Ozempic/mounjarno
Za túto tému má určite odsudite že mám cvičiť a menej jesť ja to samozrejme všetko ovládam ale táto téma je o inom tak ak nemáte čo k tomu tak prosím nereagujte ďakujem 😊
Mňa by zaujímalo ti, čo ste si to pichali bez toho aby vám to priamo odporučil lekár kde ste si to zohnali? Ja sa trochu bojím od cudzích ľudí na internete a potom do seba niečo pichať. Nebolo vám moc zle? Keď mám divertikulozu ale teda žiadno sa to neriešilo bol to len náhodný nález na mr môže mi to ublizit? Ešte mám aj reflux a intoleranciu laktózy gynekologické problémy s tým asi súvisieť nebudú. Akože mne je jasné že každé telo reaguje inak ale tak priamo zabiť má samotný ozempic asi nemôže či? Ja už sa roky trápim a len priberam. Ja viem že si za to môžem sama kvôli emocnemu prejedaniu ktoré sa strieda s obdobím nejedenia 🙄 ale to je na dlhšiu debatu prosím len odpovede k veci.
V prvom rade lekár ti musí urobiť komplet odbery a zistiť v akom stave máš niektoré hodnoty vrátane pankreasu. Poznám prípady, kde ľudia prepadli do vážnych psych, problémov a druhých, ktorý si zničili pankreas kvôli tomu. Je potrebné povedať, že po vysadení liečby sa váha vráti spať, na to ma diabetologička upozorňovala. Pokiaľ radikálne nezmením stravu, cvičenie a celkový mindset, tak je to pre mňa zbytočné, lebo brať to celý život nemôžem a váha sa vráti.
@anonym_cf77de ďakujem. No ja zas poznám takých čo po vysadení nepribrali nič. Mňa aj zaujímalo ako sa vlastne človek k tomu dostane ak mu to priamo jeho lekár nepredpise. A keby to beriem len ja neviem mesiac tak aj tak mi to môže zničiť pankreas?
Toto nech Ta ani nenapadne, kupovat si lieky od cudzich ludi cez internet. Nikdy nevies, ako to bolo skladovane a co to obsahuje, ci sa jedna skutocne o to, co si kupujes alebo je to nieco uplne ine, fake lieky nie su sranda.
Ozempic je mimochodom liek pre cukrovkarov.
Pri tychto roznych injekciach na chudnutie je velmi dolezite urobit si u lekara kompletne vysetrenie alebo na tych tzv. longevity klinikach, kde to je tiez pod lekarskym rozborom. Liek sa plati v plnej vyske, ci Ti to predpisuje "statny" lekar alebo lekar sukromny.
Na to, aby si mala dostatocne vysledky, tak to musis brat dlhsie ako mesiac.
To si ako predstavujes, ze si sama nieco naordinujes a budes si to kupovat niekde pokutne na internete?
@anonym_cf77de ďakujem. No ja zas poznám takých čo po vysadení nepribrali nič. Mňa aj zaujímalo ako sa vlastne človek k tomu dostane ak mu to priamo jeho lekár nepredpise. A keby to beriem len ja neviem mesiac tak aj tak mi to môže zničiť pankreas?
@nika_nika4495 tento liek v prvom rade spomaľuje trávenie, čo je prvá vec, ktorá sa v tele zmení a spomalí metabolizmus. Ďalej vplýva na pankreas a tým pádom potencuje tvorbu inzulínu, avšak dochádza často ku zápalu pankreasu. Okrem toho, že pôsobí na dopamínové receptory, tak vyvoláva následne depresie a úzkosti. Na to všetko ma lekárka upozornila. A v žiadnom prípade, v žiadnom si nekupuj nič na nete. Iba lekárom predpísaný prípravok. Ak sa nechceš zabiť.
Ale ono to nefunguje tak, že ty budeš jesť ako doteraz a budeš chudnúť, vieš o tom? Môze ti pomôcť znížiť chuť do jedla ale potom keď to vysadiš, tak si myslíš že sa z emočneho prejedania "vyliečis"?
skús si nájsť lekára obezitológa, ten ti to môže predpísať, ale treba predtým urobiť vyšetrenia
Ja normálne nemozem uveriť tomuto chorému trendu pichania si injekcií ktoré su primárne určené na liečbu niečoho ineho. Zrazu vsetky "celebrity" zázračné chudnu pritom roky rokuce mali problem s váhou a zázračné teraz každá schudla za par mesiacov to co sa im nedarilo roky. A uz vobec nepochopím baby, ktore majú tak kilo navyse a páchajú si to vid akoze influencerka Lena Tejbusova. Som zvedava ci budu take stastne aj za par rokov ked sa im objavia neziaduce účinky a zničené zdravie. Nechapem ze im to za to stojí, ale chapem ze clovek rad hľadá skratky miesto toho aby upustil zo svojho komfortu
Ja normálne nemozem uveriť tomuto chorému trendu pichania si injekcií ktoré su primárne určené na liečbu niečoho ineho. Zrazu vsetky "celebrity" zázračné chudnu pritom roky rokuce mali problem s váhou a zázračné teraz každá schudla za par mesiacov to co sa im nedarilo roky. A uz vobec nepochopím baby, ktore majú tak kilo navyse a páchajú si to vid akoze influencerka Lena Tejbusova. Som zvedava ci budu take stastne aj za par rokov ked sa im objavia neziaduce účinky a zničené zdravie. Nechapem ze im to za to stojí, ale chapem ze clovek rad hľadá skratky miesto toho aby upustil zo svojho komfortu
@anonym_0937ae mas pravdu a najhorsie, je, ze si to pichaju alebo davaju pichat baby, co maju 50 kg aj s topankami, cize o ziadnej nadvahe sa tam neda povedat. Ale ano, necitia hlad a potom vsetky vyzeraju rovnaku, maju po uzivani Ozempicu tu tzv. ozempicovsku tvar. Jedna ako druha a mozu tvrdit, ze oni nahle schudli, zazracne za par mesiacov.
Nieco take bez lekara urcite nie a pokutne kupene uz vobec nie. Lieky su s oblubou falsovane a v tom , co kupis, nemusi byt ziadna ucinna latka, ale ako bonus skodlive chemikalie alebo to bude kontaminovane zltackou a podobne.
Nieco take bez lekara urcite nie a pokutne kupene uz vobec nie. Lieky su s oblubou falsovane a v tom , co kupis, nemusi byt ziadna ucinna latka, ale ako bonus skodlive chemikalie alebo to bude kontaminovane zltackou a podobne.
@patrike presne, to nie su len take ze placebo nejake vitaminiky, velakrat su tie lieky falosne plne skodlivych latok, mozu sposobit nielen tazke poskodenie zdravia ale aj smrt. Lenze toto si ludia neuvedomuju.
@nika_nika4495 tlieskam Ti, že vôbec pri tých dg.uvazujes o Mounjaro resp.Ozempic. Ale keď neskusis, nevieš. Tebe je asi zbytočné písať. Predpokladám, že si u, rozhodnutá.

V prvom rade lekár ti musí urobiť komplet odbery a zistiť v akom stave máš niektoré hodnoty vrátane pankreasu. Poznám prípady, kde ľudia prepadli do vážnych psych, problémov a druhých, ktorý si zničili pankreas kvôli tomu. Je potrebné povedať, že po vysadení liečby sa váha vráti spať, na to ma diabetologička upozorňovala. Pokiaľ radikálne nezmením stravu, cvičenie a celkový mindset, tak je to pre mňa zbytočné, lebo brať to celý život nemôžem a váha sa vráti.