icon

Plackova kauza Biana: Aké sú skryté súvislosti?

mimka1402
Dnes o 11:44

Je 21. storočie a my tu fungujeme ako v mafianskom štáte. Asi bez slova ako, ale určite. Včera Oski pridal video kde Biana Rumanova potvrdila to, že Zuzana Plackova volala Jovimu a, že nič ohľadom zaplatenia od protistrany-Korcoka nepadlo. Takže argument Zuzany nebol pravdivý,keď sa pred pár týždňami obhajovala že ponúkla zaplatiť Jovineckovi aby podporil Pelleho.
Neprešlo ani 24h od vidania videa a tá časť zrazu neexistuje. Miznú články z odzadu, z Madam Eva a rôznych blogov, kde sa táto časť, že Biana potvrdila kto komu volal, spomínala. My kde žijeme, že sa toto nám deje pred očami a väčšina ľudí rieši či Rumanovu bije frajer alebo nie- Zuzana toto dala ako argument po zverejnení videa. To bolo neskutočne úbohé.
Ale to, že Zuzana a spol robili v moratóriu kampaň na prezidenta nikoho nehnevá. To, že v kauze ich drogových veci zrazu sami "sa obesili" obaja jediní svedkovia, ktorí chceli svedčiť proti Plačkovej, to tiež je ticho.
Že Oskar Barami vydá takéto video a zrazu sa zlakne a nič neexistuje a mazu sa komentáre. My kde žijeme?

anonym_8b1bf7
Dnes o 11:48

@mimka1402 Úbohé a choré je najmä to, že niekto týchto ľudí sleduje, počúva a riadi sa tým, čo povedia. A ešte kvôli tomu zakladá tému. Pevne verím, že v slovenskej populácii je ešte stále dostatok inteligentných ľudí, ktorým sú všetci vymenovaní ukradnutí.

lenka7477
Dnes o 11:48

😀 u nás je dnes tak krásne 😀

zuzacka16
Dnes o 11:50

že čo? vidím, že sú tú podobné 2 témy založené, ako vôbec neviem o čom sa točí, ale ok, nemusím všetko vedieť a asi aj dobre..

anonym_fc1ea7
Dnes o 11:50

Kdo sú tí ľudia a načo ich sledujes?Čo ti to prináša do života?

anonym_76e286
Dnes o 11:52

Nepoznam a neriesim tych ludi a preto je asi moj zivot krajsi. 🙂

anonym_a67f82
Dnes o 11:53

vitazi ten kto ma peniaze, Biana sa bude bat nastúpiť do auta

petronelag
Dnes o 11:59

@mimka1402 Bianka nemusí hovoriť pravdu, povie čo chce aj v prospech svojho priateľa, podľa mňa to nie sú dôveryhodné osoby.

mimka1402
autor
Dnes o 12:01
@anonym_fc1ea7

Kdo sú tí ľudia a načo ich sledujes?Čo ti to prináša do života?

@anonym_fc1ea7 Vieš čo nesledujem ich. Ani jeden z tých ľudí pre mňa nie je zaujímavý. Ale ak sa jedna o to, že niekto manipuloval voľby, že súčasný prezident a ľudia okolo neho robili kampaň špinavo. Tak ma to zaujima, myslím si, že každý zdravo zmyslajuci človek by mal mať prehľad o politickom dianí. Keďže to, čo sa deje na pozadí povedal niekto kto je "influencer" tak ma to zaujima rovnako a nemusím byť fanúšik jeho tvorby.

mimka1402
autor
Dnes o 12:02
@petronelag

@mimka1402 Bianka nemusí hovoriť pravdu, povie čo chce aj v prospech svojho priateľa, podľa mňa to nie sú dôveryhodné osoby.

@petronelag Dávno nie sú vo vzťahu, je to bývalý priateľ a je zrejmé ze vzťahy nemajú najlepšie. Či tebe príde ok ak niekto klame tisícky ľudí ako Plackova a spol?

mimka1402
autor
Dnes o 12:04
@anonym_8b1bf7

@mimka1402 Úbohé a choré je najmä to, že niekto týchto ľudí sleduje, počúva a riadi sa tým, čo povedia. A ešte kvôli tomu zakladá tému. Pevne verím, že v slovenskej populácii je ešte stále dostatok inteligentných ľudí, ktorým sú všetci vymenovaní ukradnutí.

