Ahojte, myslíte že su ohrozené naše dovolenky?? Ďakujem za názory...Spätne som pozerala iné príspevky, dosť problémová letecká spoločnosť to je..Rok čo rok problém..
@simona1998 dakujem za prispevok..Tiez sa snazim byt pozitívna
Dcera robi v smartwings a veru netusi nic o strajku. Minuly rok luetali ako divi. Jediny kto strajkoval bolo letisko antalia.
A ze piloti nechcu lietat lety, ked im to nevychadza casovo, tak zssa ide o bezpecnost. Chces letiet s pilotom, ktory nemal oddych?
Oni maju kazdy rok nieco uz to vobec neriesim
@ktobytobolpovedal vsimla som si..googlila som vcera🫣kazde leto nieco
Mne už to tiež vŕta v hlave, teraz v lete letím na dve dovolenky so Smartwings a pri mojom "šťastí" sa trochu obávam.
Vie niekto nejaké nové info? Muž tam dnes bol doplatiť pobyt a tvárili sa divne keď sa ich opýtal o štrajk.. že akoby niečo tajili
Máte niekto nejaké nové info? Letel s nimi niekto v poslednú dobu?
@alchemilkazltozelena sledujem stránku letiska a odlety sú v poriadku, asi len dvakrát som postrehla nejaké meškanie, ale predpokladám, že to bolo z iných dôvodov.
@leni1977 dik za info...kedy letis? My 17.7.
@alchemilkazltozelena 16.7.
@leni1977 tak dúfajme a verme že bude všetko ok..
@alchemilkazltozelena musí, ja už ledva čakám
@leni1977 však aj ja, my to máme od februára zaplatené
@alchemilkazltozelena ja od októbra , teraz ideme na Cyprus a v auguste do Tuniska.
My sme s nimi isli 16.6. na Cyprus a 26.6. z Cypru a ziadne meskanie nebolo. Dokonca tam sme prisli o nieco skor ako bolo v plane.
@alchemilkazltozelena
@poleva štrajk každý rok . Neriešim uz ani .