Najlepší prací gél pre rodiny s deťmi
Ahojte, s akým gélom ste spokojné? Kedysi som používala savo a bol dobrý, potom mi svokra dala woolite. No po čase sa mi pokazilo dávkovanie práčky tak gél dávam do bubna ale nie som akosi spokojná s vypratim. Prádlo vôbec nevonia a veľakrát fľaky ostávajú. Mate tip na nejaký fajný gél? A používam aj sušičku. Inak ideme mať novorodenca a tak ako aj pri dcére, aj teraz chcem prať všetko spolu. Preto zvažujem zase to savo ale možno poradíte niečo aj vy. Ďakujem
v živote by ma nenapadlo, že budem zúfala pri praní. synove hranie sa na tráve a vymýšľanie môjmu praniu dalo úplne iný rozmer. pri dcére som také nič nepoznala. ona bola v tom veku ako princeznička. zato teraz to mám znásobené, asi aby som dobehla zameškané.
Ja som zacala teraz kupovat s marsilskym mydlom napr formil z lidla a tak krasne vonia pradlo aj bez avivazi. Tu nepouzivam.alebo nejaky iny s mydlom.a vyperie mi vsetko aj biele spinave ponozky.a to som doteraz pouzivala prasky z rakuska. Tam si teraz uz len sypky persil /ariel kupujem.ale mozno to zalezi aj od pracky ja som nemala nikdy problem s vypratim.aj kolena zelene od travy, blata

@anonym_autor ja keď som čakala bábätko a teda kým mali nezačal papať prikrmi, som používala práci gél Persil sensitive, krásne vonia.. Ale akonáhle som musela riešiť fľaky na oblečení po jedle, prešla som naspäť na práci prášok Ariel.. Nikdy mi gél neopral veci do čista 😏