@anonym_8b1bf7 Mne sa tak páči ako takéto názory vždy napíšu anonymní členovia. K téme, ak ťa nezaujíma politické dianie a to, čo sa ti deje pred očami v štáte. Tak ma to desí a určite nie si absolútne inteligentná, len niekto kto podporuje to, v akom štáte si žijeme. Tichá mlčiaca skupina nás vždy doviedla do problemov.

mimka1402
autor
Dnes o 12:05

Vám nevadí, že Plačkovej muž má od štátu stovky tisíc v "protidrogovej" kampaní nášho štátu? Vám nič nesmrdi? To všetkým príde úplne ok, na toto sa prizerať?

anonym_698fde
Dnes o 12:17
@anonym_8b1bf7

@mimka1402 prosim ta, ciste divadielko, vsetko je to akoze, dopredu pripraveny scenar aby ich este viac magorov sledovalo a lajkovalo, toto oni potrebuju, presne ako Fico a Simecka, pred obrazovkami velky rivali a za oponou poprepajany kšeftami a mocou, su to jasne chory ludia, Plackova mala davno sediet v base za drogy, vysekal ju z toho jeden vysoky politik, ved to pozname, Hulik a 5g bieleho..., aj Bulharsky cigan si rad da popod nos a potom nemocnica v Presove vypada ako vypada, sami fetak v cele statu.

lea202
Dnes o 12:19

@mimka1402 Mozno by mi aj vadilo, keby som tusila, kto je Plackovej muz...

anonym_66df0d
Dnes o 12:19

Absolutne neviem nic o tej kauze a absolutne slovenska influencerska scena ma nezaujima 😂 neviem kde TY zijes ale JA zijem v spolocnosti ludi, ktora take blbosti neriesi.

anonym_fc1ea7
Dnes o 12:21
@mimka1402

@anonym_fc1ea7 Vieš čo nesledujem ich. Ani jeden z tých ľudí pre mňa nie je zaujímavý. Ale ak sa jedna o to, že niekto manipuloval voľby, že súčasný prezident a ľudia okolo neho robili kampaň špinavo. Tak ma to zaujima, myslím si, že každý zdravo zmyslajuci človek by mal mať prehľad o politickom dianí. Keďže to, čo sa deje na pozadí povedal niekto kto je "influencer" tak ma to zaujima rovnako a nemusím byť fanúšik jeho tvorby.

@mimka1402 minule zmanipulovali voľby Viktor, Orbán, pred tým Eset, dnes niekto iný.
Len bežný človek nebude mať chlieb lacnejší

anonym_b12a42
Dnes o 12:21

@mimka1402 ja som nepostrehla nič o tom moratóriu ani o plačkovej. Asi preto že nič také nesledujem..

mimka1402
autor
Dnes o 12:26

V tejto diskusií som už pochopila, prečo máme vládu takú akú máme, aj na čele s prezidentom. No nič, ľudia ktorí nechápu, že politika je dôležitá súčasť každého z nás, budú presne tí, ktorí keď im zvýšia dane si síce ponadávajú, ale pekne zaplatia.
Stačí mať všeobecny prehľad q ten mnohým chýba.

anonym_99edc6
Dnes o 12:28
@anonym_66df0d

Absolutne neviem nic o tej kauze a absolutne slovenska influencerska scena ma nezaujima 😂 neviem kde TY zijes ale JA zijem v spolocnosti ludi, ktora take blbosti neriesi.

@anonym_8b1bf7
@anonym_fc1ea7
@anonym_66df0d
Vy ste vobec nepochopili pointu autorky... ach jaj

bogierka
Dnes o 12:30

ze toto este niekoho prekvapuje, mna vobec...

lucyliu
Dnes o 12:42
@mimka1402

V tejto diskusií som už pochopila, prečo máme vládu takú akú máme, aj na čele s prezidentom. No nič, ľudia ktorí nechápu, že politika je dôležitá súčasť každého z nás, budú presne tí, ktorí keď im zvýšia dane si síce ponadávajú, ale pekne zaplatia.
Stačí mať všeobecny prehľad q ten mnohým chýba.

