, že ti to nemusí vyhovovať, chvalabohu, dali nám možnosť voľby. 🙂

@anonym_130e71 škoda že si anonym, úprimne obhajujes to ako admin stránky ale to by som čakala, že sa bude prezentovať osôb pod reálnym nickom.

euka210
Dnes o 15:51
@anonym_130e71

@euka210 Tak, keď sa veľa rokov dívaš na to isté a zrazu sa to zmení, tak to zväčša nepasuje. keby bol odjakživa koník v tmavom móde, tak by všetci kričali, že tá biela im vypaľuje oči. Je to možno aj o zvyku 😉

@anonym_130e71 neviem, google aj mail som si dala tmavy a tam je to ok.
Mozno je to o zvyku.