@mimka1402 prosim ta, dnes je tak krasne, co sa zbytocne zatazujes tym, ze sa nas buzident dostal do palaca podvodom,... nevedomi ludia su stastni, ani v ich okoli sa nikto nicim nezatazuje, aspon ich netrapi, ze ich deti v ramci vyletu pojdu moznu na preventivnu akciu min vnutra proti drogam za 750 tis, kde im Plackovej muz nedavno obvineny z dealovania zaspieva, ako rad pije alkohol, ale tiez nevadi, ved ony nevedia, kto je Plackovej muz. jasne, ze Bianka a Jovinecko klamu, ale to je vlastne jedno, lebo vsetci to na nas hraju a kazdy kradne a je preto vlastne jedno, kto je vo vlade a netreba sa tym zatazovat, len ohnut chrbat a zavriet usta a nechat panov, nech sa maju dobre, lebo hlavne je aj tak, ze vonku je krasne... zabudla som nieco? jasne, odoslat prispevok anonymne.

anonym_e3d881
Dnes o 12:48

@mimka1402 rozumiem čo chce týmto povedať autorka, čo je toto za svet ale ja naozaj nedávam vo svojom živote priestor týmto ľuďom a vôbec nekúpim nič čo tito ľudia prezentujú a ponúkajú, poviem prečo - boli sme na wellnese a tam jedna takáto bola a robila robila reklamu, videá v každom kúte a podobne, neriešila som ale keďže tam boli animátori pre naše deti a oni sa venovali LEN jej dcérke ( počas obeda chodili v maskách po jedálni ) a ostatné skoro ignorovali( iba pri ich stole stále a keď prišlo iné dieťa nereagovali) zostali sme rozčarovaní viacerí rodičia...my sme si všetko platili, ona zadarmo využívala všetko, nikdy viac nejdem nikam čo títo propagujú lebo im to vlastne ja platím a nedostávam naspäť začo som platila....keď ich prestanú ľudia sledovať a nedajú im priestor vo svojich životoch, prestanú nám tlačiť ich zapredané názory....

pudinka
Dnes o 12:49

Vies, to je taka klasika, ze otocit pozornost na niekoho ineho. Je to hnus. A to, ze je Plackova s tym jej taxikarom tam, kde je, to je krasny odraz mentality nasho naroda. Ludom je uplne jedno, ze dealovali drogy. Ten jej taxikar si este otvori zmrzlinaren a ludia su taki sprosti, ze tam zoberu svoje deti. K dilerovi. K hulvatovi, ktori sa nechutne vyjadruje na internete a uraza ludi. Tento narod je strateny, mam pocit. Tu sa voli podla sympatii, nie kvoli skutkom a reputacii

anonym_73f7b8
Dnes o 12:52

@mimka1402 no vidíš to...nabudúce si pre istotu urob screenshot aby si mala dôkaz, že niečo také tu bolo. 🤔

anonym_b12a42
Dnes o 13:21
@pudinka

Vies, to je taka klasika, ze otocit pozornost na niekoho ineho. Je to hnus. A to, ze je Plackova s tym jej taxikarom tam, kde je, to je krasny odraz mentality nasho naroda. Ludom je uplne jedno, ze dealovali drogy. Ten jej taxikar si este otvori zmrzlinaren a ludia su taki sprosti, ze tam zoberu svoje deti. K dilerovi. K hulvatovi, ktori sa nechutne vyjadruje na internete a uraza ludi. Tento narod je strateny, mam pocit. Tu sa voli podla sympatii, nie kvoli skutkom a reputacii

@pudinka zas nie každý sme tak blbí ze ich podporujeme.. ja nesledujem ani 1 z nich, nepodporujem jeho koncerty, jej kolagén atď. Vlastne nepodporujem žiadnych infludebilov a určite by som nešla s dieťaťom "na zmrzlinu" lebo to má plačkovej trtko. Ale to že nesledujem dianie vo svete čo sa deje alebo tu na SVK robim pre seba a svoj pokoj lebo načo? To či bude vo vláde Fico, Matovič alebo niekto iny( nepoznám politikov) je uplne jedno pretože každý keď sa dostane bude len brať a nie dávať. A úprimne si povedzme keby tam bol aj ktokoľvek neznámy ktorý má len tie "najlepšie" úmysli tiež by hrabal len pre seba a nie pre občanov na SVK..

anonym_66df0d
Dnes o 13:35
@anonym_99edc6

@anonym_8b1bf7
@anonym_fc1ea7
@anonym_66df0d
Vy ste vobec nepochopili pointu autorky... ach jaj

@anonym_99edc6 aka pointa je medzi zabomysimi vojnami influencerov typu "jedna babka povedala..." ved taketo somariny sme riesili na prelone ZS a SS ked s nami bila najvacsia puberta, nie ako dospely ludia 🤣

volajmajanko
Dnes o 13:54

Politika ma chápadla vsade, este aj na koniku hh

anonym_d5b46c
Dnes o 14:11

Nesledujem psychicky chorú ženu ktorá sa obnažuje na verejnosti.